Το 2016 η Νέα Εργαλεία Πολυσύνθετη Συγκολλώντας ΣΙΔΉΡΟΥ Συγκόλλησης υπολογιστών Γραφείου Στάσεων 4X Μεγεθυντικός ΦΑΚΌΣ Τρίτο Βοηθώντας τα Χέρια ύλης Συγκολλήσεως Allegator Κλιπ
€15.46 €11.44

Το 2016 η Νέα Εργαλεία Πολυσύνθετη Συγκολλώντας ΣΙΔΉΡΟΥ Συγκόλλησης υπολογιστών Γραφείου Στάσεων 4X Μεγεθυντικός ΦΑΚΌΣ Τρίτο Βοηθώντας τα Χέρια ύλης Συγκολλήσεως Allegator Κλιπ

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a2106

Περιγραφή

ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΕΤΉΣΙΜΕΣ ΑΡΘΡΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΈΛΙΚΤΗ ΚΊΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΎΝΣΕΙΣ.

ΙΣΧΥΡΉ "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΆΚΙΑ" ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΠΊΝΑΚΕΣ PC ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.

ΔΙΠΛΉ ΆΝΟΙΞΗ ΣΙΔΉΡΟΥ ΎΛΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΉΣΕΩΣ ΣΤΆΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΆΡΙ.

ΧΩΡΊΣ ΠΑΡΑΜΌΡΦΩΣΗ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΌ ΦΑΚΌ ΜΕ 4X ΔΎΝΑΜΗ.

ΒΑΡΙΆ ΒΆΣΗ ΑΠΌ ΧΥΤΟΣΊΔΗΡΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑ.

1.Το στοιχείο θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβει την πλήρη πληρωμή.

2.Εμείς πλοίο σε όλο τον κόσμο με flat rate shipping από Hong Kong Air mail. αυτό το διεθνή τάξη μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο για να φτάσει, Κανονικά στην αποστολή παγκοσμίως χρησιμοποιείται για να πάρει τις 8 έως τις 25 εργάσιμες ημέρες, αποκλείει Σάβ & Ήλιο.

3.αποστολή του είναι να στείλετε άμεσα μέσω της τακτικής αεροπορικής αποστολής.παίρνει συνήθως 10-25 εργάσιμες ημέρες.

λόγω της μεταβολής των ταχυδρομικών υπηρεσιών σε διαφορετικές aresas ,ορισμένες περιοχές μπορεί να διαρκέσει περισσότερο(20-60days),όπως :Ιταλία, τη ρωσική ομοσπονδία, τη Χιλή, την Αργεντινή, την Ταϊλάνδη , αν και στέλνουμε τα στοιχεία μέσω της αεροπορικής αποστολής.σας συνιστούμε αγοραστές, οι οποίοι από αυτές αναφέρει τη χώρα θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε $2 της ασφάλισης, σε περίπτωση που χαθείτε.

4.Μπορούμε επίσης να παρέχουν express post από το EMS(5-8 ημέρες) ή UPS(4-5 ημέρες). Το κόστος είναι υψηλότερο από ό, τι πρότυπο γραμματόσημα, περίπου$ 20 ή υψηλότερο. Αν θέλετε να δημοσιεύσετε από το EMS ή το UPS, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

5.Αν έρχεστε από απομακρυσμένη περιοχή, τα έξοδα αποστολής είναι υψηλή οπότε θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα!

1 Είμαστε υπεύθυνοι για το στοιχείο ζημιά πριν την παραλαβή σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 30 ημερών από την παραλαβή, και να πάρει τη φωτογραφία για το κατεστραμμένο στοιχείο, θα κάνουμε επιστροφή για το κατεστραμμένο στοιχείο.

2 Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 30 ημερών από την παραλαβή και να μας πείτε γιατί.

3 εφ ' Όσον το στοιχείο εξακολουθεί να είναι σε ολοκαίνουργια κατάσταση, θα χαρούμε να σας επιστρέψει τα χρήματά σας , ή μπορεί να ζητήσει ανταλλαγή στοιχείο.

4 θα πρέπει να λάβετε και να επιθεωρήσει την επιστροφή σας πριν από μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή θα δοθεί. Η επιστροφή από τη ναυτιλία της αμοιβής θα καταβληθεί από τον Αγοραστή. Δεν θα επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής.

5 στοιχεία που αγοράστηκαν με την ελεύθερη ναυτιλία, θα αφαιρέσουμε τα έξοδα αποστολής μας από το ποσό επιστροφής.

6 για Να επιταχυνθεί η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τη δημοπρασία αριθμός στοιχείων ή ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΌ χρήστη με την επιστροφή σου.

1) δεχόμαστε Alipay, Δυτική Ένωση, TT. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής.

2) η Πληρωμή πρέπει να γίνει μέσα σε 3 ημέρες από την παραγγελία.

3) Αν μπορείτε να\\\\\\ \ 't έλεγχος αμέσως μετά από τη δημοπρασία κοντά, σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και δοκιμάστε ξανά. Οι πληρωμές πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε 3 ημέρες.

Εγγύηση & Απόδοση:

Όλα τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και έχουν συσκευαστεί σε καλή κατάσταση πριν από την αποστολή.

Σε περίπτωση που το στοιχείο είναι ελαττωματικό, παρακαλώ μας ενημερώστε μέσα σε 30 ημέρες από την παραλαβή της, θα αντικαταστήσει ένα νέο. Καμία επιστροφή δεν προσφέρεται.

Ετικέτες: κλιπ συγκολλώντας, κλιπ 2, κλιπ φακός, Φθηνά κλιπ συγκολλώντας, Υψηλός-Ποιοτικός συνδετήρας 2, Κίνα κλιπ φακός Προμηθευτές.

  • Πρότυπος Αριθμός: 2-(EHE1009)
  • Εμπορικό Σήμα: TEUMI
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.5kg (1.10lb.)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)