Για άνδρες Υπαίθριων αθλητικών θερμική εσώρουχα Ζεστό-Ξηρό τεχνολογία επιφάνειας 2017
€21.56 €15.09

Για άνδρες Υπαίθριων αθλητικών θερμική εσώρουχα Ζεστό-Ξηρό τεχνολογία επιφάνειας 2017

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a3463

Καλώς ήρθατε στο κατάστημά μας

Εμπορικό Διευθυντή ID:cn1001881892

Θα Seiko κάθε λεπτομέρεια, Κάθε βελόνα, Η πρώτη γραμμή .......

Σημείωση: αυτά τα δεδομένα εγχειρίδιο σφάλμα μέτρησης 1-3CM καθαρά φυσιολογικό.

για μας

Είμαστε μια μακροπρόθεσμη εστίαση στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το χόκεϊ επί πάγου αθλητικών προϊόντων της εταιρείας, θα έχει έναν πλούτο της εμπειρίας, μπορούμε να παρέχουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα για το άτομο ή την ομάδα.Έχουμε ένα σταθερό απόθεμα, άριστα προϊόντα, καλύτερη ποιότητα, υπηρεσία, γρήγορη παράδοση, αγαπήθηκε από πολλούς πελάτες.Τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο, επιδιώκουμε να είμαστε ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης, η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο απώτερος στόχος μας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα.

Αποστολή:

Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 3-5 ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές.

Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους δασμούς

Επιστρέφει:

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε.

Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία σε 7 ημέρες από την παραλαβή των στοιχείων για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Εγγύηση & Συντήρηση:

Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.

Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Εάν οποιοδήποτε μέρος είναι που απαιτείται να αντικατασταθούν, ο αγοραστής θα πρέπει επίσης να πληρώσει για το κόστος των μερών που πρέπει να αντικατασταθούν.

Πριν την επιστροφή του στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση επιστροφής και της εφοδιαστικής μέθοδος με μας. Αφού δώσει τα στοιχεία στη λογιστική επιχείρηση, παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό καταδίωξης. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, θα επισκευάσουμε ή την ανταλλαγή τους το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν.

Ετικέτες: επιφάνεια, επιφάνεια 2, Φτηνές επιφάνεια, Υψηλή Ποιότητα επιφάνειας 2.

 • Υλικό: Βαμβάκι
 • Περίπτωση:
 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Θερμική
 • Στυλ: Ενεργό
 • Πρότυπος Αριθμός: O-222
 • Αθλητικός Τύπος: Το τρέξιμο
 • Μέγεθος:
 • Πάχος:
 • Ελαστικότητα:
 • Δραστηριότητα:
 • Το Κλείσιμο Του Τύπου: Όχι πόρπη
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.35kg (0.77lb.)
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 11cm x 28cm (7.87in x 4.33in x 11.02in)