δωρεάν αποστολή Ξύλινη λαβή mes είναι ξυράφι ξυρίσματος ευθεία λεπίδα
€34.92 €27.94

δωρεάν αποστολή Ξύλινη λαβή mes είναι ξυράφι ξυρίσματος ευθεία λεπίδα

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a2503

Μαόνι(χαλκός κεφάλι ένα )

Εμπορικό σήμα : TITAN

Θέση : Tai Wai

Μαχαίρι χάλυβα : Ιαπωνία VG-10HZ

Μαχαίρι σκληρότητα :59-61 HRC( Η υψηλή σκληρότητα θα μπορούσαν να κλέβω sharp)

Λαβή Υλικό : Μαόνι από τη Μαδαγασκάρη. ( το narule clour έχουν κάποια diffrent,όπως το κόκκινο ,βαθύ κόκκινο,και ούτω καθεξής)

Package :κιβώτιο Δέρματος.

Blande : Ήδη sharping με το χέρι-που γίνεται ,πολύ sharping .

Βάρος : Δύο πλευρές έχουν χαλκού κεφάλι ,παρακαλώ δείτε την εικόνα 95g.

Έννοια : Παρακαλώ το καθαρίστε και βάλτε τα ξηρά θέση να αποτρέψει να πρέπει.

Αδυναμίες : Το ξυράφι 99% διαδικασίες παραγωγής που γίνεται με το χέρι τη δουλειά,οπότε ίσως κάποιο μέρος δεν είναι πολύ τέλεια,και η λαβή χρησιμοποιούνται για τη φύση ξύλινα,έτσι μερικές φορές το ξύλινο σιτάρι και ξύλινα clour έχουν λίγο διαφορετικό.

Παρατήρηση:θα σταλεί με Ταχυδρομείο Αέρα της Κίνας. The post να Russion είναι αργή ,ίσως 30-50days θα μπορούσε να φθάσει. Έτσι, πριν αγοράσετε, ελέγξτε αν χρειάζεστε επείγουσα ή όχι . Αν χρειάζεστε επειγόντως ,θα μπορούσε να αποστέλλονται από την DHL.Παρακαλώ αφήστε λέξη για μας .Αλλά η στέλνοντας αμοιβή είναι υψηλή.

Να στείλουμε ένα λουρί και ένα κερί στο πακέτο, όπως δωρεάν δώρα.

Το κερί αποτελείται από τη σπάνια γη, παραφίνη,τα ορυκτέλαια,

πολύ χρήσιμο για τον αιχμηρό.

Την ιδέα έχει δύο πλευρά , από το Καζακστάν ειδικά cowhide και τζιν.

Το δαχτυλίδι είναι από χαλκό.

Αγορά Σημειώσεις θα παραδώσουμε τα αγαθά μετά από να λάβει την πληρωμή σας σε 2-3 ημέρες, λόγω του Post Air Mail χρόνος ναυτιλίας είναι πλέον, στέλνοντας το χρόνο διαρκεί περίπου 20-60 ημέρες, παρακαλώ να είστε υπομονετικοί. Ρωσική αγοραστές παρακαλώ σημειώστε ότι, λόγω της ρωσικής πολιτικής παρακαλώ γράψτε το πλήρες όνομά σας, για να αποφύγετε το δέμα χαθεί. Αν οι πληροφορίες παρακολούθησης επίδειξη πακέτο έφτασε σε Αναμονή, Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το post office για να ανακτήσει το πακέτο, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών, σε παρακαλώ μην μας δώσει την αρνητική γνώμη ή διαφορών.

Λεπτομέρειες ναυτιλίας εγγυώμαστε να στείλουμε έξω μέσα σε 48 ώρες μετά από την επιβεβαίωση πληρωμής(εκτός από τις Διακοπές), προκειμένου να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε την παραγγελία σας το φόρο επί inpon εισαγωγής,θα κηρύξει ως "ΔΏΡΟ" με μια χαμηλότερη αξία .οποιεσδήποτε επιβαρύνσεις ή αμοιβές εισαγωγής είναι ευθύνη του αγοραστή. Αν δεν έχετε λάβει το στοιχείο στο χρόνο Παράδοσης , Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις,συνήθως,το μήνυμά σας θα απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες. Όλα τα προϊόντα περνιούνται από την αυστηρή δοκιμή πριν από την αποστολή.Εμείς πλοίο να Alixpress διεύθυνση μόνο.Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση Alixpress ταιριάζει ταιριάζει με τη διεύθυνση αποστολής σας πριν από την καταβολή.

Σχετικά με εμάς Είμαστε η κατασκευή του Τιτάνα . Πληρώνετε την τιμή εργοστασίων και να πάρει την πραγματική Titan προϊόντα Όλα τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία θα απαντηθούν μέσα σε 24 ώρες. Εάν δεν λαμβάνετε την απάντησή μας ,παρακαλώ στείλτε μας email και πάλι μέσω της Alibab σύστημα, όπως μερικές φορές μας mail servers είναι απασχολημένος. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με μας on-line αγορές οδηγούς .Αν κανείς δεν είναι σε απευθείας σύνδεση,μπορείτε να αφήσετε μήνυμα και θα σας απαντήσουμε εγκαίρως.

Ετικέτες: ευθεία λεπίδα, ευθεία λεπίδα ξυραφιών, ξυράφι ξυρίσματος ευθεία, Φτηνές ευθεία λεπίδα, Υψηλός-Ποιοτικό ξυράφι ευθεία λεπίδα, Κίνα ξυράφι ξυρίσματος ευθεία Προμηθευτές.

 • Πρότυπος Αριθμός: BL2
 • Τύπος Στοιχείων: Ξυράφι
 • Χρήση: Το πρόσωπο
 • Μέγεθος: copper head
 • Λεπίδα: Sharp ήδη
 • Υλικό: χάλυβα
 • Λαβή: μαονιού ξύλινη λαβή
 • Το φύλο: Αρσενικό
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 50cm x 65cm (9.84in x 19.69in x 25.59in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.5kg (1.10lb.)