ΆΜΕΣΗ ΑΓΈΡΑΣΤΗ Argireline Υγρό Areginine Ουσία Face Firming Serum Lifting 6 ΠΕΠΤΊΔΙΑ που Ενυδατώνει την Επισκευή 490ml
€30.94 €29.39

ΆΜΕΣΗ ΑΓΈΡΑΣΤΗ Argireline Υγρό Areginine Ουσία Face Firming Serum Lifting 6 ΠΕΠΤΊΔΙΑ που Ενυδατώνει την Επισκευή 490ml

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a4025

ΆΜΕΣΗ ΑΓΈΡΑΣΤΗ Argireline Υγρό Areginine Ουσία Face Firming Serum Lifting 6 ΠΕΠΤΊΔΙΑ που Ενυδατώνει την Επισκευή 490ml Εξοπλισμός Σαλονιών

Χαλαρώνει τους Μυς Υπεύθυνη για το Σχηματισμό των Γραμμών Έκφρασης Argireline Λειτουργεί μέσα από ένα μοναδικό μηχανισμό που χαλαρώνει την ένταση του προσώπου οδηγεί σε μια μείωση στην επιφανειακή τις γραμμές του προσώπου και τις ρυτίδες.

Matrixyl™3000

Κλινική μελέτη στην οποία τα 2 πάνελ των 23 εθελοντές, ηλικίας 39 έως 74 εφαρμοστεί μια κρέμα που περιέχει 3% Matrixyl™3000 για το ήμισυ του προσώπου τους για 56 ημέρες. Αντι-ρυτίδες και την ανύψωση αποτελεσματικότητα αξιολογήθηκε από profilometry και φωτογραφίας.

Αποτελέσματα:

Η επιφάνεια που καταλαμβάνεται από βαθιές ρυτίδες - 44.9

Κύρια ρυτίδων πυκνότητα - 37.0

Κύρια ρυτίδων μέσο βάθος - 15.1

Κύρια ρυτίδων μέσος όγκος - 18.5

Τραχύτητας - 14.4

Πολυπλοκότητα (Lifting) - 16.6

Επίδραση στο δέρμα την ελαστικότητα και τον τόνο εκτίμηση της ελαστικότητας και του τόνου από cutometry χρησιμοποιώντας την ίδια οθόνη, όπως το παραπάνω.

Matrixyl 3000 εμφανίζει μεγάλες και σημαντικές βελτιώσεις στην ελαστικότητα και τον τόνο.

Αποτελέσματα:

Ελαστικότητα Τόνος + 19.5% σημαντική

Το Υαλουρονικό Οξύ

Η ΧΑ είναι το φυσικό πήκτωμα μεταξύ των κυττάρων του δέρματος που λειτουργεί ως δεξαμενή νερού για τα κύτταρα. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει το υαλουρονικό οξύ και τη δυνατότητα να κρατήσει αρκετό νερό σε αυτό το δοχείο.Τροφοδότηση με νέο υαλουρονικού οξέος στο δέρμα μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματος μεσοκυττάρια ρεζερβουάρ, αυξάνοντας την υγρασία του δέρματος και να βοηθήσει την εξομάλυνση κάτω από την ηλικία των γραμμών.

Οι οροί είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένο και εξαιρετικά ισχυρό. Περιέχουν περίπου 10-15 φορές περισσότερο από τα ενεργά συστατικά από κρέμες περιποίησης του δέρματος.

Οι οροί έχουν τη δυνατότητα να επιτευχθεί τα βαθιά στρώματα του δέρματος και να παραδώσει ένα υψηλό επίπεδο των δραστικών συστατικών, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στη μάχη με πολλά κοινά ομορφιάς καταγγελίες.

Περιέχει:

50% Argireline-8 πεπτίδιο

20% Matrixyl 3000 πεπτίδιο

Πώς να Χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε μετά τον καθαρισμό, απλώστε την κατάλληλη ποσότητα στο πρόσωπο μασάζ μέχρι την πλήρη απορροφήσει. Χρήση σε τομείς που αφορούν κυρίως από το μέτωπο και την περιοχή των ματιών.

Για τον μαξ. αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε και τα δύο am και pm για ένα λεπτό. 6-8 εβδομάδες.

Συστατικά:

Το Καθαρισμένο Νερό, Το Argireline, Matrixyl 3000, Υαλουρονικό Οξύ, Γ-Ρίζα, Optiphen

1. Οι παραγγελίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία και αποσταλεί μέσα σε 24-48 ώρες μετά από την πληρωμή είναι σαφής. 2.Παρακαλώ πείτε μας τη διεύθυνσή σας μετά από την πληρωμή σας μέσα σε 1-2 ημέρες, διαφορετικά θα στείλουμε το στοιχείο σας, με βάση την Μεταβίβαση διεύθυνση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή. 3. Ελεύθερη Ναυτιλία: Όλα τα στοιχεία με την ελεύθερη ναυτιλία θα αναρτηθεί από τη δική μας μέθοδο αποστολής που λαμβάνει 7-25 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν εξαρτάται από τη χώρα.Για τη Βραζιλία, θα είναι έως και 60 ημέρες, μερικές φορές. 4. Μερικές φορές θα είναι μεγαλύτερη λόγω της κακοκαιρίας, ένα χάσιμο του χρόνου κατά τον εκτελωνισμό. Επομένως, σας παρακαλώ να περιμένετε υπομονετικά πότε θα δεν λάβετε το στοιχείο σας στην ώρα τους. Αν δεν λάβετε το στοιχείο μέσα σε τριάντα ημέρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, και, στη συνέχεια, θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε αυτό. 1.Δεχόμαστε τη Μεταβίβαση της πληρωμής και μόνο, και πρέπει να παραληφθεί εντός 3 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. 2.ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΙΑΒΆΣΤΕ! Οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους εισαγωγικούς δασμούς, συνήθεια τέλη και φόρους, εφόσον υπάρχουν. Παρακαλώ ελέγξτε με τις χώρες τελωνείο για να προσδιορίσετε το πρόσθετο κόστος που επιβάλει το στοιχείο πριν από την αγορά. 3.Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ατυχήματα, τις καθυστερήσεις ή άλλα ζητήματα που είναι ευθύνη της υπηρεσίας αποστολής.

Ετικέτες: ανελκυστήρας παντελόνι, ανελκυστήρας κολάν, ορός για την περιποίηση του δέρματος, Φτηνές ανελκυστήρας παντελόνι, Υψηλής Ποιότητας ανελκυστήρας κολάν, Κίνα ορός για την περιποίηση του δέρματος Προμηθευτές.

 • Πρότυπος Αριθμός: 1KG ΔΈΡΜΑ
 • NET WT: 490ml
 • Συστατικό: 6 ΠΕΠΤΊΔΙΑ
 • Ανέφερε Αριθμός: Ογδόντα εννέα τρισεκατομμύρια διακόσια έντεκα δισεκατομμυρίων πεντακοσίων είκοσι πέντε εκατομμύρια πεντακόσιες εβδομήντα έξι χιλιάδες οκτακόσια εξήντα έξι
 • Χρήση: Το πρόσωπο
 • Τύπος Στοιχείων: Κρέμα
 • Efficacies: φωτίζει το χρώμα του δέρματος
 • Το φύλο: Για άνδρες και για γυναίκες
 • προδιαγραφή του τύπου: κανονικό μέγεθος
 • το δέρμα κατάλληλο για: όλο τον τύπο δερμάτων
 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Αντι-Γήρανση
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.7kg (1.54lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι