Νεώτερη 22 pc NTAG215 Zelda Καρτών NFC 20 Καρδιά Λύκος Revali Mipha Daruk Urbosa Για το Παιχνίδι ο Θρύλος του Πνοή την άγρια NS Διακόπτης
€30.44 €11.26

Νεώτερη 22 pc NTAG215 Zelda Καρτών NFC 20 Καρδιά Λύκος Revali Mipha Daruk Urbosa Για το Παιχνίδι ο Θρύλος του Πνοή την άγρια NS Διακόπτης

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a1949

Νεώτερη 22 pc NTAG215 Zelda Καρτών NFC 20 Καρδιά Λύκος Revali Mipha Daruk Urbosa Για το Παιχνίδι ο Θρύλος του Πνοή την άγρια NS Διακόπτης Όλα NFC κάρτες έτοιμο να χρησιμοποιηθεί: 100% ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ και 100% ΕΓΓΥΗΜΈΝΗ.22pcs κάρτα κάθε ένα έχει ture ημερομηνία ΌΧΙ επαναλάβετε την ημερομηνία που Η κάρτα έχει το ίδιο μέγεθος με μια επαγγελματική κάρτα, ώστε να μπορείτε να laminate ή να τεθεί σε ένα μανίκι να το μεταφέρετε μαζί σας. Αυτή η λίστα είναι για ένα σύνολο 22 υψηλός-ποιοτικό PVC NFC κάρτες παιχνιδιού. Θα λάβετε 22 κάρτες όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα.

1. Δεχόμαστε AliPay Δυτική Ένωση, Moneybooker και TT.Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής.

2. Όλα παράγει το έχουν σε απόθεμα. Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε 24 ώρες, αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα για την πληρωμή.

1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΧΡΌΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΏΝ:

Λόγω ασχολούμαστε με πολλές παραγγελίες κάθε μέρα, συνήθως θα τακτοποιήσουμε την αποστολή μέσα σε 1-5 ημέρες, σας παρακαλώ να περιμένετε υπομονετικά και συγνώμη για την ταλαιπωρία σας.

2. ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΦΌΡΟ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει τελωνείο. Θα το δηλώσει ως δώρο και μια χαμηλότερη αξία για να αποφύγει το φόρο. Αλλά μερικές φορές σε ορισμένες χώρες, ο τελωνειακός υπάλληλος μπορεί να είναι αυστηρή. Δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε τελωνειακή αμοιβή παρακαλώ ελέγξτε έξω με την τελωνειακή πολιτική στο δικό σας χώρο. Αν έχετε να πληρώσετε για τον εκτελωνισμό, είναι καθήκον σας στη δική σας χώρα, ο αγοραστής θα πρέπει να κατανοήσουμε αυτή την κατάσταση. Εμείς ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ:

1. Αν επιλέξετε αποστολή express, παρακαλώ μας προσφέρει το σωστό αριθμό τηλεφώνου επαφής για να αποφύγετε το τοπικό ταχυδρομείο δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να παραλάβει το δέμα όταν φτάσει.

2. Λυπάμαι που δεν υποστηρίζουν τις θυρίδες διεύθυνση, παρακαλώ μας αφήστε το μήνυμα σας για τη σωστή διεύθυνση, όταν τοποθετείτε τη διαταγή.

Ετικέτες: καρτών nfc, κάρτα nfc, nfc ntag215, Φτηνές καρτών nfc, Υψηλής Ποιότητας κάρτα nfc, Κίνα nfc ntag215 Προμηθευτές.

  • Πρότυπος Αριθμός: NTAG215 Zelda Καρτών NFC
  • Όνομα: NTAG215 Zelda Καρτών NFC
  • Εμπορικό Σήμα: JAISATI
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.3kg (0.66lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 12cm x 22cm x 23cm (4.72in x 8.66in x 9.06in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι