Μαλλιά Maker Καρφίτσες Τρίχας Εισαγωγή Χτένα Φουρκέτα Πιρούνι Horseshoers Εισαγάγετε Χτένα,Πρησμένα Πόνυ,Εργαλεία για την Αλογοουρά,Εργαλεία Styling Μαλλιών 6pcs/lot
€8.63

Μαλλιά Maker Καρφίτσες Τρίχας Εισαγωγή Χτένα Φουρκέτα Πιρούνι Horseshoers Εισαγάγετε Χτένα,Πρησμένα Πόνυ,Εργαλεία για την Αλογοουρά,Εργαλεία Styling Μαλλιών 6pcs/lot

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a4616

Μαλλιά Maker Καρφίτσες Τρίχας Εισαγωγή Χτένα Φουρκέτα Πιρούνι Horseshoers Εισαγάγετε Χτένα,Πρησμένα Πόνυ,Εργαλεία για την Αλογοουρά,Εργαλεία Styling Μαλλιών 6pcs/lot,τα χρώματα μιγμάτων

Όνομα:Τοπ ποιότητα Πρησμένα Πόνυ μαλλιά καρφίτσες

Το υλικό.: υψηλής ποιότητας πλαστικό

Μεγέθη:6.5*8cm

Χρώμα διαθέσιμο: Μαύρο,Καφέ,pls μας αφήνει ένα μήνυμα για το χρώμα ανάγκη του u,άλλο αν εμείς θα το στείλουμε τυχαία

Συσκευασία: Κάθε pc σε μια τσάντα pp

Ναυτιλία

1. Δωρεάν αποστολή παραγγελία σας θα σταλεί με Ταχυδρομείο Αέρα της Κίνας. Ταχυδρομείο Αέρα της κίνας κανονικά στοιχείο θα φτάσει μέσα σε 15 έως 45 εργάσιμες ημέρες μετά την ανάρτησή του. Μερικές φορές για τα τελωνεία ή τον καιρό το πρόβλημα θα καθυστερήσει μερικές ημέρες. Ίσως μέχρι 30-90days.

2. Στέλνουμε συνήθως παραγγελίες εντός 48 ώρες μετά από την πληρωμή

3. Εάν χρειάζεστε την υπηρεσία EXPRESS, όπως η UPS και η DHL. Παρακαλώ επιλέξτε τη σωστή μέθοδο αποστολής, θα πρέπει να φορτίσετε την κατάλληλη στέλνοντας αμοιβή.

Αποστολή

Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 3 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Δεν uarantee χρόνος παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές.

Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς.

Επιστρέφει

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε. Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας. Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Το μέγεθος ή την Τακτοποίηση Θεμάτων

Τα μεγέθη που απεικονίζονται με συγκεκριμένες μετρήσεις στις αναλυτικές προδιαγραφές. Παρακαλώ ελέγξτε τις προδιαγραφές ενώπιον σας θέση μια διαταγή. Συνήθως οι επιτρεπόμενες διαφορές στο μέγεθος είναι περίπου 0,5 ίντσες στη μέτρηση. Αν βρείτε το μέγεθος των προϊόντων που δεν σας ταιριάζει, μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χρώμα Αναντιστοιχία

Οι διαφορές στο χρώμα μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους όπως η αντανάκλαση χρώμα στην οθόνη, το φωτισμό, το υπόβαθρο κ. λπ. Ωστόσο, εάν θεωρείτε ότι το στοιχείο λαμβανόμενο είναι σε λάθος χρώμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε αν μια επιστροφή ή μια επιστροφή είναι δυνατό.

Ετικέτες: pin παλάμη, pin δικτύου, pin έμβλημα, Φτηνές pin παλάμη, Υψηλής Ποιότητας καρφίτσα δικτύου, Κίνα pin έμβλημα Προμηθευτές.

  • Μέγεθος: 6.5*8cm
  • Τύπος Στοιχείων: Braider
  • Υλικό: Πλαστικό
  • Πρότυπος Αριθμός: HX
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.12kg (0.26lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
  • Τύπος Μονάδας: πολλά (6 κομμάτια/μέρος)