Ψηφιακή LCD RL-TS002 PT100 -20- +300 Κελσίου ταχυκαρδία ώρα μετρητή temp μέτρο για τη μοτοσικλέτα εξωτερική paramotor ΘΑΛΆΣΣΙΑ ATV λάκκο bik
€40.66 €30.50

Ψηφιακή LCD RL-TS002 PT100 -20- +300 Κελσίου ταχυκαρδία ώρα μετρητή temp μέτρο για τη μοτοσικλέτα εξωτερική paramotor ΘΑΛΆΣΣΙΑ ATV λάκκο bik

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a2801

Runleader είναι υπερήφανο για να παρουσιάσει το νέο RL-HM035T με RL-TS002 PT100 TEMP ΑΙΣΘΗΤΉΡΑΣ Backlight Ψηφιακό πολλών Χρήσεων Temp Ταχυκαρδία/μετρητής Ώρας. Μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε 2 ή 4 κτύπημα μηχανή αερίου έως 8 κυλίνδρους.Έχει μια ισχυρή Temp σύστημα,περιστροφής / λεπτό που μετρά το σύστημα,σύστημα χρονισμού, καθώς και ορισμένες άλλες μοναδικό σχέδιο λειτουργίας.

Temp Σύστημα Μέτρησης, Συμπεριλαμβανομένων των :μετρά την τρέχουσα θερμοκρασία, MAX Temp και ρύθμιση πέρα από την προειδοποίηση θερμοκρασίας λειτουργίας, θερμοκρασίας μονάδα επίδειξης μπορεί να ρυθμιστεί από το χρήστη, αισθητήρα θερμοκρασίας τύπου μπορείτε να επιλέξετε από το χρήστη, κ. λπ.

RPM Σύστημα Μέτρησης, Συμπεριλαμβανομένων των: μέτρηση της τρέχουσας τις ΣΤΡΟΦΈΣ του κινητήρα ,την καταγραφή και την προβολή του κινητήρα MAX RPM ,και η ρύθμιση προειδοποίηση υπερβολικής επιτάχυνσης λειτουργία, RPM αναζωογονήστε το ποσοστό 0.5 S/1S ,κ. λπ.

Σύστημα χρονισμού, Συμπεριλαμβανομένων : συσσώρευση συνολικές ώρες λειτουργίας του TOT , καταγραφή μερική τρέχοντας χρόνος ΕΡΓΑΣΊΑΣ , συντήρηση χρονοδιακόπτης μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα για να 0-200 ώρες SVC , κ. λπ.

Το μοναδικό Σχέδιό του Συμπεριλαμβανομένης : εύκολο να εγκατασταθεί,αναπληρώσιμη μπαταρία CR2032,τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα μετά την αντικατάσταση των μπαταριών,πράσινο backlight μεγάλο LCD σχεδιασμός,αδιάβροχο Ποσοστό IP68,κ. λπ.

Επιπλέον, τα προϊόντα μας έχουν το CE και ROHS. Έχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Κίνα και στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Ο μετρητής δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία του σημείο δοκιμής. Μετά τη σωστή σύνδεση, θερμοκρασία απευθείας το μέτρο και ο ρυθμός ανανέωσης είναι 8 δευτερόλεπτα.Θερμοκρασία σφάλματα μέτρησης είναι ±1% .

Αυτός ο μετρητής καταγράφει MAX Temp, το οποίο μπορείτε να δείτε και να μηδενιστεί πατώντας το πλήκτρο από τον χρήστη.Αυτό να βοηθήσει χρήστη να γνωρίζει τη θερμοκρασία του σημείο δοκιμής καλά.

Πόσο υψηλή είναι η θερμοκρασία θα βλάψει τα πράγματα με βάση το υλικό που υπάρχει. Διαφορετικό σημείο, διαφορετικά περιόρισε τη θερμοκρασία.

Υψηλής θερμοκρασίας θα κάνει τα πράγματα κατεστραμμένο. Πόσο σημαντικό είναι να υπενθυμίσει την υψηλή θερμοκρασία ! Πέρα από τη θερμοκρασία συναγερμού μπορεί να ρυθμιστεί από τους χρήστες.

Αυτό το μέτρο έχει 2 μονάδες θερμοκρασίας σε σύστημα το οποίο μπορεί να οριστεί από το χρήστη. Και επίσης έχει 2 επιλογές του αισθητήρα θερμοκρασίας.

Το ένα είναι PT100 temp αισθητήρας, temp σειρά -20- +300 βαθμός Κελσίου.

Αυτό το μέτρο με RL-TS002 PT100 temp αισθητήρας, temp σειρά -20- +300 βαθμός Κελσίου. Αυτό είναι ό, τι θα παραδώσει.

Πρέπει επίσης να έχει RL-HM035T με άλλα temp αισθητήρας, όπως παρακάτω.

Παρέχουμε επίσης τα temp αισθητήρας, αντίστοιχα. Κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση για να αγοράσει.

Ο μετρητής δείχνει την τρέχουσα ΣΤΡΟΦΈΣ, όταν ο κινητήρας βρίσκεται σε λειτουργία. Ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα είναι 10RPM. Σε σύγκριση με το στροφόμετρο με το δείκτη,

εμφανίζει RPM πιο ακριβή. Τι είναι πιο εντυπωσιακό είναι ότι η ταχυκαρδία μετρητή ωρών μπορεί να καταγράψει η μηχανή είναι MAX RPM μέσα σε μία περίοδο εργασίας.

Πώς υψηλές ΣΤΡΟΦΈΣ θα βλάψει τον κινητήρα με βάση το εμπορικό σήμα του κινητήρα. Το διαφορετικό εμπορικό σήμα, διαφορετικά περιορίζεται RPM.

Καιρό high-RPM θα κάνει τον κινητήρα να καταστραφεί. Πόσο σημαντικό είναι να υπενθυμίσει την υψηλή περιστροφή / λεπτό! Αυτό ταχυκαρδία ώρα μετρητών μπορεί να θέσει τα πάνω περιστροφή / λεπτό σε εγρήγορση από τους χρήστες.

Ετικέτες: μοτοσικλετών temp, μοτοσικλετών ταχυκαρδία, μοτοσικλετών lcd, Φθηνά μοτοσικλέτα temp, Υψηλής Ποιότητας μοτοσικλέτα ταχυκαρδία, Μοτοσικλετών της κίνας lcd Προμηθευτές.

 • σχεδιαστεί και να παράγει από: runleader
 • μπαταρία: αναπληρώσιμη CR2032
 • Βάρος Στοιχείων: 70g
 • Εξωτερική Εξεταστική Πιστοποίηση: CE
 • Στοιχείο Ύψος: 1.4cm
 • Εμπορικό Σήμα: runleader
 • Ειδικά Χαρακτηριστικά: ταχυκαρδία ώρα μετρητή μετρητή temp
 • Στοιχείο Μήκος: 6.8cm
 • Πλάτος Στοιχείων: 3.3cm
 • Πρότυπο Όνομα: HM035T
 • Backlight: υψηλό πράσινο φως
 • Υλικό Τύπος: ABS
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.012kg (0.03lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι