Το Νέο 7-Σε-1 6200 Σκόνη Αερίου Του Αναπνευστήρα Μισό Πρόσωπο Μάσκα Για Ζωγραφική Ψεκασμού Οργανικές Ατμός Chimel Φίλτρο Αερίου Για Την Ασφάλεια Στην Εργασία
€12.86 €12.22

Το Νέο 7-Σε-1 6200 Σκόνη Αερίου Του Αναπνευστήρα Μισό Πρόσωπο Μάσκα Για Ζωγραφική Ψεκασμού Οργανικές Ατμός Chimel Φίλτρο Αερίου Για Την Ασφάλεια Στην Εργασία

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a14154

wy-plugin-έναρξη

Καυτό Εμπόρευμα

$1.71 $1.8

$2.36 $2.48

$6.06 $6.38

$36.95 $38.9

$Το 12.82 $13.5

$8.54 $8.99

$8.54 $8.99

$7.50 για $7.89

wy-plugin-τέλος

Το νέο 7-Σε-1 6200 Σκόνη Αερίου του Αναπνευστήρα Μισό Πρόσωπο Μάσκα Για Ζωγραφική Ψεκασμού Οργανικές Ατμός Chimel Φίλτρο Αερίου για την Ασφάλεια στην Εργασία, Αν χρειάζεστε περισσότερο φίλτρου, κάντε Κλικ στην φωτογραφία για να την αγοράσει.

Αυτό το βιομηχανικό χημικό αναπνευστήρα για τις αυτοκίνητες και βιομηχανικές ζωγραφική και οργανικών ατμών χαμηλής τοξικότητας, σχεδιαστεί για να σας προστατεύσει από την εισπνοή σκόνης και λεπτές σκόνες.

Χρησιμοποιείται ευρέως για τη βιομηχανία, τη γεωργία και ερευνητικά ινστιτούτα έκθεση σε οργανικούς ατμούς, βενζόλιο ομολόγων , βενζίνη, ακετόνη , δισουλφίδιο άνθρακα , τον αιθέρα και το λοιπό προσωπικό.

Αν χρειάζεστε αντικατάσταση φίλτρου, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά..

Ολοκαίνουργιος Και Υψηλός-Ποιότητα

Το μισό πρόσωπο μάσκα με φίλτρο κασέτες, αναπνοή, βαλβίδα

Υιοθετεί τη μαλακή μάσκα σιλικόνης, πιο άνετα και τοποθετήστε το πρόσωπό σας

Το διευθετήσιμο επικεφαλής ζώνη, πιο άνετα και να ταιριάζουν οι περισσότεροι άνθρωποι το κεφάλι

υψηλής ποιότητας βαλβίδα αναπνοής και υιοθετεί δύο φορές σφράγιση τεχνολογία για να βελτιώσει την sealability

Κατάλληλο για την πρόληψη Βιολογικών Ατμού/αερίου

Αναπληρώσιμη φίλτρου, κατάλληλο για τη διαφορετική χρήση

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη Ζωγραφική, τον Ψεκασμό Φυτοφαρμάκων, Χημικών Βιομηχανική, Εργοστασίων, των Ορυχείων, Εργαστήριο, Σπίτι Τοποθέτηση, Καθημερινή Ομίχλη Προστασία

Φιλτράρισμα κασέτα έχει ημερομηνία λήξης (2-3 χρόνια). Η ημερομηνία λήξης έχει διαφορά οφείλεται στη διαφορετική ημερομηνία παραγωγής Σημείωση:

1, Χρήση, κατάσταση: περιβάλλον δηλητηριασμένο συγκέντρωση του αερίου δεν είναι μεγαλύτερη από 0.1% ,ο όγκος της συγκέντρωσης του οξυγόνου στον αέρα είναι λιγότερο από το 18% ,

η περιβαλλοντική θερμοκρασία μείον 30 βαθμούς Κελσίου έως 45 βαθμούς Κελσίου.

2, Η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις δεξαμενές και άλλες κλειστό δοχείο περιβάλλον εργασίας, δεν ισχύει για το αέριο που χρησιμοποιείται για άλλες περιβάλλοντα .

3, Ελέγξτε προσεκτικά πριν από τη χρήση, ελέγξτε εάν τα συστατικά άθικτα,

βαλβίδα εκπνοής φύλλο και η βαλβίδα αναρρόφησης φύλλων είναι σφραγισμένο στο σώμα συνδυασμό κασέτες είναι κοντά μεταξύ τους , δοχεία φίλτρων κασετών είναι χαλαρό.

1X 6200 Μάσκα Αερίων

2X 6001CN φίλτρου

2X 5N11 Φίλτρο Βαμβακιού

2X 501 Φίλτρο Δοχείο

Ναυτιλία

1, θα στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 3 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

2, δεν Μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες και άλλους παράγοντες.

3.Χρησιμοποιούμε το Apopsi.news διεύθυνση ως διεύθυνση αποστολής, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση πριν από την καταβολή. Πληρωμή

1, δεχόμαστε Apopsi.news τη Μεταβίβαση των πληρωμών, συμπεριλαμβανομένης της Πιστωτικής κάρτας Visa, MasterCard Πιστωτική Κάρτα, Δυτική Ένωση και άλλες επιλογές πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε να ταιριάζει με την πληρωμή σας. .

2, η Πληρωμή πρέπει να παραληφθεί μέσα σε 3 ημέρες μετά την παραγγελία. Υπηρεσία

30 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων:

1, Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε από εμάς, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε(μέσω e-mail, μήνυμα eBay) εντός 30 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων. Εμείς θα σας καθοδηγήσει για να επιστρέψετε και να επιστρέψει το στοιχείο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το postages/συνήθειας τέλη (εάν υπάρχουν) spended με τέτοια σειρά είναι το κόστος του πελάτη.

Ετικέτες: εργασίας μάσκα αερίων, οργανικό ατμό μάσκα, μισή μάσκα αερίων, Φτηνές εργασίας μάσκα αερίων, Υψηλής Ποιότητας βιολογικών ατμό μάσκα, Κίνα μισή μάσκα αερίων Προμηθευτές.

  • Εμπορικό Σήμα: ANSIR
  • Πρότυπος Αριθμός: 6200 Σκόνη Αερίου Του Αναπνευστήρα Μισό Πρόσωπο Μάσκα Για Ζωγραφική Ψεκασμού Οργανικές
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 8cm x 6cm (5.91in x 3.15in x 2.36in)
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.4kg (0.88lb.)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι