ντίζελ εγχυτήρα χρωμίου 0445110335,Μηχανή Diesel Common rail 0445 110 335 Εγχυτήρων Καυσίμων,εγχυτήρας 0 445 110 335
€65.13 €59.92

ντίζελ εγχυτήρα χρωμίου 0445110335,Μηχανή Diesel Common rail 0445 110 335 Εγχυτήρων Καυσίμων,εγχυτήρας 0 445 110 335

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a5663

Επίδειξη προϊόντων

Εισαγωγή επιχείρησης

Guangdong shenzhen Τζιλ αντλία ακροφύσιο co., LTD. Είναι μια συλλογή από προηγμένος εξοπλισμός και επαγγελματική τεχνολογία ως μία από τις γνωστές επιχειρήσεις.Εταιρεία κύρια συστατικά του προϊόντος έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή diesel common rail σύστημα, οι εταιρείες που βασίζονται στην καλή περιφερειακή γεωγραφική θέση πλεονέκτημα, να επιτύχουν εγκαίρως αντιληφθεί την δυναμική της αγοράς, την αλλαγή και την καινοτομία, έχει δεσμευτεί για την πρωτοπορία της βιομηχανίας ανάπτυξη, με όλη μου την καρδιά.

Η εταιρεία βρίσκεται σε longgang district, shenzhen city, guangdong επαρχία, η μεταφορά είναι βολικό, τη θάλασσα, τον αέρα και την άνεση.

Επιχείρηση που εισάγονται όλα τα είδη των high-end, εξελιγμένες, πρωτοποριακές προηγμένης παραγωγής και τον εξοπλισμό δοκιμής, όλα τα είδη των καλά εξοπλισμένα, την ισχυρή τεχνική δύναμη.

Η εταιρεία έχει το διεθνή προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας, εξ ονόματος της ομάδας παγκόσμιας κλάσης επίπεδο της υψηλής απόδοσης, υψηλής ακρίβειας εξοπλισμό, και επίσης εισήγαγε η γερμανική επαγγελματική τεχνολογία, την κατασκευή και όλοι υιοθετούν το διεθνές πρότυπο, για να σχηματίσουν μια πραγματική δύναμη, τις χαμηλές εκπομπές, τη υψηλή ακρίβεια, πολλές ποικιλίες, αντί για την εισαγωγή και την εξαγωγή-προσανατολισμένη στην ανάπτυξη των χαρακτηριστικών, η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας και την τέλεια διαδικασία παραγωγής, τον εξοπλισμό, την απόδοση του προϊόντος και αξιόπιστη, και να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των εθνικών εκπομπών κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των τριών, τέσσερις και καυσίμου common rail, τυποποιημένα μέρη και εξαρτήματα, σε μεγάλο βαθμό να ικανοποιήσει τη ζήτηση στην αγορά και στο σπίτι και στο εξωτερικό, και παρέχει τα εξαρτήματα αγορά στο σπίτι και στο εξωτερικό με εξαιρετικές επιλογές.

Η εταιρεία ζεστό μαξιλάρι και φτηνά στο εξωτερικό, για να επισκεφθείτε την εταιρεία μου καθοδήγηση, θα χρησιμοποιήσουμε νέα ματιά για να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον.

Εμπορικό εισαγωγή

Εταιρεία πωλήσεων "DEFUTE" εμπορικό σήμα, έχει δεσμευτεί να οικοδομήσουμε μια διεθνή καλά-γνωστό εμπορικό σήμα, να γίνει ένα κοινό σιδηροδρομικό σύστημα καυσίμου μέρη επαγγελματικούς κατασκευαστές και οι διανομείς, τα προϊόντα της εταιρείας μέσα από αυστηρό έλεγχο, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας είναι 100% τα προσόντα, την ποιότητα φθάσει τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Η υπηρεσία μας

Έχουμε τις επαγγελματικές πωλήσεις, την εξυπηρέτηση και το τεχνικό προσωπικό, επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, έτοιμο να σας προσφέρει πωλήσεων, μετά την πώληση, προμήθεια των προϊόντων και πληροφοριών ανάδρασης "τέσσερις ολοκληρωμένη υπηρεσία"

Η τζιλ αντλία ακροφύσιο σε όλο τον κόσμο, που ιδρύθηκε πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών του δικτύου για να παρέχουν στους πελάτες σε όλο τον υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά αποτελεσματική, κατάλληλη και γρήγορη εξυπηρέτηση, εγγύηση στη διαδικασία των αγορών και τη χρήση προϊόντων απολαύσετε μια χαλαρή και χαρούμενη.

Έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων

Σύμφωνα με τον πελάτη και τη ζήτηση της αγοράς, θα αναπτύξουμε συνεχώς νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση της αγοράς.

Παραγωγής και κατασκευής

Ετικέτες: εγχυτήρας εγχυτήρων, εγχυτήρων diesel, εγχυτήρων ραγών, Φτηνές εγχυτήρα μπεκ, Υψηλής Ποιότητας εγχυτήρων diesel, Κίνα εγχυτήρων ραγών Προμηθευτές.

  • Εμπορικό Σήμα: DEFUTE
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.6kg (1.32lb.)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι