δωρεάν αποστολή αυτόνομη θέρμανση ζώνη αδυνατίσματος νέο άθλημα δέρματος υποστήριξη μέσης λιγότερο κοιλιών αδυνατίσματος κορσέδων ζώνη ζωνάρι με νοιάζει
€17.23 €16.36

δωρεάν αποστολή αυτόνομη θέρμανση ζώνη αδυνατίσματος νέο άθλημα δέρματος υποστήριξη μέσης λιγότερο κοιλιών αδυνατίσματος κορσέδων ζώνη ζωνάρι με νοιάζει

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a23696

Χαρακτηριστικά

χρώμα:μαύρο

Βάρος:0.455

Σχετικές οδηγίες s :

Παρακάτω λεπτομέρειες για το κατάστημά μας μπορεί να είναι χρήσιμο για σας.

-Μέγεθος ή την Τακτοποίηση Θεμάτων

Τα μεγέθη είναι φωτισμένο με ειδικές μετρήσεις στο λεπτομερείς προδιαγραφές. Παρακαλώ ελέγξτε τις προδιαγραφές ενώπιον σας θέση μια διαταγή. Κανονικά η επιτρεπόμενη διαφορά στο μέγεθος είναι περίπου 0-2cm στη μέτρηση. Αν βρείτε το μέγεθος των προϊόντων που δεν σας ταιριάζει, μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

-Αναντιστοιχία Χρώμα

Διαφορές στα χρώματα μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους, όπως η αντανάκλαση χρώμα στην οθόνη, φωτισμός, φόντο, κλπ. Ωστόσο, εάν θεωρείτε ότι το στοιχείο λαμβανόμενο είναι σε λάθος χρώμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε αν μια επιστροφή είναι δυνατό.

-Αποστολή

1.Δωρεάν αποστολή παραγγελία σας θα σταλεί με ταχυδρομείο αέρα της Κίνας. Αλλά αν παραγγείλετε περισσότερα από 200$, θα στείλουμε από σαφή δωρεάν αποστολή η οποία θα φτάσει μέσα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες.

2. Ταχυδρομείο αέρα της κίνας κανονικά στοιχείο θα φτάσει μέσα σε 15 έως 45 εργάσιμες ημέρες μετά την ανάρτησή του. Μερικές φορές για τα τελωνεία ή πρόβλημα με τον καιρό, θα καθυστερήσει. Μπορεί να είναι 30-60 ημέρες, η Βραζιλία είναι περισσότερο από αυτό.

-Επιστροφή

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε. Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το στοιχείο που επιστρέφονται στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια. και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να καλύψει μια απαίτηση woth λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας. Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά ζωοτροφών να επιστρέψετε τα στοιχεία.

-Σχόλια

Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με το αποτέλεσμα της συναλλαγής ή το προϊόν, παρακαλώ μην απαντάτε με αρνητική ανάδραση πριν επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις με τους πελάτες και τα σχόλιά μας βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να διορθώσει τυχόν προβλήματα.

Προτείνουμε αγοραστή επικοινωνήσετε μαζί μας, που μπορεί να περιλαμβάνουν την προηγούμενη συζήτηση, αν ο αγοραστής έχει το θέμα σχετικά με το στοιχείο, ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γίνει με συγκεκριμένο τρόπο και να λύσει γρήγορα.

Ετικέτες: κορσέ cincher, ζώνη κορσές, σέξι κορσέ, Φτηνές κορσέ cincher, Υψηλής Ποιότητας κορσές ζώνη, Κίνα σέξι κορσέ Προμηθευτές.

 • Υλικό: cowhide
 • Θέση Προέλευσης: Κίνα
 • Πρότυπος Αριθμός: HY02
 • Το φύλο: Άνδρες
 • Εφαρμόσιμοι Άνθρωποι: Ενηλίκων
 • είναι προσαρμοσμένος: Ναι
 • Χρώμα: Μαύρο
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 33cm x 20cm x 2cm (12.99in x 7.87in x 0.79in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.555kg (1.22lb.)