Το CE Εγκεκριμένο V2 Χρονόμετρο και Φάρος/Δέκτης συσκευών αποστολής Σημάτων με το Καλώδιο Track Interval 1
€29.30 €25.49

Το CE Εγκεκριμένο V2 Χρονόμετρο και Φάρος/Δέκτης συσκευών αποστολής Σημάτων με το Καλώδιο Track Interval 1" Ώρα για Καρτ με Κινητήρα Racing Μοτοσικλέτα

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a5960

1. Επέκταση καλωδίου 1.5 m για όλα τα appliation * το χρονόμετρο μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα,μοτοσικλέτες, dirtbikes,minbikes,ποδήλατα,skateboards,snowboard και πολλά πολλά άλλα... 2. Το IR-Μάτι μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε

Αυτή η προσφορά έρχεται με τη συσκευή αποστολής σημάτων και το χρονόμετρο (χωρίς μπαταρία για τη συσκευή αποστολής σημάτων λόγω της συνήθειας ναυτιλιακής πολιτικής, το σχέδιο του δέκτη είναι cr2032.3v ). Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον κανείς να σταθεί στον δρόμο για να μετρήσετε τον χρόνο σας. Μια υπέρυθρη χρονόμετρο θα μετράει το χρόνο του γύρου για σένα 0.02 s/lap ακρίβεια η οποία είναι 30 φορές πιο ακριβή ως ανθρώπινο χέρι.

Είναι ένα πλήρες σύνολο Ultrared Lap Timer που είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα, όπως UltraLap Mini, αλλά με εντελώς νέα σχεδίαση και την κατασκευή.

Έτσι, όταν εμφανίζεται το στοιχείο, να ανοίξετε το κουτί, βάλτε 2*AA την μπαταρία στον πομπό, και επικολλήστε το χρονόμετρο σε οποιοδήποτε μέρος με το ποδήλατό σας, θα έχετε ένα τέλειο αυτόματο χρονόμετρο.

Το χρονόμετρο έρχεται με εγχειρίδιο και διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό για να μάθουν να το χρησιμοποιούν.

Τεχνικό Εγχειρίδιο Αντίγραφο:

Αυτό EZLAP lap timer είναι ένα συναρπαστικό στοιχείο για τους περισσότερους χρήστες και εμπόρους. Έχει αφαιρεθεί κάποια λειτουργία, η οποία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους από τους χρήστες,έτσι ώστε το κόστος παραγωγής να φθάνει στο όριο.

Το σύστημα αποτελείται από τον πομπό και το χρονόμετρο (δέκτης σήματος) * ένας πομπός μπορεί να λειτουργήσει με όλα τα χρονόμετρα αγκαλιά που είναι στην ίδια συχνότητα. Δύο AA πίσω μπαταρίες προτείνεται για τη συσκευή αποστολής σημάτων.

Το Χρονόμετρο (Δέκτης):

: Το LCD παρουσιάζει ένα γύρο πίσω *

: Το LCD παρουσιάζει ένα γύρο προς τα εμπρός;

: Περίληψη: το πιο αργό χρόνο γύρου, ταχύτερο χρόνο γύρου, το Συνολικό χρόνο και το μέσο χρόνο γύρου;

:Δύο δευτερολέπτων, πιέστε το πλήκτρο θα καθαρίσει τη μνήμη και να μετατρέψει το σήμα του δέκτη,έτσι ώστε ο χρονοδιακόπτης θα αρχίσει να μετράει όταν περνάει το σήμα τοίχο Ένα σύντομο πάτημα θα σταματήσει το χρονόμετρο, από την καταμέτρηση,και την οθόνη LCD μετατρέπεται σε τελευταία εγγραφή;

Η συσκευή αποστολής σημάτων:

Η συσκευή αποστολής σημάτων έχει το δείκτη λέιζερ και το σήμα του πομπού για να χτίσει το;Σήμα τοίχο;;

Είναι τροφοδοτείται από 2 x AA μπαταρίες που Διαρκούν 5 ώρες συνεχώς

Προτείνεται να απενεργοποιήσετε τον πομπό κατά τη διάρκεια της αδράνειας, για εξοικονόμηση ενέργειας;

Σημείωση:

Οι μπαταρίες πρέπει να αντικαθίστανται μετά από 5 ώρες χρήσης για να αποφύγετε τα αδύναμα σήματα;

Βγάλτε τις μπαταρίες από το κουτί κατά τη διάρκεια της μακράς αδράνειας;

Απαγορεύεται το σημείο λέιζερ για τα μάτια, κρατήστε το προϊόν μακριά από τα παιδιά.

Πριν από την χρήση.

1. Ενεργοποιήστε την εξουσία. Ο διακόπτης πρέπει να είναι στη θέση του * Η οθόνη LCD θα δείξει το συνολικό χρόνο γύρου της τελευταίας συνόδου;

Αν η εγγραφή έχει εκκαθαριστεί, το σήμα του δέκτη θα αρχίσει να λειτουργεί Και το LCD θα παρουσιάσει:

2. Πατήστε για περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, η μνήμη θα διαγραφούν, και το σήμα του δέκτη θα είναι ενεργοποιημένη, Η οθόνη LCD θα δείξει:

3. Πριν ξεκινήσετε το ποδήλατο, βεβαιωθείτε ότι το σήμα ο δέκτης είναι ανοικτός( βεβαιωθείτε ότι η ένδειξη είναι ενεργή)

Ετικέτες: χρονόμετρο χρονόμετρο, δέκτης συσκευών αποστολής σημάτων, δέκτης καλώδιο, Φτηνές χρονόμετρο χρονόμετρο, Υψηλής Ποιότητας δέκτης συσκευών αποστολής σημάτων, Κίνα δέκτη καλώδιο Προμηθευτές.

 • Πρότυπο Όνομα: Έκδοση V2
 • Στοιχείο Μήκος: 6.5cm
 • Εξωτερική Εξεταστική Πιστοποίηση: ISO9000
 • Βάρος Στοιχείων: 140g
 • Ειδικά Χαρακτηριστικά: Recoring/χρονοδιάγραμμα
 • Στοιχείο Ύψος: 1cm
 • Εμπορικό Σήμα: Bursig.com
 • Πλάτος Στοιχείων: 4cm
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.16kg (0.35lb.)