Allenjoy Λεπτό Βινύλιο ύφασμα φωτογραφία Φόντο γκρι Φόντο Για το Στούντιο Φωτογραφιών Καθαρό Χρώμα photocall Γαμήλιο σκηνικό MH-020
€19.53 €12.50

Allenjoy Λεπτό Βινύλιο ύφασμα φωτογραφία Φόντο γκρι Φόντο Για το Στούντιο Φωτογραφιών Καθαρό Χρώμα photocall Γαμήλιο σκηνικό MH-020

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a31131

Για το εμπορικό σήμα μας Allenjoy Είμαστε μια επαγγελματική φωτογράφηση με φόντο τον κατασκευαστή,Έχουμε το δικό μας στούντιο φωτογραφία και επαγγελματική ομάδα μας. Φόντο μας απευθύνονται κυρίως σε νεογνά,παιδιά, ενήλικες,γιορτές,γενέθλια,γάμους,κ. λπ. Οι σχεδιαστές μας μπορούν να σχεδιάσουν μια ποικιλία των υποβάθρων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αν χρειάζεστε έθιμο φόντο παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε μαζί μας. .

Προειδοποίηση:Το σκηνικό το υποστήριγμα δεν περιλαμβάνεται. Πολυεστέρα Παχύ,ανθεκτικό,φωτεινό χρώμα,Καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης .Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές,κατάλληλο για τους επαγγελματίες φωτογράφους και φωτογραφικά στούντιο. Είναι η τέλεια επιλογή για τους φωτογράφους. Λεπτό-Λεπτό Βινύλιο (επίσης ανθεκτικό),μαλακό,ελαφρύ,φθηνότερα και το φως από πολυεστέρα σκηνικό. Είναι κατάλληλο για one-time χρήση(όπως πάρτι γενεθλίων),οικογένεια στην οποία δήλωσαν φωτογράφων ΜΗΝ αφήνετε λεπτό βινύλιο φόντο αγγίξει το νερό . όταν βρείτε το πατημασιές στο σκηνικό,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρώς υγρό υγρό πανί για να σκουπίσετε.> Σημείωση: Την ίδια εικόνα σε διαφορετικές οθόνες θα δείχνουν το διαφορετικό χρώμα εφέ. Την ίδια στιγμή,επειδή μας υλικό υπόβαθρο ή εικόνες μελάνι σε διαφορετικές παρτίδες,το παρασκήνιο, όταν τύπωσε θα έχουν πολύ μικρή διαφορά. Οπότε αν δεν μπορείτε να δεχθείτε,παρακαλώ αγοράστε με προσοχή. Επιπλέον υπηρεσίες,Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 1.Προσθέστε το πάνω/κάτω τσέπη ή την τρύπα 2.- - Rolled αποστολή σκηνικό 3.Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος 4.Σκηνικό μπορεί να είναι εξατομικευμένο σχέδιο,να προσθέσετε φωτογραφίες,να τροποποιήσετε το χρώμα/ύφος 5.Drop ναυτιλία 6.Ιδιαίτερα ταχεία,Επεξεργασία, ώστε μέσα σε 24-48 ώρες και αποστέλλονται. Q:Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λεπτό βινύλιο και πολυεστέρα * Α: Λεπτή βινυλίου υλικό: Δεν είναι αδιάβροχο Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εσωτερική φωτογραφία, Περισσότερο για εφάπαξ χρήση * Μέγιστη άνευ ραφής 300cm πλάτος; (άλλα καταστήματα:Το μέγιστο μπορεί να κοπεί 180cm,το μεγαλύτερο μέγεθος του φόντου πρέπει να είναι συγκολλημένα; Πολυεστέρα Υλικό: Παχύτερο * Μέγιστη άνευ ραφής 300cm πλάτος, Μπορούν να πλένονται και να σιδερώνονται * Κάθε δίπλωμα, εύκολος να φέρει Οικονομική τιμή, Καλύτερη ποιότητα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εσωτερική και εξωτερική φωτογραφία, Μπορούν να χρησιμοποιούνται και να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα Για τον πολυεστέρα φόντο,μπορείτε να το πλύνετε ή σιδήρου για να αφαιρέσει τις ρυτίδες,ρυτίδες αφαιρούνται εύκολα. Q: Πώς να αφαιρείτε τις ζάρες; Μπορείτε να κρεμάσετε το φόντο ή τυλίξτε το σε ένα σωλήνα για να μειώσει τις ρυτίδες.

Για το λεπτό βινύλιο με φόντο σιδήρου στην πίσω πλευρά του φόντου με χαμηλή θερμοκρασία για να αφαιρέσει ή να μειώσει τις ρυτίδες, αλλά παρακαλώ μην το σίδηρο στην μπροστινή πλευρά του φόντου ή αφήστε το υπόβαθρο να αγγίξει το νερό, γιατί αυτό θα καταστρέψει το φόντο.

Για τον πολυεστέρα φόντο,μπορείτε να το πλύνετε ή σιδήρου για να αφαιρέσει τις ρυτίδες,ρυτίδες αφαιρούνται εύκολα.

Q:Πώς μπορώ να προσαρμόσετε το φόντο για την πώληση * Α: Μπορείτε να στείλετε τις πληροφορίες συνήθειας και το μέγεθος για την εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω Συνομιλίες ή Μηνύματα εντολής. Οι σχεδιαστές μας θα σχεδιάσουμε για σας.Εάν είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο, μπορείτε άμεσα να επιλέξετε το μέγεθος που θέλετε και να πληρώσετε για τη σελίδα του προϊόντος . Θα παράγουν το τελικό σχέδιο. Q:Πώς μπορώ να προσαρμόσετε το φόντο δεν είναι για την πώληση * Α: Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες ή τις ιδέες σας και το μέγεθος για την εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω Συνομιλίες ή Μηνύματα εντολής , και οι σχεδιαστές μας θα προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε ένα παρόμοιο υπόβαθρο για σας. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο ,η εξυπηρέτηση των πελατών, θα δημιουργήσει ένα ειδικό link για σας,μπορείτε να αγοράσετε στο link. Q:έχω τα αρχεία μπορούν να εκτυπωθούν άμεσα, πώς να το στείλετε σε σας; Α: Παρακαλώ μας πέστε το μέγεθος που θέλετε. Μπορείτε να στείλετε το αρχείο στο e-mail μας: amy(at ) globalego.σο Η μορφή του αρχείου είναι καλύτερο:psd / ai / jpg. Το pixel της εικόνας είναι καλύτερη, περισσότερο από 3000px * 3000px, ή την ανάλυση τουλάχιστον 300dpi ,διαφορετικά η εκτύπωση θα είναι θολή. Q:Πόσο καιρό θα πάρει για να στείλετε το φόντο(s) για μένα * Α: χρειαζόμαστε 2-4 εργάσιμες ημέρες για να παράγουν μετά την παραγγελία σας.Συνήθως διαρκεί 12-20 εργάσιμες ημέρες για να Ηνωμένες Πολιτείες, 15-30 εργάσιμες ημέρες για την Ευρώπη, την Ασία, την Ωκεανία, 25-60 εργάσιμες ημέρες στην Αφρική, τη Νότια Αμερική. Εάν είστε ανήσυχοι για να Πάρει το σπουδάσω στην αγγλία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξετε γρήγορα ναυτιλία.

Ετικέτες: φόντο, επιχείρηση, φόντο κυλίνδρων, υφή φόντου, Φτηνές φόντο επιχείρηση, Υψηλής Ποιότητας φόντο κυλίνδρων, Κίνα υφή φόντου Προμηθευτές.

 • Τύπος: Ψεκασμός Που Χρωματίζεται
 • Προσαρμοσμένος: το όνομα,την ημερομηνία,κάθε λέξη, όλα μπορούν να αλλάξουν
 • Υλικό: Λεπτό βινύλιο
 • Το θέμα: το μωρό γενέθλια γιορτή ευτυχισμένο το υπέροχο
 • Μέγεθος: Different sizes to choose
 • Μέγεθος (χιλ.):
 • Τυπωμένο τρόπο: Ψηφιακό Τυπωμένο.χειροποίητη φόντο
 • Εικόνα Περιεχόμενα: Οποιοδήποτε περιεχόμενο φωτογραφίας
 • Πρότυπος Αριθμός: MH-020
 • Keyword1: Καθαρό Χρώμα Εσωτερική φωτογραφία φόντο ύφασμα
 • Το πακέτο: Ναι
 • Στυλ: Στερεό Χρώμα
 • Χαρακτήρα: Νεογέννητο μωρό, το Παιδί's φωτογραφίες, Φωτογράφος
 • Εμπορικό Σήμα: Allenjoy
 • λέξη-κλειδί2: Διακόσμηση Φόντο γάμο νεογέννητο
 • Ισχύουν: Στούντιο φωτογραφία,φωτογραφίες, φωτογραφία, σκηνικά
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.7kg (1.54lb.)