Arcade μέρη Δέσμες εξάρτηση με το Pandora Κιβώτιο 4S συν αναβαθμισμένη έκδοση επιτραπέζιο παιχνίδι Αμερικανικό Στυλ Κουμπί Joystick Νόμισμα mech Ανεμιστήρα Net
€96.59

Arcade μέρη Δέσμες εξάρτηση με το Pandora Κιβώτιο 4S συν αναβαθμισμένη έκδοση επιτραπέζιο παιχνίδι Αμερικανικό Στυλ Κουμπί Joystick Νόμισμα mech Ανεμιστήρα Net

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a6028

Είμαστε πραγματικά επίσημα εγγεγραμμένοι TIMEHARVEST εταιρεία Η πραγματική επίσημη Apopsi.news κατάστημα : Apopsi.news/store/607318

ΚΑΛΏΣ ήρθατε στο Μαγαζί Μου Προϊόντα, Ανταγωνιστική Τιμή, Πελάτης Πρώτα !

Την επιχείρησή σας μαζί μου θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Είμαι αφιερωμένο στο να φέρει χαρά, ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα για σας. Όλα τα προϊόντα που θα προσφέρουμε στο κατάστημά μου έρθει με το ύφος μόδας, ανώτερη ποιότητα, αλλά φθηνότερη τιμή όλο το χρόνο. Όταν τοποθετείτε τη διαταγή, παρακαλώ μην διστάσετε να αφήσετε περισσότερο λεπτομερείς απαιτήσεις σας θέλω, και μετά θα κανονίσω τα αγαθά για σας το συντομότερο δυνατόν. Πρώτη φορά, κάνουμε για τις επιχειρήσεις * την επόμενη φορά, να γίνουμε φίλοι. Ελπίζω να απολαύσετε την όλη διαδικασία!

διαδικασία!

Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα από τα πηδάλια ενός κουμπιά, όταν η παραγγελία σας, pls μας αφήνει ένα μήνυμα για το αίτημά σας. Αν δεν το αναφέρω, θα σας στείλουμε, όπως η εικόνα παρουσιάζει ή τυχαία.

Αποστολή:

1. Το 100% των παραδίδονται τα προϊόντα εξετάζονται πρίν στέλνει από QC . Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 1~6 εργάσιμες ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

2. Η τιμή μας δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών οφείλεται σε διαφορετική χώρα έχει διαφορετική πολιτική για το φόρο εισαγωγών και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς.

3. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται.Σιγκαπούρη post χρόνος παράδοσης είναι 15-80 ημέρες .Ορισμένες χώρες, όπως η ΡΩΣΊΑ και η ΒΡΑΖΙΛΊΑ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο .Αν δεν έχετε λάβει την αποστολή σας μέσα σε 30 ημέρες από την πληρωμή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα παρακολουθείτε την αποστολή και να πάρει πίσω σε σας το συντομότερο δυνατόν με απάντησή του. Το Pls μας ζητήσει να παραταθεί η ημερομηνία παράδοσης, αντί να κάνει διαφορά .

Σχόλια:

1. Η ικανοποίηση σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα για να αφήσει το θετικό ανατροφοδοτεί (5 αστέρια) εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες μας.

2. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την αναχώρηση ουδέτερο(3 αστέρια) ή αρνητική(1-2 αστέρια) ανατροφοδότηση. Αρνητικά σχόλια δεν λύνει τίποτα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να εργασία τα πράγματα !

Προσφέρουμε την καλή ποιότητα Πινάκων PC, Video Game, Multi-Παιχνίδι, Πολυ Κασέτα, μηχάνημα αυτόματης Πώλησης, Φλιπεράκι, Kiddy Rides, το γραφείο ABS διαθέσιμο για 21"~25"όργανο ελέγχου, βαριά γραφείου χάλυβα για το 25"~29" οθόνη με Αέρα συνδετήρας, και κάποια ανταλλακτικά, Αποδέκτης Νομισμάτων, πληκτρολόγιο, joystick, κ. λπ. Για τις μηχανές Διασκέδασης.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αν σας ενδιαφέρει στα προϊόντα μας, εμείς θα σας στείλουμε τα datas σε λεπτομέρειες.

Πληρωμή

Ναυτιλία DHL, EMS, Fedex, TNT, το UPS,ΑΈΡΑ του HK POST είναι πραγματικά επίσημα εγγεγραμμένοι TIMEHARVEST εταιρεία Η πραγματική επίσημη Apopsi.news κατάστημα: Αποστολή: 1. Το 100% των παραδίδονται τα προϊόντα εξετάζονται πρίν στέλνει από QC . Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 1~6 εργάσιμες ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας. 2. Η τιμή μας δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών οφείλεται σε διαφορετική χώρα έχει διαφορετική πολιτική για το φόρο εισαγωγών και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς. 3. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται.Σιγκαπούρη post χρόνος παράδοσης είναι 15-80 ημέρες .Ορισμένες χώρες, όπως η ΡΩΣΊΑ και η ΒΡΑΖΙΛΊΑ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο .Αν δεν έχετε λάβει την αποστολή σας μέσα σε 30 ημέρες από την πληρωμή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα παρακολουθείτε την αποστολή και να πάρει πίσω σε σας το συντομότερο δυνατόν με απάντησή του. Το Pls μας ζητήσει να παραταθεί η ημερομηνία παράδοσης, αντί να κάνει διαφορά . Σχόλια: 1. Η ικανοποίηση σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα για να αφήσει το θετικό ανατροφοδοτεί (5 αστέρια) εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες μας. 2. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την αναχώρηση ουδέτερο(3 αστέρια) ή αρνητική(1-2 αστέρια) ανατροφοδότηση. Αρνητικά σχόλια δεν λύνει τίποτα. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να εργασία τα πράγματα ! Συμβουλές: ο Αγοραστής μπορεί να προσαρμόσετε τα χρώματα για το στοιχείο.Απλά πρέπει να αφήσει ένα σημείωμα για μας όταν κάνετε την πληρωμή.Και θα διαχειριστεί τη διαταγή για σας.Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα μήνυμα για να προσαρμόσετε τα χρώματα.Αλλά το μήνυμα πρέπει να σταλεί πριν από στέλνουμε τα αγαθά έξω.Όταν στέλνουμε τα αγαθά έξω.Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα και επίσης δεν μπορεί να ακυρώσει την αγορά, αν δεν σας να Προσαρμόσετε το Απαιτούν. Εμείς θα πλοίο το ίδιο όπως την πρώτη φωτογραφία (Κύρια εικόνα) δείχνει σε σας.

Ετικέτες: arcade μέρη δέσμες εξάρτηση, arcade μέρη δέσμες, arcade μέρη, Φτηνές arcade μέρη δέσμες εξάρτηση, Υψηλής Ποιότητας arcade μέρη δέσμες, Κίνα arcade Προμηθευτές εξαρτημάτων.

 • Πρότυπος Αριθμός: Arcade Cabinet Δέσμες εξάρτηση 261
 • Εμπορικό Σήμα: TIMEHARVEST
 • Περιλαμβάνουν 8: 4 x PCB πόδι, 1x αέρα λουρί
 • Περιλαμβάνει 6: 1x αποδέκτης νομισμάτων,1x 12V ανεμιστήρα με το net
 • Περιλαμβάνει 7: 1x 16A παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, 2x κλειδαριά με ίδιο κλειδί
 • Περιλαμβάνουν 3: 14x Αμερικανικό στυλ Κουμπιά, 1x υποδοχή δύναμης
 • Περιλαμβάνουν 1: Pandora Κιβώτιο 4S plus έκδοση αναβάθμισης παιχνίδι του σκάφους
 • Περιλαμβάνουν 5: 16x microswitches, 2x Ομιλητής, 2x ομιλητής net
 • Περιλαμβάνουν 4: player1 & player2 Αμερικανικό στυλ κουμπιά
 • Τύπος: Δέσμες την εξάρτηση για τη μηχανή arcade
 • Ηλικία: >8 Χρόνια
 • Περιλαμβάνουν 2: 2x αμερικανική στειλεό πηδάλια, 1x ενισχυτή με τα καλώδια
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Βάρος Συσκευασίας: 5.5kg (12.13lb.)