Αυθεντικό Ήρωα τεχνικά μανδρών υψηλής ποιότητας hook γραμμή στυλό αρχιτεκτονικό σχέδιο σχέδιο στυλό επαναλαμβανόμενης πλήρωσης μελάνι στυλό ( 9pens/ set )
€19.17 €16.87

Αυθεντικό Ήρωα τεχνικά μανδρών υψηλής ποιότητας hook γραμμή στυλό αρχιτεκτονικό σχέδιο σχέδιο στυλό επαναλαμβανόμενης πλήρωσης μελάνι στυλό ( 9pens/ set )

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a892

Λεπτομέρειες Προϊόντων 1. η τιμή είναι για ένα σύνολο, υπάρχουν 9 στυλό σε ένα σύνολο, και έχουν διαφορετική γραφή σημεία. 2. το γράψιμο είναι 0.2 mm, 0.3 mm, 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm, 0.8 mm, 1.0 mm, 1.2 mm.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

1. Ξεβιδώστε στυλό ράβδων και στυλό κάλυψη.

2. Ξεβιδώστε το στυλό με το κάτω άκρο του το δοχείο μελάνης αιμάτωση.

3. Swing μέσα από βελόνες, οδηγεί μέσω της βελόνας.

4. Με ένα χάρακα για να σχεδιάσετε γραμμές με ελαφρά κλίση προς τα 85 βαθμούς Κελσίου.

5. Τοποθετημένο στο συνδέοντας ράβδος. Αναλογική σύνταξη γραφής.

6. Σχέδιο στυλό στο μπλοκ τοποθετείται πυξίδες μπορεί να αντλήσει μικρό κύκλο.

7. Drawing pen μπορεί μπλοκ τοποθετείται πυξίδες σε ένα ζωγραφικό κύκλο.

8. Από το τέλος του pen μπορεί να περιστραφεί έξω από τη δεξαμενή.

9. Ξεπλύνετε τη δεξαμενή, ενώ το τίναγμα, ενώ το ξέπλυμα.

συσκευασμένο περιλαμβάνονται:

9 βελόνες πένας (nib: 0.2 mm , 0.3 mm, 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm, 0.8 mm, 1.0, 1.2 mm).

μια οδηγίες.

ένα μπουκάλι μελάνι?

μια γόμα;

μέταλλο κανονισμού σύνολα

Υπενθύμιση:

1. όταν χρησιμοποιείτε 81Α βελόνων σειράς σχεδίασης γραφήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό γραφικά Blackwater. Όταν το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να βρείτε νερό ή συμβουλή, ίσως είναι φραγμένο μελάνι οικισμό, η δεξαμενή μπορεί να αφαιρεθεί εμποτισμένο σε ζεστό νερό για τον καθαρισμό. (Αυτό το στοιχείο κρεμαστεί μελάνια διαλύτη, μη-τυχαία split out μέσω της βελόνας για να αποφευχθεί η καταστροφή μέρη.)

2. Επειδή περιέχει το υγρό, θα χρησιμοποιήσουμε τα διαφορετικά μέσα μεταφοράς, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Αποστολή:

Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 7 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Δεν unrantee χρόνος παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές.

Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς.

Επιστρέφει:

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε.

Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Εγγύηση & Συντήρηση:

Προσφέρουμε 1-μήνα δωρεάν αντικατάσταση. Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.

Ετικέτες: τεχνικά στυλό, γραμμή στυλό, μελάνι στυλό σχεδίασης, Φτηνές τεχνικά στυλό, Γραμμή υψηλής Ποιότητας στυλό, Κίνα μελάνι στυλό σχεδίασης Προμηθευτές.

 • Γεμίζοντας Τύπος Μελανιού: Επαναλαμβανόμενης Πλήρωσης
 • Μελάνι: Επαναφορτιζόμενη
 • Πρότυπος Αριθμός: 81A
 • Το Πακέτο Ποσότητα: 9 πένες/κιβώτιο
 • Γράφοντας Το Σημείο: 0.2 mm, 0.3 mm, 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm, 0.8 mm, 1.0 mm, 1.2 mm
 • Χρήση: Προωθητική Μάνδρα
 • Το Χρώμα Του Μελανιού: Μαύρο
 • Διπλός-πλευρά Γραφής: No
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.385kg (0.85lb.)