12 υπολογιστές που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία 0.02 mm έξοχος λεπτός σαν να μην φοράς προφυλακτικό SAGAMI ΑΡΧΙΚΉ ΚΑΝΈΝΑ Λάστιχο Πολυουρεθάνης M μέγεθος 170mm σεξ
€14.65

12 υπολογιστές που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία 0.02 mm έξοχος λεπτός σαν να μην φοράς προφυλακτικό SAGAMI ΑΡΧΙΚΉ ΚΑΝΈΝΑ Λάστιχο Πολυουρεθάνης M μέγεθος 170mm σεξ

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a21050

Κατασκευασμένο στην Ιαπωνία 0.02 mm

έξοχο λεπτό σαν να μην φοράς

Προϋποθέσεις: Νέο Εμπορικό Σήμα. Σφραγισμένο & Σφραγισμένο και Άθικτο Στοιχείο.

Εμπορικό σήμα: Sagami Αρχική 0.02 mm Ευτυχία

Κατασκευή: SAGAMI ( Θέση Προέλευσης : ΙΑΠΩΝΊΑ )

Μέγεθος προϊόντων: ( Μήκος X Διάμετρος): 170 mm × 36mm

Περιεχόμενα: 12

κομμάτια ( 6 κομμάτια χ pack 2 Ή 12 κομμάτια χ 1 πακέτο )

Ιατρική Συσκευή Άδεια Αριθμός: 14500BZZ00151000

Πακέτο 1: 1 κιβώτιο(12 τεμάχια/κιβώτιο)

Πακέτο 2: 2 κιβώτιο(6 κομμάτια/κιβώτιο)

Το προφυλακτικό δεν είναι λάστιχο. Sagami Αρχική 0.02. Αντί για το συμβατικό ελαστικό κατασκευασμένο για να επιτευχθεί η λεπτότητα των ιδιαίτερα βιοσυμβατά υλικά πολυουρεθάνιου προφυλακτικό 0.02 mm. * Sagami Καουτσούκ μέτρησης. Δεν υπάρχει λάστιχο ιδιαίτερη μυρωδιά. Η άριστη θερμική αγωγιμότητα, λέει η ζεστασιά του δέρματος αμέσως. Δεδομένου ότι η επιφάνεια είναι ομαλή, θα δώσω ένα φυσικό συναίσθημα. Είναι, επίσης, συνιστάται για εκείνους από φυσικό λάστιχο αλλεργία. Διάμετρο 36mm, με μήκος 170mm.

Καμία Μυρωδιά από Λάστιχο ! Καμία ανησυχία που απαιτούνται από Καουτσούκ Αλλεργία !

Κανονικό Προφυλακτικό έχει κάποια Μυρωδιά του ένα μοναδικό λάστιχο, αλλά Sagami Αρχική 002 Υλικό είναι 100% Πολυουρεθάνης, Τόσο Ισχυρότερη & Ασφαλέστερη από Rubbr και Καμία Μυρωδιά.

Για την Καταστροφή Δοκιμή Πίεσης, Sagami Αρχική 002 made in Πολυουρεθάνης είναι κάτι περισσότερο από 3-5 φορές Ισχυρότερο από το Κανονικό Προφυλακτικό.

Sagami Αρχική Ατομική Συσκευασία, που ονομάζεται "Blister Pack" είναι εύκολο να ανοίξει. Σταθερά προστατεύει το προϊόν, και δεν βλάπτει το προϊόν κατά το χρόνο της αποσφράγισης.

Καθαρό και υγιεινής, περιέχει επίσης άφθονο λιπαντικό. Επιπλέον, επειδή το άνοιγμα πάνω (μπροστά) έχει γίνει μια θηλυκή πλευρά, μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα, μόλις και μετά τα βγάζετε από το "Blister Pack".

Sagami αρχική 002 θα:

1) να Σας Αφήσει να Αισθανθείτε τη Ζεστασιά του Συνεργάτη είναι μέρος του Εξασφαλίστηκε, το Δέρμα αμέσως, καθώς και η Αίσθηση που Εξασφαλίστηκε, το Ίδιο το Σώμα της

2) Μπορείτε Να Εγκαταστήσετε Εύκολα, λόγω της μια Συγκεκριμένη Μέθοδος Συσκευασίας και Ειδικό Gel.

3) Αφήστε και Εσείς και ο Συνεργάτης να Λάβει υπόψη την Υπέρτατη απόλαυση ( Ευτυχία ) Μαζί

Χρήστη Φωνές:

Μια συμβουλή σε κάποιον που ενδιαφέρεται για αυτά τα προφυλακτικά: αυτά είναι τα καλύτερα προφυλακτικά έχω δοκιμάσει, και έχω δοκιμάσει πολλά.

Αυτό είναι το μόνο προφυλακτικό όπου περισσότερο από μία φορά νόμιζα ότι έπεσε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν ήταν τόσο λεπτό που ένιωσα ότι δεν είχε τίποτα πάνω. Τα προφυλακτικά που δεν με πειράζει να βάζω. Ας πούμε ότι μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο αν είσαι δικαιολογίες για να μην βάλει το σκούφο γιατί δεν σου αρέσει η αίσθηση. Ναι, αυτά τα προφυλακτικά μπορεί να είναι ακριβό, αλλά σκέψου το ανάποδα: δε θα σε πειράξει τη θέση τους, και θα μπορούσε να αποθηκεύσετε τον εαυτό σας σε μεγάλα χαρτονομίσματα από μια ασθένεια/εγκυμοσύνη.

Τώρα για τους άλλους ανθρώπους που έχουν αναθεωρηθεί αυτό το προϊόν: είσαι πορνοστάρ??! Θα σας πω το μέγεθος για να το θέσουμε σε προοπτική: είμαι σχεδόν 7" με πάνω από το μέσο όρο της περιμέτρου. Είμαι κάπως μεγάλη. Τα μεγάλα προφυλακτικά μου ταιριάζει μια χαρά. Διάολε, είμαι φορώντας τα κανονικά τώρα, και παρόλο που το μήκος του είναι λίγο μικρή ακόμα wearable και χωράει άνετα. Θα ήθελα να πάρω τους άλλους σχολιαστές " γνώμες με ένα σπυρί αλατιού, όπως είχα μηδενικό φορώντας αυτά τα ζητήματα.

Ετικέτες: το σεξ εσώρουχα για τους άνδρες, το σεξ δέρματος, το σεξ λιπαντικό, Φθηνά σεξ εσώρουχα για τους άνδρες, Υψηλής Ποιότητας σεξ δέρματος, Κίνα σεξ Προμηθευτές λιπαντικών.

  • Μέγεθος: SAGAMI 170MM*36MM
  • Προφυλακτικό πάχος: Λεπτό
  • Πρότυπος Αριθμός: M 170MM*36MM
  • Τύπος Στοιχείων: Προφυλακτικά
  • Υλικό: Πολυουρεθάνης
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: πολλά (12 κομμάτια/μέρος)
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.1kg (0.22lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)