Δωρεάν αποστολή Λέιζερ του Co2 Μέρη Κοπτών Λέιζερ Χαρακτική Μηχανή Μέρη του Υλικού Μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται το κεφάλι λέιζερ, καθρέφτες ομάδα
€161.19

Δωρεάν αποστολή Λέιζερ του Co2 Μέρη Κοπτών Λέιζερ Χαρακτική Μηχανή Μέρη του Υλικού Μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται το κεφάλι λέιζερ, καθρέφτες ομάδα

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a7664

Λέιζερ Του Co2 Μέρη Κοπτών Λέιζερ Χαρακτική Μηχανή Μέρη

Κατάλογος συσκευασίας

Όνομα Ποσότητα

X-άξονα σύγχρονη αριστερά γύρω από την Ομάδα 1pc

X-άξονα Δεξιά γύρω από τη σύγχρονη Ομάδα 1pc

Y-άξονα προοίμιο Ρόδες 2pc

Μετά το αριστερό Y-άξονα σύγχρονη γύρω από την Ομάδα 1pc

Αμέσως μετά τον Y-άξονα σύγχρονη γύρω από την Ομάδα 1pc

Πλευρά μέσα από το πιάτο 4pc

Σιδηροδρομικές πώμα 4pc

Διακόπτης εγγύτητας υποστήριγμα 2pc

Μηχανή τοποθετώντας το πιάτο 2pc

Μηχανή σύγχρονη γύρο 2pc

3M-15 ζώνη και 2pc

Συμβουλές: Αυτό είναι μόλις στα απαίτηση του αγοραστή, αυτή τη διαταγή, μη συμπεριλαμβανομένου του Λέιζερ σωλήνα προσαρμογής Το πρώτο καθρέφτη ομάδα Το δεύτερο καθρέφτη ομάδα κοπή με Λέιζερ κεφάλι

Συμβουλές: Καθώς αυτό είναι ένα δωρεάν αποστολή σε κάποια χώρα, οπότε θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο αποστολής, όταν το αγοράζετε, όπως μπορείτε να επιλέξετε DHL, αλλά ίσως θα στείλουμε σας από το UPS Ή τη FEDEX Ή TNT Ή CDEK(το δικό μας τρόπο) και δεν θα παρατηρήσετε πριν από την αποστολή, αν μπορείς, σε παρακαλώ, μην το αγοράσετε.

Στη Βραζιλία, πρέπει από την UPS, και θα πρέπει να δηλώσουν την πραγματική τους αξία, και πρέπει να αγοραστής CPF ΌΧΙ. χωρίς αυτό, η UPS δεν αποδέχεται την παράδοση!

Εικόνες

Εάν χρειάζεστε το πλήρες σύνολο για το κεφάλι λέιζερ, μπορείτε να κάντε κλικ εδώ

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τέτοια:

Ναυτιλία Παρακαλώ ανοίξτε τη συσκευασία και ελέγξτε αν υπάρχουν ζημιές πριν από την υπογραφή, αν υπάρχουν κάποιες ζημιές , παρακαλώ μην υπογράψουν και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο για να στείλετε τα αγαθά σε σας, αν η courier σας είναι αυτό δεν είναι καλό για την Εκκαθάριση στέλνουμε να worldwidebut Αν η χώρα σας είναι συνήθειας είναι αυστηρή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την προσφορά για να ελέγξετε τη λεπτομέρεια και το επιβεβαίωσε.

Πληρωμή δεχόμαστε τράπεζα TT,δυτική ένωση,moenybook,moenygram κ. λπ. η Πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών από τη δημοπρασία το τέλος του χρόνου οι Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνες. Αυτές οι δαπάνες είναι η ευθύνη του αγοραστή.

Επιστροφή Όταν το δέμα,και δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αγαθά ή είναι άλλο πρόβλημα σαν χαλασμένο,pls πείτε μας την λεπτομέρεια λόγο και να παρέχουν τις φωτογραφίες Οποιοδήποτε λόγο απαιτείται για όλες τις επιστροφής. Το στοιχείο πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και όχι σωματική ζημιά. Ο αγοραστής ευθύνεται για όλα τα έξοδα αποστολής

Επικοινωνήστε μαζί μας Καλώς ήρθατε σε όλο τον κόσμο πελάτη ερευνούν και τις ερωτήσεις,εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να την ανατροφοδότηση του πελάτη;s ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 1 εργάσιμων ημερών. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Ετικέτες: το κεφάλι το κεφάλι, το κεφάλι λέιζερ, μέρη μετάδοσης, Φτηνές κεφάλι κεφάλι, Υψηλής Ποιότητας κεφάλι λέιζερ, Μετάδοση της κίνας Προμηθευτές εξαρτημάτων.

  • DIY Προμήθειες: Μεταλλουργίας
  • Πρότυπος Αριθμός: 01
  • Τύπος: Φωτογραφική διαφάνεια
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
  • Βάρος Συσκευασίας: 3.5kg (7.72lb.)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι