NEMA24 3Nm 425oz.στην Ολοκληρωμένη Κλειστό Stepper Βρόχων μηχανή με τον οδηγό 36VDC ΜΕΔ iHSS60-36-30
€71.64

NEMA24 3Nm 425oz.στην Ολοκληρωμένη Κλειστό Stepper Βρόχων μηχανή με τον οδηγό 36VDC ΜΕΔ iHSS60-36-30

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a6373

NEMA 24 3N.m 425ozf.στην Ολοκληρωμένη Κλειστό Stepper Βρόχων 36VDC ΜΕΔ iHSS60-36-30

Το ενσωματωμένο συμπαγές μέγεθος για την αποθήκευση χώρο τοποθέτησης, Χωρίς να χάσει το βήμα, Υψηλή ακρίβεια στην τοποθέτηση 100% εκτιμημένη ροπή παραγωγής Μεταβλητή τρέχουσα τεχνολογία ελέγχου, Υψηλής τάσης αποδοτικότητα Μικρή δόνηση, την Ομαλή και αξιόπιστη κινείται με χαμηλή ταχύτητα, την Επιτάχυνση και την επιβράδυνση του ελέγχου μέσα, Μεγάλη βελτίωση στην ομαλότητα της έναρξης ή τη διακοπή του κινητήρα που ορίζονται από το Χρήστη μικρο βήματα ρύθμισης σε γενικές εφαρμογές Πέρα από το ρεύμα, πέρα από την τάση και πέρα από το σφάλμα θέσης προστασία Πράσινο φως σημαίνει τρέξιμο, ενώ το κόκκινο φως σημαίνει προστασία ή off line

Τυπικές εφαρμογές

CNC, printinng, lazer, υφαντική μηχανή, κ. λπ.

Εισαγωγή:

ΜΕΔ ΕΥΑ ∆ Ολοκληρωμένο Κλειστό Stepper Βρόχων είναι όλα-σε-ένα κλειστό stepper βρόχων σύστημα το οποίο ενσωματώνει κλειστό stepper βρόχων μηχανή με ψηφιακό οδηγό. Σερβο ελέγχου και ψηφιακή stepper οδηγώντας τεχνολογία είναι απόλυτα συγχωνευθεί με αυτό το έξυπνο σύστημα. Οπτικό κωδικοποιητή με τη υψηλή ταχύτητα θέση δειγματοληψίας σχόλια των 50μs χτισμένο μέσα, μπορεί να βοηθήσει το σύστημα αποφύγετε την απώλεια-βήμα, βελτιώνει πολύ χαμηλή ταχύτητα αστάθεια και μειώνει το θόρυβο. Τα προϊόντα αυτής της Σειράς έχουν τα πλεονεκτήματα και των δύο stepper και το σερβο, χαρακτηριστικά σε χαμηλή φωτιά, ομαλή κίνηση, γρήγορη απάντηση, υψηλή ταχύτητα και μεγάλη ροπή παραγωγής.

Προδιαγραφές:

Τάση Εισαγωγής

24~50VDC(36V Τυπική)

Ρεύμα Παραγωγής

4.5 A 20KHz PWM

Συχνότητα σφυγμού max

200K

Το ποσοστό επικοινωνίας

57.6 Kbps

Προστασία

l Πάνω από την τρέχουσα τιμή κορυφής 8A±10%

l Πέρα από την τάση αξία 80V

l πάνω από Το σφάλμα θέσης φάσμα μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του HISU

Περιβάλλον

Προδιαγραφές

Περιβάλλον

Αποφύγετε τη σκόνη, ομίχλη πετρελαίου και διαβρωτικά αέρια

Θερμοκρασία Λειτουργίας

70 °C MAX

Θερμοκρασία Αποθήκευσης

-20°C~+65°C

Υγρασία

40~90%RH

Μέθοδος ψύξης

Φυσική ψύξη ή αναγκαστική ψύξη του αέρα

Microstep Ρύθμιση:

Το μικρο βήματα ρύθμιση στον παρακάτω πίνακα, ενώ SW1,SW2,SW3,SW4 είναι όλα σχετικά με, την εσωτερική προεπιλογή μικρο βήματα μέσα, είναι να τα ενεργοποιήσετε , αυτή η αναλογία μπορεί να είναι η ρύθμιση μέσω της HISU.

Διακόπτης πινάκων

Μικρο βήματα

SW1

SW2

SW3

SW4

Προεπιλογή

στις

στις

στις

στις

800

από

στις

στις

στις

1600

στις

από

στις

στις

3200

από

από

στις

στις

6400

στις

στις

από

στις

12800

από

στις

από

στις

25600

στις

από

από

στις

51200

από

από

από

στις

1000

στις

στις

στις

από

2000

από

στις

στις

από

4000

στις

από

στις

από

5000

από

από

στις

από

8000

στις

στις

από

από

10000

από

στις

από

από

20000

στις

από

από

από

40000

από

από

από

από

Ναυτιλία 1. Έχουμε σχεδόν όλα τα προϊόντα σε απόθεμα, θα σας στείλουμε έξω μέσα σε 24 ώρες. 2. Κανονική Express: We----Agent----DHL/FedEx----Πελάτη. Το πακέτο για να DHL/FedEx συνολικό κόστος 3 ημέρες. Ο αριθμός καταδίωξης θα σας βγει σε 3 ημέρες. Εάν πρέπει να στείλετε άμεσα να DHL/FedEx, θα σώσει τα 3 μέρες, το κόστος είναι 5~10 φορές Κανονικά. 3. Μετα Ταχυδρομείο Αέρα μερικές φορές θα είναι καθυστέρηση, pls μην αφήσετε 1~3 αστέρια σχόλια οφείλεται σε αυτό. Αν αποστολής καθυστέρηση, pls επικοινωνήστε μαζί μας επεκτείνει επιβεβαίωση χρόνο πριν διαφορά. Και να κρατήσει σε επαφή. Είναι ενδιαφέρονταν για μας. 4. Εάν είστε σε Απομακρυσμένη Περιοχή, από DHL/FEDEX, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσει για το Μακρινό επιπλέον Χρέωση. 5. Εμείς πάντα θα δηλώσουμε τη χαμηλότερη αξία για να αποφύγει τη φορολογία. Ή pls να καθορίσετε το δηλώσει για να αποφευχθούν περιττά προβλήματα στο τελωνείο. 6. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο για να στείλετε τα αγαθά σε σας, αν η courier σας είναι αυτό δεν είναι καλό για Κάθαρση. Εμείς πλοίο να worldwidebut Αν η χώρα σας είναι συνήθειας είναι αυστηρή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την προσφορά για να ελέγξετε τη λεπτομέρεια και το επιβεβαίωσε. 7 . Εμείς πάντα θα δηλώσουμε τη χαμηλότερη αξία για να αποφύγει τη φορολογία. Ή pls να καθορίσετε το δηλώσει για να αποφευχθούν περιττά προβλήματα στο τελωνείο. Οι πελάτες υπεύθυνος για τον εκτελωνισμό. Πληρωμή δεχόμαστε τράπεζα TT,δυτική ένωση,moenybook,moenygram κ. λπ. η Πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών από τη δημοπρασία το τέλος του χρόνου οι Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνες. Αυτές οι δαπάνες είναι η ευθύνη του αγοραστή. Επιστροφή Όταν το δέμα,και δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αγαθά ή είναι άλλο πρόβλημα σαν χαλασμένο,pls πείτε μας την λεπτομέρεια λόγο και να παρέχουν τις φωτογραφίες. Οποιοδήποτε λόγο απαιτείται για όλες τις επιστροφής. Το στοιχείο πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και όχι σωματική ζημιά. Ο αγοραστής ευθύνεται για όλα τα έξοδα αποστολής.

Ετικέτες: Apopsi.news, Apopsi.news, Online αγορές, Αυτοκίνητα, Τηλέφωνα & Αξεσουάρ, Υπολογιστές & Ηλεκτρονικά, Μόδας, Ομορφιά & Υγεία, Το Σπίτι & Τον Κήπο, Παιχνίδια & Αθλητισμού, Γάμοι & Εκδηλώσεις.

 • Κράτημα Της Ροπής: 3Nm
 • Πιστοποίηση: ROHS,ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ,CE,ISO,SGS UL
 • Πρότυπος Αριθμός: iHSS60-36-30
 • Τύπος: Υβριδικό
 • Εμπορικό Σήμα: ZHONG HUA JIANG
 • Φάση: 2
 • Ρεύμα / Φάση: 4.5 A
 • Γωνία βημάτων(βαθμοί): 1.8
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 2.0kg (4.41lb.)
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)