Υψηλής Ποιότητας ELPLP41 V13H010L41 Λαμπτήρας Προβολέων με την Κατοικία Για EPSON EMP-S5 EMP-S52 EMP-T5 EMP-X5 EMP-X52 EMP-S6 EMP-X6
€17.10

Υψηλής Ποιότητας ELPLP41 V13H010L41 Λαμπτήρας Προβολέων με την Κατοικία Για EPSON EMP-S5 EMP-S52 EMP-T5 EMP-X5 EMP-X52 EMP-S6 EMP-X6

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a3048

Αριθμό λαμπτήρων: ELPLP41/V13H010L41

Λαμπτήρα Watt : UHE 200W

Γρήγορος Χρόνος Παράδοσης: wit hin 24 ώρες

Το Εργοστάσιο Πωλεί Άμεσα, Καλύτερη Τιμή

Εγγύηση χρόνο: 180 ημέρες από πάρτε το λαμπτήρα

Εργασίας f ή e άτομο :

FAQ:

Έχω εγκαταστήσει τη λάμπα μου αλλά ποτέ δεν πάρετε μια εικόνα.

Εξασφαλιστεί ότι το κάλυμμα του λαμπτήρα είναι πλήρως εγκατασταθεί πριν να συνδέσετε και να επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα. Το κάλυμμα του λαμπτήρα πρέπει να ασφαλίζονται και να βιδωθεί/στερεώνεται στη θέση του, πριν η μονάδα θα λειτουργήσει.

Ελέγξτε ότι τα καλώδια/βύσματα στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ/προβολέα είναι ασφαλείς.

Un-εγκατάσταση του λαμπτήρα. Αποσυνδέστε τον προβολέα/TV. Κοιτάξτε στο εσωτερικό του λαμπτήρα περιοχή πριν από την εκ νέου εγκατάσταση, και καθαρίστε τυχόν σκόνη ή υπολείμματα. Χρησιμοποιήστε ένα φακό για να ελέγξετε το θηλυκό συνδετήρα (το ένα που βρίσκεται στο εσωτερικό του προβολέα/tv) για τα σημάδια της φθοράς/στρέβλωση. Αν έχετε ποτέ δεν καθάρισε το εσωτερικό της μονάδας πριν, ή αν ήταν ένα-δυο χρόνια, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αφαιρέσετε το κύριο κάλυμμα και καθαρίστε επιμελώς το εσωτερικό. Η σκόνη είναι ένας τεράστιος παράγοντας στην απόδοση/την διάρκεια της ζωής, τόσο για τη μονάδα σας και το λαμπτήρα προβολέων!

Re-εγκατάσταση του λαμπτήρα και να διασφαλιστεί ότι είναι σωστά τοποθετημένο.

Η δύναμη της μονάδας και να ακούσετε. Θα πρέπει να ακούσετε τους οπαδούς τρέχοντας όταν η μονάδα ενεργοποιείται. Αυτή είναι η κανονική λειτουργία και απαιτείται για την λάμπα για να λειτουργήσει. Αν οι οπαδοί δεν έρχονται, αλλά η μονάδα δυνάμεις, κάτι που μπορεί να μην έχει εγκατασταθεί σωστά, και θα πρέπει να ελέγξετε ότι η λυχνία είναι σωστά τοποθετημένο και το κάλυμμα του λαμπτήρα είναι ασφαλής. Εκεί θα μπορούσε επίσης να είναι ένα ζήτημα με το μηχανισμό ψύξης, στη μονάδα.

Τηρούνται όλες οι εργασίες συντήρησης ή ενδεικτική λυχνία στη μονάδα. Μπορεί να χρειαστεί να μετρήσει αναβοσβήνει, παρατηρούν αν ένα φως που αναβοσβήνει ή είναι σταθερή, το οποίο δείκτες μαζί, ή τι χρώμα τα φώτα. Το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη σας, συνήθως έχει ένα "αντιμετώπιση προβλημάτων" ή "δείκτης" το τμήμα αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσει τι η μονάδα σας λέει.*

Έχω εγκατεστημένο το νέο λαμπτήρα και μια φωτογραφία, αλλά μου προβολέα/TV μου δίνει μια προειδοποίηση ότι πρέπει να αντικαταστήσετε το λαμπτήρα.

Οι περισσότεροι προβολείς/Τηλεοράσεις έχουν "lamp timer" λειτουργία που απαιτεί από εσάς να επαναφέρετε με μη αυτόματο τρόπο τις ώρες που χρησιμοποιείται για να '0', κάθε φορά που εγκαθιστάτε ένα νέο λαμπτήρα. Αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο παρακολουθεί πόσο καιρό ο λαμπτήρας έχει τεθεί σε χρήση, είναι αυτό που σας ζητά να αντικαταστήσετε το λαμπτήρα όταν φτάσει σε ένα ορισμένο αριθμό ωρών. Μέχρι να επαναφέρετε με μη αυτόματο τρόπο τη λυχνία χρονοδιακόπτη, θα συνεχίσει να πάρει αυτό το μήνυμα.

Ορισμένες συσκευές προβολής/Τηλεοράσεις θα κλείσει αν οι ώρες που χρησιμοποιούνται φθάνει σε ένα ορισμένο όριο, το παρελθόν, η συνιστώμενη ώρες χρήσης, και μπορεί να απαιτήσει ακόμη και μια διαφορετική διαδικασία επαναφοράς.

Αφού έχετε εγκαταστήσει το νέο σας λαμπτήρα, ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη σας για να επαναφέρετε τη λυχνία χρονοδιακόπτη για τη μονάδα.

Ετικέτες: λαμπτήρας προβολέων, λαμπτήρας epson, epson λαμπτήρας, Φτηνές λαμπτήρας προβολέων, Υψηλής Ποιότητας epson λαμπτήρων, Κίνα epson λαμπτήρας Προμηθευτές.

 • Watt: 200 W UHE
 • Κατάσταση: 100% ΝΈΟ Λαμπτήρας Με την Κατοικία
 • Εμπορικό Σήμα: XIM
 • Πρότυπος Αριθμός: ELPLP41 / V13H010L41
 • Δοκιμή: Όλοι οι λαμπτήρες έχουν δοκιμαστεί πριν από την αποστολή
 • Εγγύηση: 180 ημέρες
 • Ζωή λαμπτήρων: 2500 ώρες
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.4kg (0.88lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 14cm x 12cm x 11cm (5.51in x 4.72in x 4.33in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι