MPSA43 A43 NPN-92 Δωρεάν αποστολή
€5.15

MPSA43 A43 NPN-92 Δωρεάν αποστολή

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a5078

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι "τίτλο" της αυτή η λίστα περιέχει διάφορα μοντέλα μας είναι να σας προσφέρουμε περισσότερες επιλογές. Παρακαλώ επιλέξτε την επιθυμητή \\u0026 άφησε ένα μήνυμα, όταν κάνετε check out pecify πρότυπο που θέλετε!!!!

Ως ειλικρινής πωλητή αφιερώνουμε τους εαυτούς μας για να προσφέρει καλύτερα προϊόντα \\u0026 υπηρεσίες. Καταλαβαίνουμε μερικές φορές μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα με την αγορά σας, αλλά ό, τι και να είναι, πιστέψτε με, θα δοκιμάσουμε το καλύτερο για να σας κάνει να ικανοποιηθεί. Δίκαιη \\u0026 Αντικειμενική ανατροφοδότηση είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ για τη φήμη μας και θα είναι πολύ ευγνώμων αν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν από την αναχώρηση Αρνητική / Ουδέτερη ανατροφοδότηση. Ας εργαστούμε μαζί για olve το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν.

Εγγύηση

1 - εγγύηση Ενός έτους .

2. - Εάν το στοιχείο είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή πρέπει να γίνει μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής για την ανταλλαγή ένα νέο (Αγοραστής πρέπει να επιστρέψει όλα τα πρωτότυπα και ακέραια στοιχεία σύμφωνα με το re-άριστη κατάσταση).

3. - Παρέχουμε την ελεύθερη επισκευάζοντας υπηρεσία εντός ενός έτους από την αγορά. Για το πρώτο 1 μήνα θα πληρώσει ένας τρόπος κόστος αποστολής (από εμάς στην τοποθεσία σας); Μετά από 1 μήνα από την αγορά, ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει δύο τρόποι έξοδα αποστολής.

4. - Θα πάρετε τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα σας στείλουμε την αντικατάσταση του πίσω το συντομότερο δυνατόν.

5. - Η εγγύηση δεν καλύπτει οποιοδήποτε από τα προϊόντα που είναι σωματικά κατεστραμμένο ή υπό un-κανονικές συνθήκες λειτουργίας, ως αποτέλεσμα της κακής χρήσης ή της ανάρμοστης εγκατάσταση της μέρη.

Πληρωμή

1. - Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το λογαριασμό πληρωμών που είναι διαθέσιμες πριν από την προσφορά του στοιχείου.

2. - Όλες οι πληρωμές θα πρέπει να αποδεσμευτεί εντός 7days μετά από λάβετε το στοιχείο. Αν πραγματικά έχουν δυσκολία να πληρώνουν για το στοιχείο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πρώτον, θα βοηθήσει olve του.

3. - Εάν έχετε οποιοδήποτε ειδικό αίτημα σχετικά με τις λεπτομέρειες του στοιχείου παρακαλώ αφήστε μια σημείωση στην παραγγελία σας.

Αποστολή

1. - Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα από όλο τον κόσμο.

2. - DHL FedEx TNT UPS, EMS, θέση της Κίνας, Θέση του Χογκ κογκ Post είναι όλες διαθέσιμες.

3. - Το στοιχείο θα σταλεί έξω με 3 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή.

4. - Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο επικοινωνίας είναι σωστές τότε το στοιχείο.

5. - Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση του προϊόντος σας στην ιστοσελίδα μετά από σταλμένος έξω.

Εισαγωγής, Φόρους ή Δασμούς

1. - Εισαγωγικοί δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις που συνέβη στο πλευρό σας δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του στοιχείου. Τα τέλη αυτά που παρέχεται από τον αγοραστή.

2. - Παρακαλώ ελέγξτε με σας χώρα; S Τελωνείο για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την αγορά.

3. - Σε παρακαλώ επιβεβαίωσε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του τιμολογίου. Για παράδειγμα, πώς muc το ρύζι θα πρέπει να γράψει στο δελτίο αποστολής τιμολόγιο ή πώς να περιγράψει το στοιχείο κλπ ...

Σχόλια

1. - Όπως και τα σχόλιά σας είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή μας και σας προσκαλούμε ειλικρινά για να αφήσει το θετικό ανατροφοδοτεί για μας εάν ικανοποιείτε με το προϊόν και την υπηρεσία. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Ετικέτες: NPN, Φτηνές npn, MPSA43 A43 NPN 92 Δωρεάν αποστολή.

 • Σπάζοντας Ικανότητα: Πρότυπο
 • Εμπορικό Σήμα: OKWK
 • Πρότυπα Ασφάλειας: Πρότυπο
 • Τύπος ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟΥ κυκλώματος: Ρυθμιστής ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟΥ κυκλώματος
 • Υλικό: Χαλκού
 • Πρότυπος Αριθμός: Πρότυπο
 • Χρήση: Πρότυπο
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 17cm x 9cm x 11cm (6.69in x 3.54in x 4.33in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.28kg (0.62lb.)
 • Τύπος Μονάδας: lot (100 κομμάτια/μέρος)