Rising Star RS-Α-CC02 Νανοτεχνολογία Κρυστάλλου Επίστρωμα Γυαλιού 100ml Εξάρτηση για το χρήστη 6H Νανο υδρόφοβο Υγρό Γυαλί για το Παράθυρο που καθαρίζει
€39.36 €28.74

Rising Star RS-Α-CC02 Νανοτεχνολογία Κρυστάλλου Επίστρωμα Γυαλιού 100ml Εξάρτηση για το χρήστη 6H Νανο υδρόφοβο Υγρό Γυαλί για το Παράθυρο που καθαρίζει

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a21315

Το Αυτόματο Γυαλί Υποφέρουν:

Βροχή & Παφλασμούς της Λάσπης

Λεκέδες από νερό ή Παγωμένο Γυαλί, τα Προϊόντα Μας θα μπορούσαν Να Σας Κάνουν να Έχετε τα Λιγότερα Προβλήματα. Σούπερ Υδρόφοβο Αποτέλεσμα Λιγότερο Λεκέδες Από Νερό Και Λάσπη Πιτσιλιές

Πώς να Εφαρμόσετε & Αποτελέσματα Χρήσης

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το αποτέλεσμα χρήσης. https://www.youtube.com/watch?v=6_8a6RejnnE Παρακαλώ επισκεφθείτε το παρακάτω link για να μάθετε πώς να εφαρμόσετε τα προϊόντα.

Λεπτομέρειες Συσκευασίας

100ml Νανοτεχνολογία Γυαλιού Κρυστάλλου Επίστρωμα, 1 pc μικροϊνών πετσέτα, 4 τεμάχια σφουγγάρι applicator και 8 pc του χωρίς σκόνη έγγραφο.

Γρήγορες Λεπτομέρειες προϊόντων Κύρια Πρώτη Ύλη: Ανόργανη Ένωση και Νανο Οξειδίου. Χρησιμοποιείται για: Γυαλί, Κεραμικό Πιάτο, Χρωματισμένη Επιφάνεια, Ηλιακά Πάνελ, Πλαστικό, Μέταλλο Επιφάνεια κ. λπ. Μέθοδος εφαρμογής: Σκουπίστε, Ψεκασμός Εμπορικό Σήμα: Rising Star Πρότυπος Αριθμός: RS-Α-CC02 Κράτος: Υγρό Κάλυψη: Περίπου 15-18 Τετραγωνικά Μέτρα/set από Σκουπίστε τη Μέθοδο. Θεραπεύει Το Χρώμα: 100% Άχρωμο Διαφανές

Παράδοση

Χρόνος παράδοσης σε Ρωσία: 5-20 ημέρες από τη Ρωσία Θέση ή την Τοπική Express.

Ο Χρόνος παράδοσης για τις ΗΠΑ: 2-7 ημέρες με USPS Πακέτο υπηρεσιών.

Χρόνος παράδοσης σε ηνωμένο βασίλειο: 2-5 ημέρες από την Hermes Express.

Χρόνος παράδοσης στην Ισπανία: 2-5 ημέρες από Correos.

Χρόνος παράδοσης στην Αυστραλία.: 2-10 ημέρες από την Αυστραλία Μετά ή Γρήγορος Τρόπος courier.

Ο Χρόνος παράδοσης για Άλλες Χώρες: 15-60 ημέρες από το Χονγκ Κονγκ θέση ή Θέση της Κίνας epacket.

Προδιαγραφή και Ιδιότητες: 1. Κόσμος που οδηγεί υδρόφοβο αποτέλεσμα. 2. 100% Άχρωμο & Διαφανής νανο επίστρωμα. 3. Αντι-γήρανση & μακροχρόνιος χρόνος υπηρεσιών, επίστρωμα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 2 χρόνια. 4. Υψηλή σταθερότητα & την επίδραση αντι-γήρανσης. 5. Καλή αντίσταση γρατσουνιών & αντοχή στην τριβή. 6. Ευρέως τομέας εφαρμογής: Γυαλί, Κεραμικό Πιάτο, Χρωματισμένη Επιφάνεια, Ηλιακά Πάνελ, Πλαστικό, Μέταλλο Επιφάνεια κ. λπ. 7. Μεγάλη περιοχή κάλυψης. 8. Αντι-UV λειτουργία. 9. Αντι βακτηριακή & Αντι ωίδιο. 10. Αντι άχνη & χιόνι. 11. Μη-τοξική, αβλαβής φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. 12. Χρήση πολύ εύκολα. Εφαρμόζεται σε κανονική θερμοκρασία και πίεση. Δεν χρειάζεται Θέρμανση. Φυσική ξήρανση 10-20 λεπτά.

Εταιρεία και Άλλα Προϊόντα

Παρακαλούμε αναζήτηση "Rising Star Νανοτεχνολογία" στο YouTube ή να επισκεφθείτε www.facebook.com/risingstarautocare για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας και τα προϊόντα προσοχής αυτοκινήτων.

Φόρους και τους δασμούς 1) φόροι επί των Πωλήσεων, V. A. T., οι Εισαγωγικοί δασμοί, επί φόρων και άλλων υπο-χρεώσεις δεν περιλαμβάνονται στην τιμή πώλησης. 2) οι Αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλους τους φόρους και δασμούς που επιβάλλονται στη χώρα προορισμού. 3) Αν είναι απαραίτητο, οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι να επικοινωνήσουν με τις εγχώριες τελωνειακών υπαλλήλων σχετικά με τα προϊόντα που εισάγονται. Θα βοηθό αγοραστές να παράσχει τα απαραίτητα έγγραφα. 4) Εάν τα προϊόντα που επιστρέφονται λόγω τελωνειακό προβλήματα στον προορισμό τους, ο αγοραστής πρέπει να είναι αρμόδιος για τα έξοδα επιστροφής. Αποστολή 1) θα χρησιμοποιήσουμε τη Ρωσία Post, Hermes Express, USPS, Correos , Αυστραλία Μετά ή Τοπική ταχυκεταφορών για να μεταφέρει τα προϊόντα από την τοπική αποθήκη RU, U. K, U. S ES και το AU για τους πελάτες . Θα χρησιμοποιήσουμε το Χονγκ Κονγκ Θέση ή Θέση της Κίνας epacket να στείλουμε τα προϊόντα σε άλλες χώρες. Ο χρόνος ναυτιλίας είναι 15-60 ημέρες, αν το πλοίο από την αποθήκη μας στην Κίνα και σε άλλες χώρες. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο όταν συναντήσει η εθνική ημέρα διακοπές στο ΕΣ, ηνωμένο βασίλειο ΗΠΑ ΙΣΠΑΝΊΑ, AU , το χονγκ κονγκ και τις χώρες προορισμού. 2) Ο χρόνος ναυτιλίας ίσως να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Πολιτική επιστροφής 1) Όλα τα προϊόντα επιθεωρούνται και τα προσόντα πριν από την αποστολή. 2) Εάν τα προϊόντα είχαν καταστραφεί σε διεθνή διαβιβάστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα ελέγξουμε την βλάβη και να δώσει αποζημίωση ή να αποδεχθεί την επιστροφή. Τα σχόλιά σας, Αν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και την υπηρεσία, παρακαλώ αφήστε 5 αστέρια για την ανατροφοδότηση. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Επικοινωνήστε μαζί Μας και Είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε μαζί μας. Αν έχετε απορίες ή πρόβλημα που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα πριν από το άνοιγμα σε μια υπόθεση. Θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να διευθετήσει το ενδιαφέρον σας ή το θέμα. Υποσχόμαστε να απαντήσουμε εσείς σε 24 ώρες.

Ετικέτες: το υγρό γυαλί, υδροφοβικό νανο επίστρωμα, νανο υδροφοβικό επίστρωμα, Φτηνές υγρό γυαλί, Υψηλής Ποιότητας υδροφοβικό νανο επίστρωμα, Κίνα νανο υδροφοβικό επίστρωμα Προμηθευτές.

 • Τύπος Στοιχείων: Τον Καθαρισμό Παραθύρων
 • Όγκος Στοιχείων: 100ml
 • Υλικό Τύπος: ανόργανη ένωση και νανο σωματίδια οξειδίου
 • Ειδικά Χαρακτηριστικά: βροχή απωθητικό σούπερ υδρόφοβο και αυτο καθαρό
 • Βάρος Στοιχείων: 378g
 • Εμπορικό Σήμα: Το Ανερχόμενο Αστέρι
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 11cm x 14cm (7.87in x 4.33in x 5.51in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.41kg (0.90lb.)
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο