Ψηφιακή ΣΥΝΕΧΗΣ Μηχανή PWM Διακόπτης Ελέγχου Ταχύτητας Κυβερνήτης 12-80V 30A Υψηλή Αποδοτικότητα
€16.20

Ψηφιακή ΣΥΝΕΧΗΣ Μηχανή PWM Διακόπτης Ελέγχου Ταχύτητας Κυβερνήτης 12-80V 30A Υψηλή Αποδοτικότητα

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a3143

Ψηφιακή ΣΥΝΕΧΗΣ Μηχανή PWM Διακόπτης Ελέγχου Ταχύτητας Κυβερνήτης 12-80V 30A Υψηλή Αποδοτικότητα

1 λειτουργία:"000" - "100", αργή εκκίνηση και το 100% της ταχύτητας του χρόνου μεταξύ 0-10.0 δευτερόλεπτα διευθετήσιμα, η προεπιλογή είναι 1 δευτερόλεπτο. 2 λειτουργία:"000" - "100", η ώρα είναι 0-10.0 δευτερόλεπτα μεταξύ διευθετήσιμο, η προεπιλογή είναι 1 δευτερόλεπτο. Λειτουργία 3:"000" - "080", η ελάχιστη ταχύτητα είναι ρυθμιζόμενο μεταξύ 0-80%, και λιγότερο από τη ρύθμιση της μέγιστης ταχύτητας αξία, το 0. 4 λειτουργία:"000" - "100",Η μέγιστη ταχύτητα είναι ρυθμιζόμενο μεταξύ 0-100% και είναι μεγαλύτερη από την ελάχιστη ρύθμιση ταχύτητας τιμή, η Προεπιλογή είναι 100%. 5 λειτουργία:"001", "002", "005", "010", "015", "020", "025", κάθε φορά σύμφωνα με την πρόσθεση και την αφαίρεση κλειδί, ταχύτητα Αντίστοιχες αλλαγές στο βαθμό 1%, 2%, 5%, 10%,15%, 20%, 25%.

1) δεχόμαστε Alipay, Δυτική Ένωση, TT. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής.

2) η Πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραγγελία.

3) Αν δεν μπορείτε να την ολοκλήρωση της παραγγελίας αμέσως μετά τη δημοπρασία κοντά, σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και προσπαθήστε ξανά οι Πληρωμές πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε 3 ημέρες.

Για τη ναυτιλία

1. ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΝΑΥΤΙΛΊΑ. (Εκτός από κάποια χώρες και APO/FPO)

2. Παραγγελίες που υποβάλλονται σε επεξεργασία, έγκαιρη μετά από την επαλήθευση πληρωμής.

3. Στέλνουμε μόνο για να επιβεβαιώσει τη διαταγή διευθύνσεις. Η διεύθυνση διαταγής σας πρεπει ΝΑ ταιριαξει με τη διεύθυνση Αποστολής.

4. Οι εικόνες που παρουσιάζονται δεν είναι το πραγματικό στοιχείο και είναι μόνο για την αναφορά σας.

5. ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΧΡΌΝΟΣ ΔΙΈΛΕΥΣΗΣ είναι παρέχονται από το μεταφορέα και εξαιρούνται τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Οι χρόνοι διέλευσης μπορούν να ποικίλουν, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των διακοπών.

6. Αν δεν έχετε λάβει την αποστολή σας μέσα σε αυτή την περίοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα παρακολουθείτε την αποστολή και να πάρει πίσω σε σας το συντομότερο δυνατόν με απάντησή του. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη!

7. Λόγω κατάσταση των αποθεμάτων και τις διαφορές του χρόνου, θα επιλέξουμε να στείλουμε το στοιχείο σας από την πρώτη διαθέσιμη αποθήκη για τη γρήγορη παράδοση.

8. Θα πωλητής δεν είναι υπεύθυνος του εισαγωγικού δασμού, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για αυτό. Κάθε διαφορά που προκαλείται από αυτό είναι παράλογο.

9. BR αγοραστή, παρακαλώ παρέχετε το cpf ή cnpj, θα είναι καλύτερα για σας να πάρετε πιο γρήγορα. ευχαριστώ

Επιστροφή και επιστροφή χρημάτων

1. Έχετε 7 ημέρες για να επικοινωνήσετε μαζί μας και 30 ημέρες για να το επιστρέψετε από την ημερομηνία που παραλήφθηκε. Εάν αυτό το στοιχείο είναι στην κατοχή σας περισσότερες από 7 ημέρες, θεωρείται χρησιμοποιούνται και ΔΕΝ ΘΑ εκδώσουμε ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ χρημάτων Ή ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ υπάρχουν ΕΞΑΙΡΈΣΕΙΣ! Το κόστος αποστολής είναι αρκούδα και από τα δύο πωλητή και του αγοραστή κατά το ήμισυ.

2. Όλα τα επιστρεφόμενα στοιχεία πρεπει ΝΑ ειναι στην αρχική συσκευασία και πρεπει ΝΑ παρεχετε σε μας τον αριθμό καταδίωξης ναυτιλίας, το συγκεκριμένο λόγο για την επιστροφή, και po#σας.

3. Θα ΣΑΣ επιστρέψουμε ολόκληρο το ΝΙΚΗΤΉΡΙΟ ΠΟΣΌ της ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ, κατά την παραλαβή των στοιχείων στον αρχικούς όρο και τη συσκευασία της με όλα τα συστατικά και τα εξαρτήματα συμπεριλαμβανόμενα, ΜΕΤΆ από ΤΌΣΟ Αγοραστή και Πωλητή να ακυρώσει τη συναλλαγή από Apopsi.news. Ή, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε μια αντικατάσταση.

Ετικέτες: εξάρτηση μηχανών ελεγκτών μηχανών, μηχανών εναλλασσόμενου ρεύματος ελέγχου, μηχανή μονάδων ελέγχου, Φτηνές εξάρτηση μηχανών ελεγκτών μηχανών, Υψηλής Ποιότητας μηχανών εναλλασσόμενου ρεύματος ελέγχου, Κίνα κινητήρα μονάδα ελέγχου Προμηθευτές.

  • Τύπος Μηχανών: ΣΥΝΕΧΗΣ Μηχανή
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.2kg (0.44lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 10cm x 12cm (5.91in x 3.94in x 4.72in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι