Υψηλή ισχυρή Ebike 48V1000W Bicicleta Ηλεκτρικό Ποδήλατο κιτ μετατροπής Ποδηλάτου Πίσω τροχό motor για 26
€324.83 €308.58

Υψηλή ισχυρή Ebike 48V1000W Bicicleta Ηλεκτρικό Ποδήλατο κιτ μετατροπής Ποδηλάτου Πίσω τροχό motor για 26" 27.5" 28" Τροχό

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a3117

EUNORAU πλήμνη κιτ μοτέρ έχουν 36V250W έκδοση και 48V1000W έκδοση,250W έκδοση είναι για χρήση δρόμου, 1000W έκδοση είναι για χρήση off road,250W εξάρτηση με την μπροστινή ρόδα του κινητήρα,η αμαρτία-το κύμα ελεγκτή και τη ζωηρόχρωμη επίδειξη LCD με το βούλωμα USB, το 1000W κιτ με τον πίσω τροχό motor,η αμαρτία-το κύμα ελεγκτή και τη ζωηρόχρωμη επίδειξη LCD με το βούλωμα USB. Θα κάνει τη ζωή σας με τη διασκέδαση μετά από να κάνει το ποδήλατο σε ηλεκτρικό, όλα τα μέρη είναι συμβατό με το BBS εξάρτηση μηχανών από Bafang, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το BBS ανταλλακτικά μηχανών για αυτό πλήμνη κιτ μοτέρ επίσης. Αν έχετε μηχανή και την μπαταρία ήδη, μπορείτε να αγοράσετε ελεγκτή σύνολα από EUNORAU καταστήματα πάρα πολύ.

1.48V1000W οπίσθια πλήμνη κιτ μοτέρ με 26/27.5/28inch rim

2.48V25A αμαρτία-κύμα ελεγκτή(χωρίς θόρυβο)

3.850 C/DPC-14 ζωηρόχρωμη επίδειξη TFT

4. EB-ΛΕΩΦΟΡΕΊΩΝ καλωδίων 1T4(το ίδιο με το BBS)

5:γκάζι Αντίχειρα

6.V12 PAS(εύκολος για την εγκατάσταση)

7. Φρένο-2(κρατήστε το ποδήλατό σας αρχική μοχλού πέδης)

Είμαστε προσηλωμένοι στο ηλεκτρικό ποδήλατο βιομηχανία έχει περισσότερα από έξι χρόνια, με την επαγγελματική τεχνική ομάδα, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας. Με την ανάπτυξη του ηλεκτρικό ποδήλατο βιομηχανία,έχουμε τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο και συνάντησε πολλά προβλήματα.Με αυτά τα προβλήματα, έχουμε πολλή εμπειρία για το ε-ποδήλατο εξαρτήσεις σήμερα. Μας το ε-ποδήλατο κιτ είναι εύκολο να εγκαταστήσετε και να επιτρέψει σε σας για να μετατρέψετε το πρότυπο ποδήλατο σε ένα διασκεδαστικό και φιλικό προς το e-bike. Δεδομένου ότι κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό, και τα συστατικά ποικίλλουν, είναι δική σας ευθύνη να καθορίσει τον καλύτερο τρόπο για να εγκαταστήσετε ένα ηλεκτρικό κιτ ποδηλάτου με το ποδήλατό σας. Αν και τα περισσότερα από τα βήματα είναι παρόμοια από την εγκατάσταση για την εγκατάσταση, πρέπει οι οδηγίες μπορεί να βοηθήσουν τους πελάτες τους να μετατρέψουν το ποδήλατο.

Q: Δασμούς: Α: Εισαγωγικοί δασμοί,οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων . Q: Διαφορά Χρώματος : A: Οι εικόνες που δείχνουν στο κατάστημά μας λαμβάνονται με βάση τα πραγματικά προϊόντα .Λόγω των διαφορετικών οθόνη και η φωτεινότητα,μπορεί να υπάρχουν κανονική μικρό διαφορά χρώματος,παρακαλώ donnot αφήσει μια κακή ανατροφοδότηση ή να επιστρέψετε τα αγαθά σε μας, χωρίς να επικοινωνήσετε μαζί μας, Q: Χρόνος Παράδοσης : A: Εάν τα προϊόντα ακόμα στη μεταφορά ,και να σας παραδώσει τη φορά πρόκειται να λήξει ,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ,και εμείς θα επεκτείνει το χρόνο παράδοσης για σας .και αν τα προϊόντα που χάνονται κατά τη μεταφορά ,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας θα κάνει πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να στείλει ξανά τα ίδια προϊόντα για να σας το συντομότερο . Q: Σχόλια: A:η ικανοποίηση Σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί και 5 αστέρια εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας,παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με προτού να αφήσετε αρνητικός ανατροφοδοτήστε. Q: τα Ελαττωματικά Προϊόντα: Α: Παρακαλώ μην υπογράψουν για τη ναυτιλία νομοσχέδιο, αν τα προϊόντα είναι ελαττωματικά , είναι ναυτιλιακή εταιρεία, έχει την ευθύνη , παρακαλώ πάρτε τη φωτογραφία για μας και εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας . Q: Πολιτική Επιστροφής: Α: θα κάνουμε το καλύτερό μας για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας.εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων και δεν είναι μόνο ο λόγος του προϊόντος ίδια σαν ελάττωμα,βλάβη,κάτι που είναι πωλητή φταίει,όχι ο αγοραστής είναι προσωπική προτίμηση ή μη χρήση. Εξάλλου,τα στοιχεία που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους όρους

Ετικέτες: μετατροπής ποδηλάτων, πίσω τροχό motor, το ηλεκτρικό ποδήλατο μετατροπής, Φτηνές μετατροπής ποδηλάτων, Υψηλής Ποιότητας πίσω τροχό motor, Κίνα ηλεκτρικό ποδήλατο μετατροπής Προμηθευτές.

 • Wattage: > 400w
 • Επίδειξη: 850C
 • Σχέδιο: Αβούρτσιστη
 • Τάση: 48V
 • Τύπος Μηχανών: Αβούρτσιστη Μη-εργαλείων Μηχανή Πλημνών
 • Φρένο αισθητήρα: Φρένο-2
 • PAS: V12
 • SKU: ENA-1000W-26RB
 • Εμπορικό Σήμα: EUNORAU
 • Χρώμα: 26inch, 28inch, 275inch
 • Γκάζι: Αντίχειρα γκάζι
 • EB-ΛΕΩΦΟΡΕΊΩΝ καλωδίων: 1T4
 • Ελεγκτής: 48V25A
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 18.0kg (39.68lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 78cm x 65cm x 20cm (30.71in x 25.59in x 7.87in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι