Δωρεάν αποστολή 12v 24V ισόπεδος Δείκτης Μπαταριών Ελεγκτών Μπαταριών για το Πάτωμα Εξοπλισμός Φροντίδας
€17.99 €10.44

Δωρεάν αποστολή 12v 24V ισόπεδος Δείκτης Μπαταριών Ελεγκτών Μπαταριών για το Πάτωμα Εξοπλισμός Φροντίδας

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a7536

Η ένδειξη της μπαταρίας είναι 12/24 V .

Έχουμε, επίσης, 36 V , 48 V,72V. Αν έχεις απαιτήσεις,παρακαλώ μας αφήστε το μήνυμα όταν θέση η διαταγή.

αμόλυβδη είναι υπερήφανο για να παρουσιάσει το νέο RL-BI003 Ένδειξη της Μπαταρίας. Μπορεί να λειτουργήσει σε πιο όξινη μπαταρία αποθήκευσης.Έχει μια ισχυρή ένδειξη της μπαταρίας του συστήματος και κάποιες άλλες μοναδικό σχέδιο.

Ένδειξη μπαταρίας του Συστήματος, Συμπεριλαμβανομένων των :Καθυστέρηση Λειτουργία Επίδειξης,τη Δύναμη από τη Μνήμη Λειτουργίας,Ανοικτό Κύκλωμα Λειτουργία Αναστοιχειοθέτησης,κ. λπ.

Το μοναδικό Σχέδιό του Συμπεριλαμβανομένης : εύκολη SNAP-IN εγκατάσταση,τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα μετά diaconnecting με την μπαταρία,κ. λπ.

Επιπλέον, τα προϊόντα μας έχουν το CE και ROHS. Έχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Κίνα.

Η ένδειξη της μπαταρίας έχει 10 ΟΔΗΓΗΜΈΝΗ τμήμα επίδειξη γραφικών παραστάσεων. Το διαφορετικό φως που εμφανίζει διαφορετικό επίπεδο της μπαταρίας οπτικά.

Ένδειξη μπαταρίας ταιριάζει για την όξινη μπαταρία αποθήκευσης, μπορεί να λειτουργήσει σε 12/24V ή 36V ή 48V ή 72V μπαταρία.Άλλος τύπος μπαταριών(όπως GEL, AGM, LiFeO4) πρέπει να προσαρμόσετε,παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης.

Μετά τη σύνδεση του μετρητή 12/24 καρφιτσών με την μπαταρία, ο μετρητής θα προσδιορίσει την τάση αυτόματα.

Η ένδειξη της μπαταρίας με μετρητή ωρών μπορεί να προσδιορίσει την νέα μπαταρία έξυπνα.

Η ένδειξη της μπαταρίας έχει ένα χρόνο καθυστέρησης για να αποφευχθεί η λανθασμένη επίδειξης για το επίπεδο της μπαταρίας.

Η ένδειξη της μπαταρίας σχεδιαστεί με μια λειτουργία, με την οποία το επίπεδο της μπαταρίας μπορεί να γίνει μόνο κάτω από καμία. Αυτό θα κάνει η ένδειξη της μπαταρίας δεν είναι πάντα επάνω και προς τα κάτω απότομα.Όπως όλοι γνωρίζουμε, χωρίς χρέωση, το επίπεδο της μπαταρίας δεν θα τα επάνω ή πλήρης.

Για να διατηρήσει την μπαταρία, αυτή η μπαταρία ενδεικτική λυχνία λειτουργίας που σχεδιάζεται με την αναγνώριση false μπαταρία που φορτίζει το σήμα.

Η ένδειξη της μπαταρίας θα σας υπενθυμίσω του επιπέδου της μπαταρίας από την τελευταία φορά, αν όχι το σύνολο που χρεώνεται.

Για Την Αγορά

1. Μπορείτε να αγοράσετε άμεσα, κάνοντας κλικ στην πλατφόρμα.

2. Πωλήσεις έκπτωσης προσφορές θα πραγματοποιηθεί ανώμαλα στην πλατφόρμα. Μπορείτε να προσθέσετε το κατάστημά μας στα Αγαπημένα Μου Καταστήματα.

3. Αν χρειάζεστε προειδοποίηση εκ των προτέρων ή να σας θυμίσω εκείνη την ημέρα σχετικά με τις προωθητικές δραστηριότητες, παρακαλώ μας αφήστε το μήνυμα. Θα σας ενημερώσουμε κατά την περίοδο των δραστηριοτήτων προώθησης.

4. Αν αγοράσετε περισσότερα από ένα κομμάτι σε έναν χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε μια αντίστοιχη σύνδεση του προϊόντος ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Σέρβις μας. Η έκπτωση θα δοθεί πολύ σύντομα.

5. Αν είστε έμπορος, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Σέρβις, καλές τιμές και νέα προϊόντα, προτάσεις που θα δοθεί.

Σχετικά Με Την Πληρωμή

1. Δεχόμαστε την πληρωμή από Alipay.

2. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής.

3. Αν δεν μπορείτε να την ολοκλήρωση της παραγγελίας αμέσως μετά τη δημοπρασία τελειώνει, σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και επαναλάβετε την πληρωμή. Το περιβάλλον σας συμβουλεύσει να πληρώσει σύντομα, έτσι ώστε μπορούμε να τακτοποιήσουμε την αποστολή το συντομότερο δυνατόν.

Ετικέτες: μπαταρία alcatel, ελεγκτής χαρτί, ελεγκτής μπαταριών λογισμικό, Φτηνή μπαταρία alcatel, Υψηλής Ποιότητας ελεγκτής χαρτί, Κίνα ελεγκτής μπαταριών Προμηθευτές λογισμικού.

 • Υλικό Τύπος: ABS
 • Εμπορικό Σήμα: runleader
 • Πρότυπο Όνομα: RL-BI003
 • Πλάτος Στοιχείων: 3.2cm
 • Βάρος Στοιχείων: 45g
 • Ειδικά Χαρακτηριστικά: μετρητής ώρας/ένδειξη μπαταρίας
 • Εξωτερική Εξεταστική Πιστοποίηση: CE
 • Στοιχείο Μήκος: 5.3cm
 • Στοιχείο Ύψος: 2.4cm
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.08kg (0.18lb.)