Νέα 1800W 48V Αβούρτσιστο ΣΥΝΕΧΩΝ Ηλεκτρικό μηχανικό Δίκυκλο Μηχανών BLDC Μηχανή 1800W 48V Ηλεκτρικό Κινητήρα ( Ηλεκτρικό μηχανικό Δίκυκλο Ανταλλακτικά)
€63.49

Νέα 1800W 48V Αβούρτσιστο ΣΥΝΕΧΩΝ Ηλεκτρικό μηχανικό Δίκυκλο Μηχανών BLDC Μηχανή 1800W 48V Ηλεκτρικό Κινητήρα ( Ηλεκτρικό μηχανικό Δίκυκλο Ανταλλακτικά)

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a39229

1800W 48V Αβούρτσιστο ΣΥΝΕΧΩΝ Ηλεκτρικό μηχανικό Δίκυκλο Μηχανών BLDC Μηχανή 1800W 48V Ηλεκτρική Μηχανή Εμπορικό Σήμα: BOMA Όνομα Προϊόντων: Αβούρτσιστη ΣΥΝΕΧΗΣ Μηχανή Τάση: 48V Δύναμη: 1800W Εκτιμημένη Ταχύτητα: 4400rpm Ηλεκτρικό Ρεύμα: 40A Καθαρό Βάρος: 4.64 kg Μήκος:128mm * Διάμετρος:108mm Αλυσσοτροχός Αλυσίδων: T8F 11T

Όταν το στοιχείο που έχετε παραγγείλει έχει διαφορετικό χρώμα , διαφορετική τάση (24V, 36V ή 48V) ή άλλες διαφορετικές προδιαγραφές, pls μας ενημερώστε την ακριβή θέλετε, έτσι ώστε μπορούμε να στείλουμε τα σωστά προϊόντα για να σας. Εμείς δεν θα ευθύνεται για το λάθος στοιχείο μπορεί να εμφανιστεί αν δεν το δείχνουν ή να απαντήσετε μας επιστολή επιβεβαίωσης μέσα σε 5 ημέρες. Αν η παραγγελία σας με 3 ή περισσότερα αντικείμενα σε μια στιγμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πάρει ένα φθηνότερο κόστος αποστολής αν χωρίς να αλλάξετε οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής. Είμαστε η άμεση κατασκευαστής μηχανικών Δίκυκλων, αν δεν μπορούσε να βρει το σωστό στοιχείο από το κατάστημά μας, pls διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το βρει για εσάς. Αν coudln δεν επιβεβαιώσει αν τα στοιχεία είναι κατάλληλο για το όχημά σας ή όχι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιβεβαίωση. Αν θέλετε να κάνετε το χονδρικό εμπόριο, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε μαζί μας για τον τιμοκατάλογο χονδρικής. Παρακαλώ να την καλοσύνη να σημειωθεί ότι MOQ μας για το χονδρικό εμπόριο είναι 20pcs για κάθε στοιχείο. Αν σας ενδιαφέρει σε ολόκληρο το όχημα, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή από T/T, Πιστωτική Κάρτα (Visa ή Master Card), τη Δυτική Ένωση και Paypal. Όταν τοποθετείτε μια διαταγή, παρακαλώ μας ενημερώστε τη μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές. Το κόστος αποστολής που θα αναφέρουμε δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τους Τελωνειακούς δασμούς.

Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 3 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, εάν το στοιχείο έχει το απόθεμα. Εάν κανένα απόθεμα, θα σας στείλουμε τα στοιχεία σας εντός 15 ημερών.Ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας. Αν θα μπορούσα να περιμένω για το, pls να είστε προσεκτικοί όταν πληρώνετε. Η διεύθυνση θα στείλουμε το στοιχείο προκύπτει από τα στοιχεία της παραγγελίας. Έτσι, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι έγκυρα και σωστά. Εμείς δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε damges ή ζημία που οφείλεται σε λάθος διεύθυνση. Εάν ο αγοραστής επιλέξει τη FedEX, DHL ή TNT μέθοδο αποστολής, η αποστολή θα διαμετακόμιση μέσω του Χογκ κογκ. Παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τον αριθμό καταδίωξης μέχρι να φτάσει το πακέτο στο Χογκ κογκ. Ο αγοραστής πρέπει να γνωρίζει εάν τα εμπορεύματα μπορούν να εισάγονται στη χώρα σας ή όχι. Εάν τα αγαθά ήταν απαγορευμένο για την εισαγωγή του όταν έφτασε στο τοπικό σας Τελωνείο, εμείς δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε damges ή απώλεια. Και εμείς δεν θα στείλουμε εκ νέου τα αγαθά , δεν θα δεχθεί την επιστροφή των αγαθών. Αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας για να βοηθήσει τους πελάτες αν η ανάγκη μας να προσφέρουμε οποιαδήποτε έγγραφα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην Τελωνειακή Εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν λαμβάνετε τα αγαθά σας εγκαίρως, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να λύσουμε το πρόβλημα.

Ετικέτες: ηλεκτρικό μηχανικό δίκυκλο ανταλλακτικά, τα ανταλλακτικά μηχανικών δίκυκλων, ηλεκτρικό μηχανικό δίκυκλο μηχανών, Φθηνή ηλεκτρική μηχανικών δίκυκλων ανταλλακτικών, Υψηλής Ποιότητας ανταλλακτικά μηχανικών δίκυκλων, Κίνα ηλεκτρικό μηχανικό δίκυκλο μηχανών Προμηθευτές.

 • Ροπή: 5 N. m
 • Δύναμη Παραγωγής: 1800W
 • Μήκος: 128mm
 • Το Ηλεκτρικό Ρεύμα : 40A
 • Τύπος: Αβούρτσιστη ΣΥΝΕΧΗΣ Μηχανή
 • Διάμετρος: 108mm
 • Πρότυπος Αριθμός: DC21
 • Μηχανή Sproket : T8F 11T
 • Ταχύτητα: 4400rpm
 • Τάση: 48v
 • Εξωτερικό Μήκος Άξονα: 29mm
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 5.5kg (12.13lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι