Πλοίο της ΕΕ Δωρεάν ΦΠΑ! Nema34 12N.m Κλειστός Βρόχος Σερβο μηχανή 6Α Λ 154mm & 2HSS86H Υβριδική Βήμα-σερβο Οδηγό CNC τον Ελεγκτή 8A
€122.07

Πλοίο της ΕΕ Δωρεάν ΦΠΑ! Nema34 12N.m Κλειστός Βρόχος Σερβο μηχανή 6Α Λ 154mm & 2HSS86H Υβριδική Βήμα-σερβο Οδηγό CNC τον Ελεγκτή 8A

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a11737

Καλά Νέα Αγαπητοί φίλοι! Έχω μια καλή Είδηση από RATTM ΜΗΧΑΝΉ , έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στην το ηνωμένο βασίλειο,τη Γερμανία,τις ΗΠΑ και AU .Η παράδοση του πλοίου από το ηνωμένο βασίλειο,Germanyr,τις ΗΠΑ και το AU για να τα Ευρωπαϊκά, ΗΠΑ και ΑΕ, Δεν υπάρχουν φόροι, Χαμηλή ναυτιλία και το διεθνές πρότυπο αποστολή από DHL/FEDEX/UPS το ένα μέσο μεταφοράς! Παράδοση ΗΠΑ δεν containa Αλάσκα και Χαβάη Αυτές τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ελεύθερη φόρους στο τελωνείο: σε Άλλες χώρες, ώστε ακόμα αποστολή από την Κίνα!!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1 x 86HSE 154 12Nm Κλειστού βρόχου σερβο μηχανή

1 x HSS86 το Σερβο οδηγό

Καλωδίωση:

Κόκκινο: A+

Green: -

Κίτρινο: Β+

Μπλε: Β-

2. HSS86 2-Υβριδική Stepper Φάσης Σερβο Οδηγό

2.1) Επισκόπηση

HSS86 είναι 2 φάση nema 34 υβριδική σειρά σερβο stepper οδηγός. Υιοθετεί τη νέα γενιά 32 bit DSP και διανυσματική τεχνολογία ελέγχου, το οποίο μπορεί να αποφύγει stepper μηχανή χάνει βήματα και να εξασφαλίσουν την ακρίβεια της μηχανής. Η μείωση της ροπής είναι πολύ χαμηλότερο από τον ανοικτό βρόχο stepper μηχανή όταν είναι στην υψηλότερη ταχύτητα. Η απόδοση υψηλής ταχύτητας και ροπής είναι ενισχυμένη σε μεγάλο βαθμό. Εν τω μεταξύ, το τρέχον στοιχείο ελέγχου είναι με βάση το φορτίο, που μπορεί να μειώσει την θερμοκρασία του κινητήρα αυξάνεται αποτελεσματικά, τότε μπορεί να επεκτείνει τη χρησιμοποιώντας διάρκεια ζωής του κινητήρα. Η κατασκευή-θέση σε θέση και συναγερμού σήμα εξόδου μπορεί να βοηθήσει το ανώτερο όργανο ελέγχου για την παρακολούθηση και τον έλεγχο. Η λειτουργία της θέσης εξαιρετικά διαφορά συναγερμού μπορεί να εξασφαλίσει τη μηχανή να λειτουργήσει με ασφάλεια. Το σύστημα κλειστού βρόχου είναι ένα ιδανικό βελτίωση και μια καλή αντικατάσταση των ανοικτών βρόχων σύστημα, Εκτός από αυτό, επίσης, έχουν κάποια λειτουργία του σερβο μηχανές ΕΝΑΛΛΑΣΣΌΜΕΝΟΥ ρεύματος, αλλά η τιμή είναι μόνο το μισό του ΕΝΑΛΛΑΣΣΌΜΕΝΟΥ ρεύματος σερβο.

2.2) Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

2.2.1 Stepper μηχανή κλειστό σύστημα βρόχων, δεν χάνουν ποτέ το βήμα.

2.2.2 Βελτίωση της παραγωγής μηχανών ροπή και την ταχύτητα εργασίας.

2.2.3 Αυτόματη τρέχουσα ρύθμιση με βάση το φορτίο, χαμηλότερη θερμοκρασία ανεβαίνει.

2.2.4 Κατάλληλο για όλες τις μηχανικές συνθήκες φορτίου (περιλαμβάνουν χαμηλή ακαμψία τροχαλία ζωνών και ρόδα), καμία ανάγκη να ρυθμιστεί η παράμετρος κέρδους.

2.2.5 Κινητήρα να λειτουργήσει ομαλά και χαμηλή δόνηση, υψηλή δυναμική απόδοση στην επιτάχυνση και την επιβράδυνση.

2.2.6 Καμία δόνηση από υψηλής ταχύτητας στο μηδέν ταχύτητα.

2.2.7 Drive nema 34 σειρές κλειστό stepper βρόχων.

2.2.8 Όσπρια απόκριση συχνότητας μπορεί να φτάσει τα 200KHZ.

2.2.9 16 είδη microsteps επιλογή, το υψηλότερο 51200microsteps/αναθ.

2.2.10 σειρά Τάσης: AC24 70V ή DC30V~100V.

2.2.11 Over-current, over-voltage και τη θέση εξαιρετικά διαφορά λειτουργία προστασίας.

2.3 ) Ηλεκτρική Παράμετρος

2.4) Εφαρμογές

Κλειστό stepper βρόχων σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα είδη μικρός αυτόματος εξοπλισμός και το όργανο. Όπως χαρακτική μηχανή, ειδικά τη βιομηχανική ράβοντας μηχανή, γδύνοντας μηχανή, που χαρακτηρίζει τη μηχανή, τέμνουσα μηχανή λέιζερ, φωτοσυνθεση, plotter γράφημα, cnc μηχανή, αυτόματη συναρμολόγηση εξοπλισμού και ούτω καθεξής.

2.5) Διάσταση Εγκατάστασης

Πληρωμή δεχόμαστε τράπεζα TT,πιστωτική κάρτα,moneygram,δυτική ένωση, κ. λπ. η Πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών από τη δημοπρασία το τέλος του χρόνου οι Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνες. Αυτές οι δαπάνες είναι η ευθύνη του αγοραστή.

Ετικέτες: οδηγός cnc, cnc ελεγκτής οδηγών, κλειστό βρόχο, Φτηνές οδηγός cnc, Υψηλής Ποιότητας cnc ελεγκτής οδηγών, Κίνα κλειστό βρόχο Προμηθευτές.

 • Πρότυπος Αριθμός: 86HSE116/HSS86
 • Μηχανή Μήκος: 86x86x154mm
 • Κωδικοποιητή γραμμές: Χίλια
 • Μέγεθος: Nema34
 • Τύπος Μηχανών: Stepper Μηχανή
 • Τρέχουσα: 8Α Peak
 • Ροπή: 12Nm
 • Τύπος: Εύκολος Στενός-βρόχων stepper μηχανή
 • Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος: AC
 • Εμπορικό Σήμα: RATTMMOTOR
 • Τάση: AC24~70V or DC30~100V
 • Συχνότητα: 200KHZ
 • Οδηγός: HSS86 2-Υβριδική Stepper Φάσης Σερβο Οδηγό
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Βάρος Συσκευασίας: 6.9kg (15.21lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)