Πίσω τροχός ρουλεμάν για το Great Wall Voleex C20R/ Voleex C30/ M2/ M4/ Coolbear
€28.49

Πίσω τροχός ρουλεμάν για το Great Wall Voleex C20R/ Voleex C30/ M2/ M4/ Coolbear

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a9973

Αν είναι από τη Χιλή, τη Βραζιλία, την Ελβετία, τη Σουηδία, την Ισπανία και επιλέξτε UPS ή Fedex ή DHL εμπορική εκφράζει για να στείλετε τα προϊόντα σας.Παρακαλώ γράψτε το Τελωνειακό κώδικα φορολογίας( Βραζιλία:CPF, Χιλή:ΛΟΎΚΙ ), με τη σειρά.Σας ευχαριστώ πολύ!

Κίνα ταχυδρομικές τσάντες και Δεμάτων Logistics ιστοσελίδα σας: 17track.net/en/

1.η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει τιμολόγιο. επειδή είναι το διασυνοριακό εμπόριο, ορισμένες χώρες θα έχουν τα τιμολόγια, τα καθήκοντα που δεν είναι υπεύθυνοι.

2.Το στοιχείο χρόνος επεξεργασίας:Ο χρόνος επεξεργασίας για μια συγκεκριμένη σειρά ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και την κατάσταση των αποθεμάτων.Ως επί το πλείστον,ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να είναι 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

3.Αν δεν έχετε λάβει τα αγαθά, θα είναι περισσότερο από τη στιγμή της παραλαβής, παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα με την παραγγελία σας, εμείς θα παρατείνει το χρόνο παράδοσης.

4.Παρακαλώ μην δώστε Μας τα προϊόντα άσχημα σχόλια γιατί logistics είναι αργή

Εταιρεία Logistics είναι η χώρα, δεν μπορούμε να ελέγξουμε, μπορούμε να κάνουμε είναι ότι η έγκαιρη παράδοση.

1.Θετική Fedback (5 αστέρια) είναι πολύ σημαντική για εμάς,παρακαλώ δύο φορές πρίν φεύγει ανατροφοδοτεί.

2.Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την αναχώρηση ουδέτερο (3 αστέρια) ή αρνητική (1-2 αστέρια) ανατροφοδότηση.Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να λύσουμε τα προβλήματα και παρακαλώ εμπιστευτείτε μας!

Ετικέτες: Ρουλεμάν, ρουλεμάν, ρουλεμάν τροχού, Φτηνές ρουλεμάν, Υψηλής Ποιότητας ρουλεμάν, Κίνα ρουλεμάν τροχού Προμηθευτές.

  • Χρώμα: C20R αριστερά, C20R σωστά, C30 σωστά, C30 αριστερά, M2 αριστερά, M2 σωστά, M4 αριστερά, M4 σωστά, Coolbear αριστερά, Coolbear σωστά
  • Εμπορικό Σήμα: gouhuo
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 3.5kg (7.72lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 25cm x 20cm (9.84in x 9.84in x 7.87in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι