ΝΈΑ 52mm-67mm ΜΑΎΡΟ μέταλλο Αργιλίου πώλησης 52-67mm 52 67 52 χιλιοστά έως 67 χιλιοστά Βήμα Μέχρι το Δαχτυλίδι Προσαρμοστών Φίλτρων HOT Χονδρικής!
€2.19

ΝΈΑ 52mm-67mm ΜΑΎΡΟ μέταλλο Αργιλίου πώλησης 52-67mm 52 67 52 χιλιοστά έως 67 χιλιοστά Βήμα Μέχρι το Δαχτυλίδι Προσαρμοστών Φίλτρων HOT Χονδρικής!

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a1025

Τι είναι ένα βήμα μέχρι το δαχτυλίδι

Step up rings, επίσης γνωστή ως προσαρμοστής δαχτυλίδια, σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα και τα εξαρτήματα που δεν είναι το ίδιο μέγεθος με τις κάμερες φακών. Φακοί και φίλτρα έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία των τύπων και μεγεθών και, δυστυχώς, δεν είναι πάντα ταιριάζουν μεταξύ τους σωστά. Ευτυχώς, υπάρχει ένα βήμα μπροστά ή ένα βήμα κάτω από το φίλτρο για ακριβώς για οποιαδήποτε ανάγκη.

Πώς step up rings δουλειά

Step up rings παρέχουν έναν τρόπο για να χωρέσει ένα φίλτρο μεγαλύτερης διαμέτρου ή εξάρτημα επάνω σε έναν μικρότερο φακό. Το step up rings βίδες επάνω τους φακούς σας, το πέρασμα κλωστής σε βελόνα και υπό την προϋπόθεση μεγαλύτερο νήμα με στη συνέχεια, μπορείτε να επισυνάψετε άλλα στοιχεία που περιλαμβάνονται περισσότερα step up rings.

Πώς βήμα-κάτω από τα δαχτυλίδια δουλειά

Βήμα-κάτω από τα δαχτυλίδια λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά αντίθετα παρέχει έναν τρόπο για να αποδίδουν μικρότερα εξαρτήματα και φίλτρα, για να μεγαλύτερους φακούς.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, συνήθως, η πιο μακριά από το φακό, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φίλτρο το χειρότερο είναι η οπτική θα είναι. Είναι πάντα καλύτερο να κοιτάξουμε για το λεπτότερο προσαρμογέα δαχτυλίδι που μπορείτε να βρείτε, όπως αυτά θα κρατήσει το φίλτρο κοντά στο φακό.

Λειτουργία:

Μεταμορφώστε χιλιοστών προσαρμογέα δαχτυλίδι, μπορεί να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του φακού για να επιτευχθεί διαφορετική διάμετρο μοιράζονται την ίδια διάμετρος φακών φίλτρο, φακός κουκούλα, επιπλέον φακό και άλλα αξεσουάρ. Ο σκοπός είναι να αυξηθεί η διάμετρος του φακού.

Υψηλός-ποιότητα και νέο προϊόν.

Η αλλαγή του φίλτρου ή του προσαρμογέα ή του φακού ή άλλο μέγεθος από μικρές προς μεγάλες.

Κατασκευασμένο από Αλουμίνιο.

Το Πακέτο Περιλαμβάνει:

Βήμα Μέχρι Το Δαχτυλίδι Προσαρμοστών Φίλτρων * 1

ο αριθμός καταδίωξης x1

Ετικέτες: προσαρμοστής φίλτρων, φίλτρο δαχτυλίδι προσαρμοστών, φίλτρο προσαρμογέα δαχτυλίδι, Φτηνές προσαρμοστής φίλτρων, Υψηλής Ποιότητας φίλτρο δαχτυλίδι προσαρμοστών, Κίνα φίλτρο προσαρμογέα δαχτυλίδι Προμηθευτές.

  • Εμπορικό Σήμα: ο χάρι καλό
  • Πρότυπος Αριθμός: 52-67MM
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.1kg (0.22lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 15cm x 4cm (7.87in x 5.91in x 1.57in)