Υψηλής Ποιότητας Μολύβι Topper Παιδιά Μολυβιών Σιλικόνης, Κάτοχος Πένας Γραπτώς Ενίσχυση Πιάσιμο Στάση Εργαλείο Διορθώσεων Εκμετάλλευση Πρακτική Συσκευή
€11.91 €8.34

Υψηλής Ποιότητας Μολύβι Topper Παιδιά Μολυβιών Σιλικόνης, Κάτοχος Πένας Γραπτώς Ενίσχυση Πιάσιμο Στάση Εργαλείο Διορθώσεων Εκμετάλλευση Πρακτική Συσκευή

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a4734

modname=ckeditor

Συμβουλές:

1. Το στυλό λαβής έχει 3 μέγεθος: μικρό μέγεθος είναι για 2-6 ετών, το μέσο μέγεθος είναι για 6-9 ετών, το μεγάλο μέγεθος είναι για πάνω από 9 χρονών.

2. Αυτό το είδος μάνδρας λαβή αποτελείται από Περιβαλλοντικά silica gel, και, επίσης, σούπερ δύναμη και ανθεκτικό.

3. Αυτό το είδος του στυλό λαβής έχει 6 τύπους προαιρετική, παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα ή να μας πείτε τον αριθμό προϊόντος και το μέγεθος που θέλετε, αν δεν μας πείτε, θα σας στείλουμε τυχαία, ευχαριστώ.

4. Το πακέτο απλά includs 1 κομμάτι μάνδρα πιάσιμο, δεν περιλαμβάνονται άλλα αγαθά, σε ευχαριστώ.

Αποστολή:

Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 7 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Δεν unrantee χρόνος παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές.

Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς.

Επιστρέφει:

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε.

Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Εγγύηση & Συντήρηση:

Προσφέρουμε 1-μήνα δωρεάν αντικατάσταση. Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.

Πρέπει επίσης να παρέχουν 12-μήνα δωρεάν συντήρησης (εκτός από τη ζημία που προκαλείται από ανθρώπινους παράγοντες ). Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Εάν οποιοδήποτε μέρος είναι που απαιτείται να αντικατασταθούν, ο αγοραστής θα πρέπει επίσης να πληρώσει για το κόστος των μερών που πρέπει να αντικατασταθούν.

Πριν την επιστροφή του στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση επιστροφής και της εφοδιαστικής μέθοδος με μας. Αφού δώσει τα στοιχεία στη λογιστική επιχείρηση, παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό καταδίωξης. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, θα επισκευάσουμε ή την ανταλλαγή τους το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν.

Ετικέτες: πιασιμάτων μολυβιών, στυλό λαβής, πιάσιμο μολυβιών, Φτηνές πιασιμάτων μολυβιών, Υψηλής Ποιότητας στυλό λαβής, Κίνα πιάσιμο μολυβιών Προμηθευτές.

  • Στυλ: Άριστο
  • Συσκευασία: 6 toppers/lot
  • Εμπορικό Σήμα: suvtoper
  • Πρότυπος Αριθμός: 001
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 18cm x 11cm x 6cm (7.09in x 4.33in x 2.36in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.2kg (0.44lb.)