Προσαρμοσμένο Βαμμένα μουσελίνα φωτογραφία σκηνικά Παλιά master μουσελίνα φόντο για το στούντιο φωτογραφιών 6X10ft 10X12ft 10X16ft
€40.62

Προσαρμοσμένο Βαμμένα μουσελίνα φωτογραφία σκηνικά Παλιά master μουσελίνα φόντο για το στούντιο φωτογραφιών 6X10ft 10X12ft 10X16ft

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a1319

Επισκόπηση

Χειροποίητο στοιχείο Υλικά: ύφασμα βαμβακιού υλικό, βαμμένα χρησιμοποιούμε την υψηλότερη ποιότητα Πολυ βαμβάκι μουσελίνα στη διάθεσή μας. Μουσελίνα μπορεί εύκολα να διπλωθεί και έφερε μαζί του σε διάφορες θέσεις. Έχουν λεπτό ρυτίδες φυσικά, οποιαδήποτε εξέχουσα φορές γραμμές ή ρυτίδες μπορεί εύκολα να είναι στον ατμό έξω. Δεν Σιδήρου σας μουσελίνα, το σιδέρωμα μπορεί να καταστρέψει τη μουσελίνα και σιδήρου σας. Όλα μουσελίνα μπορούμε να κάνουμε 3" Τσέπη ραμμένη από τη μία πλευρά, αυτή παρέχεται έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να κρεμάσει τα σκηνικά με τη σίτιση το οριζόντιο δοκάρι μέσα από αυτό. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να "κολλήσει" σας μουσελίνα χρησιμοποιώντας σφιγκτήρες (Πωλείται ξεχωριστά) (εάν με χρειάζεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εξυπηρέτησης πελατών)

Όλα μουσελίνα είναι βαμμένα να είναι κρεμασμένα σε περίπου 10' (3 μέτρα) . Πιο μουσελίνα πλένονται στο πλυντήριο σε κρύο νερό για μια ευγενή κύκλο. Είναι πιο εύκολο μερικές φορές απλά για να καθαρίσετε το Ύφασμα, χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί. Συνήθως πιο σκούρα χρώματα έχουν την τάση να ξεθωριάζει ελαφρώς.

Θα πρέπει να έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Πωλήσεών μας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ή να αφήσετε ένα μήνυμα σχετικά με το προϊόν, τον αριθμό που θέλετε!!!!

-Αποθεμάτων στοιχείο

παρακαλώ γράψετε τον αριθμό.

DM-089

DM-056

DM-081

Dm-069

dm-064

DM-063

DM-059

DM-067

ΟΘΌΝΗ ΒΑΘΜΟΝΌΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΧΡΏΜΑΤΟΣ

Έχουμε διορθωμένο χρώμα προϊόντος μας εικόνες για να τους κάνει όσο το δυνατόν ακριβέστερη για τα προϊόντα αληθινό χρώμα. Ωστόσο, όλες οι οθόνες έχουν βαθμονομηθεί με διαφορετικό τρόπο γι ' αυτό προτείνουμε αναφερόμενος σε έντυπο κατάλογο για να δείτε τα πλησιέστερα χρώματα που προσφέρονται.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι εικόνες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας, μέσα από διαφημίσεις και στο κατάλογό μας είναι απλά οδηγοί για μας τους καλλιτέχνες να περνούν. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον καλλιτέχνη παραλλαγή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε χρώματα που αντιπροσωπεύεται να είναι απόλυτα ακριβής όταν η ζωγραφική οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως η ερμηνεία και τον καλλιτέχνη παραλλαγή. Προτείνουμε πάντα αναφερόμενος σε έντυπο κατάλογο για να δείτε τα πλησιέστερα χρώματα που προσφέρονται. Αν συγκεκριμένα χρώματα απαιτούνται για ένα συγκεκριμένο σκηνικό μπορείτε να στείλετε μια εικόνα για να μου e-Mail και να έχετε έθιμο χρώμα.

Εικόνες του προϊόντος μπορεί να δείξει στοιχεία(σκηνικά, αξεσουάρ, κ. λπ.) που δεν περιλαμβάνονται με το στοιχείο που διαφημίζονται για πώληση.Για πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα στοιχεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

τι είναι το χρόνο παραγωγής

Μουσελίνα σκηνικά είναι κατασκευασμένα για να παραγγείλετε.Εκτός και αν με την ετικέτα-αποθεμάτων το φόντο θα πρέπει να είναι βαμμένα για εσάς .Ανατρέξτε στην παραγωγή παρακάτω ώρες για αυτά τα σκηνικά.Αν το φόντο είναι απαραίτητη αργά μετά από λίγες εβδομάδες σας προτείνουμε καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών για μια λίστα-αποθεμάτων επιλογές έτοιμος να πλοίο.

Χέρι-που χρωματίζεται/ που Βάφεται μουσελίνα σκηνικά

-η παραγωγή είναι περίπου 1 εβδομάδα.

Σε απόθεμα σκηνικά

Ετικέτες: φόντα για το στούντιο φωτογραφιών, φόντο για τη φωτογραφία, μουσελίνα φόντο, Φτηνές φόντα για το στούντιο φωτογραφιών, Υψηλής Ποιότητας υπόβαθρο για τη φωτογραφία, Κίνα μουσελίνα φόντο Προμηθευτές.

 • Το πακέτο: Ναι
 • Τύπος: Ζωγραφισμένα Στο Χέρι
 • Εμπορικό Σήμα: comophoto
 • Στυλ: Παλιά Master
 • Μέγεθος (χιλ.): Τρεις χιλιάδες
 • Υλικό: Μουσελίνα
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 40cm x 35cm x 6cm (15.75in x 13.78in x 2.36in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 1.5kg (3.31lb.)