Ελεύθερη ναυτιλία, η κουζίνα του νερού ελεγκτής σκληρότητας, η οικογένεια ποιότητα του πόσιμου νερού, δοκιμή, το νερό TDS
€10.99 €6.71

Ελεύθερη ναυτιλία, η κουζίνα του νερού ελεγκτής σκληρότητας, η οικογένεια ποιότητα του πόσιμου νερού, δοκιμή, το νερό TDS

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a15309

Κουζίνα στο σπίτι πόσιμο νερό δοκιμή μανδρών, μετρητής TDS, κουζίνα ηλεκτρονικό ποιότητα του νερού ανιχνευτής περιγραφή Προϊόντων :

1:TDS ποιότητα του νερού δοκιμή μανδρών χρησιμοποιείται για να εξετάσει την αξία TDS του νερού, η αγωγιμότητα του νερού, να προσδιοριστεί η έκταση του νερού. Η θερμοκρασία και το περιβάλλον είναι συνάρτηση της θερμοκρασίας.

2: το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία κατεργασίας ύδατος, πόσιμου νερού, βιομηχανία, οικογένεια και ατομικά ταξίδια οικογένεια και δουλειά στο πεδίο του πόσιμου νερού δοκιμές ποιότητας εργαλεία.

3 στοιχεία δοκιμής:; Η ποιότητα του νερού PPM TDS (mg/L) όπλο Ji Mu S/cm, Κελσίου, Φαρενάιτ

4: σειρά δοκιμής: TDS:0 ~ 9999 ppm.

5: ψήφισμα:

6: δοκιμή ακρίβεια: συν ή πλην 2%.

7: θερμοκρασία εύρος μέτρησης: 0 βαθμοί 99 βαθμούς Κελσίου (32 βαθμοί Φαρενάιτ), το ποσοστό ακρίβειας ήταν 0.1.

8: η χρήση του περιβάλλοντος: 0, 50, η μέγιστη σχετική υγρασία 95%.

9: Μπαταρία: 1.5 * 2 volts (κουμπί μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται))

Χρήση TDS στυλό :

Ανοίξτε το TDS μάνδρα κάλυψης ελέγχων, on / off κουμπί, σύμφωνα με το δείκτη για την επίδειξη LCD, μέτρηση TDS στυλό στο νερό, το νερό μπορεί να εξετάσει την αξία TDS, την ποιότητα του νερού από το άμεσο πρότυπο πόσιμο νερό, το φως είναι πράσινη, δεν είναι άμεσα για το πόσιμο νερό πρότυπα ποιότητας, το φόντο, το φως είναι κόκκινο. Μετά τη δοκιμή, σκουπίστε με στεγνό χαρτί στυλό έλεγχος TDS.

Περίπτωση χρήσης :

Το πόσιμο ύδωρ κεκαθαρμένο πρότυπα δοκιμής: λιγότερο από 50 ppm καθαρού νερού

Ανίχνευση ορυκτών πρότυπα νερού για το μεταλλικό νερό, 100-200 PPM.

Αν είναι πλυντηρίου καθαρισμός: νερό ή σε νερό PPM δοκιμή χρήση, τα δεδομένα διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη.

Το νερό της βρύσης δοκιμή προσόντα: εθνικό πρότυπο 50-300 PPM.

Το καθαρό αλκοόλ: PPM είναι μεγαλύτερη από το 0, που σημαίνει ότι δεν είναι καθαρό.

Στην υψηλή πλευρά πιάτα PPM αξία, αναφέροντας ότι η χημική ρύπανση, θα πρέπει να σημειωθεί.

1. Δεχόμαστε Alipay.

2. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής.

3. Αν δεν μπορείτε να την ολοκλήρωση της παραγγελίας αμέσως μετά τη δημοπρασία τελειώνει,σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και επαναλάβετε την πληρωμή. Το περιβάλλον σας συμβουλεύσει να πληρώσει σύντομα, έτσι ώστε μπορούμε να τακτοποιήσουμε την αποστολή το συντομότερο δυνατόν.

Ναυτιλία

1. Σε όλο τον κόσμο Ναυτιλία(Εκτός από κάποια χώρες). Κανονικά, θα πάρει 7-22 εργάσιμες ημέρες φτάσει(Sat. & Ήλιος. & Αργία εξαιρούνται.)

2. Τα στοιχεία είναι γενικά αποστέλλονται με 1-3 εργάσιμη ημέρα μετά από την πληρωμή σας έχει εκκαθαριστεί (Sat. & Ήλιος. & Αργία εξαιρούνται.)

3. Οι φόροι και η χρέωση δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνη. αυτές οι κατηγορίες είναι ευθύνη του αγοραστή.

4. Σημείωση: ελπίζουμε ότι φθάνει εγκαίρως αλλά δεδομένου ότι αυτό είναι μια διεθνής παράδοση, η ναυτιλία του χρόνου θα εξαρτηθεί ιδιαίτερα από την επιχείρηση διοικητικών μεριμνών και τις τοπικές καιρικές συνθήκες, τελωνείο/τα καθήκοντα, τα ταχυδρομικά τέλη, ελπίζω να σας κατανόηση.

5. Αν δεν έχετε λάβει τα στοιχεία σας μέσα σε 30 ημέρες από την πληρωμή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα ακολουθήσουμε την παράδοση πληροφοριών και να πάρει πίσω σε σας το συντομότερο δυνατόν με απάντησή του. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Ετικέτες: tds tds, tds του νερού δοκιμής, τεστε tds, Φτηνές tds tds, Υψηλής Ποιότητας tds του νερού δοκιμής, Κίνα τεστε tds Προμηθευτές.

 • Πιστοποίηση: CIQ,CE / ΕΕ
 • Εμπορικό Σήμα: CHOICEOWN
 • Τύπος: Εργαλεία Μέτρησης
 • Χρώμα: Λευκό
 • Πλαστικός Τύπος: PE
 • Υλικό: Πλαστικό
 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Eco-Φιλικό
 • Εργαλεία Μέτρησης Τύπος: Κουζίνα στο σπίτι πόσιμο νερό δοκιμή μανδρών
 • Πρότυπος Αριθμός: TWQ-001B
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.2kg (0.44lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 26cm x 23cm x 6cm (10.24in x 9.06in x 2.36in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι