Το ΝΈΟ σχέδιο JIWANNIAN LPG&CNG ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΈΡ ΤΡΕΙΣ ΤΡΌΠΟ την ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉΣ ΓΙΑ τους GX160 GX200 ΚΙΝΗΤΉΡΑ ΒΕΝΖΊΝΗΣ & LIQUEFIELD,Διπλού Καυσίμου Καρμπυρατέρ
€65.13 €28.01

Το ΝΈΟ σχέδιο JIWANNIAN LPG&CNG ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΈΡ ΤΡΕΙΣ ΤΡΌΠΟ την ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉΣ ΓΙΑ τους GX160 GX200 ΚΙΝΗΤΉΡΑ ΒΕΝΖΊΝΗΣ & LIQUEFIELD,Διπλού Καυσίμου Καρμπυρατέρ

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a14155

Το ΝΈΟ σχέδιο JIWANNIAN LPG&CNG ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΈΡ ΤΡΕΙΣ ΤΡΌΠΟ την ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉΣ ΓΙΑ τους GX160 GX200 ΚΙΝΗΤΉΡΑ ΒΕΝΖΊΝΗΣ & LIQUEFIELD,Διπλού Καυσίμου Καρμπυρατέρ

ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΈΡ για LPG &CNG ΤΡΕΙΣ ΤΡΌΠΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉΣ KIT ΓΙΑ HONDA GX160 168F 170 2~3KW ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΔΩΡΕΆΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΆ τέλη ΒΕΝΖΊΝΗ & LIQUEFIELD PETRO 2kw 2.5 KW ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ

GX160 GX200 168F 170F

ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΑΕΡΊΟΥ ΜΙΚΡΉ ΜΗΧΑΝΉ ΜΈΡΗ & ΑΞΕΣΟΥΆΡ

ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ AFTERMARKET ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ

ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΟΣ - ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉΣ

ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΈΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ AFTERMARKET ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΊΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΎ ΑΕΡΊΟΥ ΔΙΠΛΉ-ΣΚΟΠΌΣ ΤΎΠΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉΣ KIT ΓΙΑ HONDA GX160 GX200 ΚΙΝΗΤΉΡΑ . ΘΑ ΛΆΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΏΣ ΈΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΕΙΚΌΝΑ(ΕΣ),ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ ΜΑΣ . Η ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΙΤ ,ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΑΈΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ Ή ΦΥΣΙΚΟΎ ΑΕΡΊΟΥ ΩΣ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΤΗ ΒΕΝΖΊΝΗ ΩΣ ΚΑΎΣΙΜΟ, Ο ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ ,ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΎ ΑΕΡΊΟΥ ΔΙΠΛΉ-ΣΚΟΠΌΣ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.

Η ΚΎΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΎ ΑΕΡΊΟΥ ΒΑΛΒΊΔΑ ΜΕΊΩΣΗΣ ΠΊΕΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΜΗΛΉΣ ΠΊΕΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΎ ΑΕΡΊΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΉ ΠΑΡΟΧΉ COMUSTIBLE ΑΕΡΊΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΨΗΛΉ ΠΊΕΣΗ ΑΛΛΑΓΉ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ. Η ΑΡΧΉ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Η ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΈΧΕΙ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ,ΟΙ ΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ . ΌΤΑΝ Η ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΈΝΗ, Η ΒΑΛΒΊΔΑ ΜΕΊΩΣΗΣ ΠΊΕΣΗΣ ΕΠΊΣΗΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ,ΝΑ ΚΌΨΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ ΚΑΝΆΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ. ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΙΤ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ ,Η ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΔΎΝΑΜΗΣ, ΤΗΣ ΔΎΝΑΜΗΣ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΉΤΡΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΎΣΗ ΑΕΡΊΩΝ.

COVENIENCE:

ΔΎΣΗ -ΑΝΑΤΟΛΉ ΑΓΩΓΟΎ ΜΈΣΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΏΝ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΑΕΡΊΟΥ ΠΕΡΙΟΧΉ, ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΠΊΤΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ , ΌΣΟ Η ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΒΊΔΑ ΑΕΡΊΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΕΞΆΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ,ΕΞΑΛΕΊΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΤΩΝ ΕΡΩΤΉΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΆΔΙΚΟ, ΜΕΤΑΦΟΡΏΝ ,STOREAGE ,ΤΌΣΟ ΒΟΛΙΚΌ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣ.

ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ:

Η ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΚΑΎΣΗ LPG & ΒΕΝΖΊΝΗΣ ,ΠΛΉΡΗ ΚΑΎΣΗ ,ΥΨΗΛΉ ΑΠΟΔΟΤΙΚΌΤΗΤΑ . ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΚΌΣΤΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΊΝΗΣ ΑΠΌ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΌ 2,2 ΓΙΟΥΆΝ ΑΝΆ KILLOWATT ΚΌΣΤΟΣ ΜΌΝΟ 0,4 ΓΙΟΥΆΝ , NATUREAL LIQUEFILED PRETROLEUM ΑΕΡΊΟΥ ΓΙΑ 1,6 ΓΟΥΆΝ , ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΟΦΈΛΗ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΉ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΎΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ:

Η ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΑΕΡΊΟΥ, ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ ΚΑΥΣΑΕΡΊΩΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΌΛΗ: BETTEN ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ ΚΑΥΣΊΜΩΝ , CO ΜΕΙΏΘΗΚΕ ΚΑΤΆ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ ,HC ΜΕΙΏΘΗΚΕ ΚΑΤΆ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ, ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ,ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΌ ΑΕΡΊΟΥ, ΜΗΧΑΝΉ COMBUSSION , ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ , Ο ΘΌΡΥΒΟΣ ΑΠΌ ΤΗ ΜΟΝΆΔΑ ΚΑΥΣΊΜΟΥ GREATLLY ΜΕΙΩΘΕΊ ,BELOGING ΣΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΉΣΕΙ ΤΑ ΠΡΆΣΙΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ.

DURABILLITY:

ΜΗΧΑΝΉ ΑΕΡΊΟΥ, ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ CONTAMINGATION ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΊΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΊΜΩΝ LUBRICATIONG ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ ,ΣΥΝ ΜΑΛΑΚΌΤΕΡΟ , ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ Η ΖΩΉ ΤΗΣ ΜΟΝΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΑΎΞΗΣΗ. ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΉΤΡΙΑ, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΧΡΉΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΆΣΤΗΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΆΓΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΈΡ ,ΠΡΟΚΑΛΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΊΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΉΡΑ DIFFECULTIES ΚΑΙ ΦΤΩΧΏΝ FILLTRATION ΑΠΟΤΥΧΊΑ.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ:

ΌΡΟΣ: ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΟΣ,

ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΈΝΟ ΜΕ ΔΊΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΊΑΣ ΠΡΟΪΌΝ , ΝΈΟ ΎΦΟΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΈΜΦΡΑΞΗ ΒΑΛΒΊΔΑ

ΒΕΝΖΊΝΗ & ΥΓΡΑΈΡΙΟ . ΔΙΠΛΆ ΚΑΎΣΙΜΑ ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ:

ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ HONDA ΜΟΝΤΈΛΟ(S) GX160 GX200 CHINSE 168F 170F & ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΏΝ/ΜΗΧΑΝΏΝ

Ετικέτες: διπλή καυσίμου καρμπυρατέρ, cng καρμπυρατέρ, διπλά καύσιμα, Φτηνός διπλός καυσίμου καρμπυρατέρ, Υψηλής Ποιότητας cng καρμπυρατέρ, Κίνα διπλή τους Προμηθευτές καυσίμων.

 • Μηχανή: 168F/170F
 • Ποιότητα Βαθμού: AAAAA
 • HP: 5.5 HP 6.5 HP 7HP
 • Τύπος: βενζίνη/lpg/ng
 • Θέση Προέλευσης: Κίνα
 • Πρότυπος Αριθμός: GX160/GX200
 • Εμπορικό Σήμα: GENOUR
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.8kg (1.76lb.)