ΔΕΝ ΕΞΆΡΤΗΣΗ, Όχι Νήμα ή Ύφασμα περιλαμβάνονται, Χαρτί Γραφήματος Μόνο, DMC DIY - Υπολογίζονται Cross Stitch Patterns - Νωρίς Υπηρεσία
€17.42 €12.20

ΔΕΝ ΕΞΆΡΤΗΣΗ, Όχι Νήμα ή Ύφασμα περιλαμβάνονται, Χαρτί Γραφήματος Μόνο, DMC DIY - Υπολογίζονται Cross Stitch Patterns - Νωρίς Υπηρεσία

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a15470

Παρακαλώ, διαβάστε ολόκληρη τη σελίδα προσεκτικά, πριν να αγοράσετε!

"ναυτιλία για να σας" σημαίνει ναυτιλία τα τυπωμένα διαγράμματα για τον αγοραστή. Λαμβάνετε ένα όμορφο διάγραμμα πακέτο που περιέχει ένα φύλλο κάλυψης με το χρώμα φωτογραφία, πλήρεις οδηγίες, DMC σύμβολο/χρώμα βασικά, διάταξη γραφήματος & black & white γράφημα τύπωσε σε πολλές σελίδες, καθιστώντας το εύκολο να το διαβάσετε.

Αν θέλετε ένα αρχείο PDF, σύνδεση μου. Θα στείλω το μοτίβο για να σας μέσω e-mail μέσα σε 24 ώρες. Το αρχείο PDF τιμή είναι $9. Η πλήρης εικόνα είναι ραμμένες, προκειμένου να αναπαράγουν τη ζωγραφική,/φωτογραφία όσο το δυνατόν πιο κοντά. Υπάρχουν διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις μέσα στο σχέδιο, το οποίο, όταν περιλαμβάνονται οδηγήσει σε μεγαλύτερη διαστατική βάθος στο συνολικό τελειώσει το κομμάτι, όταν κάνεις ένα βήμα πίσω. Μοτίβο Μόνο, Όχι Ύφασμα, Βελόνα και Νήμα το Νήμα περιλαμβάνονται. Στιτς: Υπολογίζονται σταυροβελονιά Τίτλος: Νωρίς Υπηρεσία Από: M&W, E-commerce, Inc . Ράμματα: 235w x 300h

14 count: 16.9" X 21.4" 42.8 cm X 54.4 cm

18 count: 13.1" X 16.7" 33.3 cm X 42.3 cm

22 count: 10.7" X 13.6" 27.2 cm X το 34,6 cm Χρώμα: 90 Σχεδιαστεί για DMC νήμα, με 2 σκέλη. Πλήρη εγκάρσια ράμματα μόνο. Όχι, backstitching, ειδικότητα ράψιμο, ή διακοσμητικά στοιχεία. Θα λάβετε ένα τυπωμένο διάγραμμα: *Μοτίβο σε μαύρο & λευκό σύμβολα. *Συνοδευτική σελίδα που έχει μια εικόνα χρώμα του μοτίβου. *Φύλλο οδηγιών. *Νήμα χρώματος & τον αριθμό ράμματα χρήση διάγραμμα. *Χρώμα νήμα θρύλος. Αν συναντήσετε δυσκολίες, απορίες ή προβλήματα, παρακαλούμε να μας στείλετε email αμέσως. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και να απολαύσετε τη δημιουργία σας κειμήλιο του αύριο!

Αυτό είναι σταυροβελονιά τελειώσει η παράσταση. Σε μας Taobao κατάστημα έχει πουλήσει και τα τελευταία χρόνια είναι σε χιλιάδες cross stitch kit, το οποίο ορισμένοι πελάτες τους τελειώσει τα έργα μας μέσω του Διαδικτύου, αυτά είναι μόνο μέρος της.

1. Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 3 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

2. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται.

3. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή σας χώρα. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές. Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς.

1. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε.

2. Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ετικέτες: υπολογίζονται σταυροβελονιά, υπολογίζονται cross stitch patterns, diy dmc, Φτηνές υπολογίζονται σταυροβελονιά, Υψηλής Ποιότητας υπολογίζονται cross stitch patterns, Κίνα diy dmc Προμηθευτές.

 • Τύπος: Μοτίβα
 • Εμπορικό Σήμα: Ankicoleman Σχέδια
 • Καμβά Μέθοδος Συσκευασίας: PVC
 • Πλαίσιο: No
 • Στυλ: Αμερικανικό Στυλ
 • Υλικό: 100% βαμβάκι
 • Εξωτερική Συσκευασία: PVC
 • Τύπος Σχεδίων: Γραφική
 • Χρήση: Προϊόντα Πρώτης Ανάγκης Των Νοικοκυριών/Τη Διακόσμηση
 • Σταυροβελονιά Ύφασμα αριθμός CT: ναυτιλία για να σας
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.2kg (0.44lb.)
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)