Smesiteli Χονδρικής Μαύρο Ματ Φινίρισμα από Ανοξείδωτο Χάλυβα & ABS Πλαστική Γλιστρώντας Φραγμός Ντους Bar & Κεφάλι Ντους Λουτρών Κατόχων Μπαρ
€27.87

Smesiteli Χονδρικής Μαύρο Ματ Φινίρισμα από Ανοξείδωτο Χάλυβα & ABS Πλαστική Γλιστρώντας Φραγμός Ντους Bar & Κεφάλι Ντους Λουτρών Κατόχων Μπαρ

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a2899

Χονδρικό εμπόριο εργοστασίων

Υποστήριξη COEM & ODM

Υποστήριξη ναυτιλία πτώσης Smesiteli Χονδρικής Μαύρο Ματ Φινίρισμα από Ανοξείδωτο Χάλυβα & ABS Πλαστική Γλιστρώντας Φραγμός Ντους Bar & Κεφάλι Ντους Λουτρών Κατόχων Μπαρ

Πακέτο Περιλαμβάνονται:

1 * Μαύρο Ματ Μπαρ Slide

Όροι Ναυτιλίας

Εγγυώμαστε να στείλουμε έξω μέσα σε 48 ώρες μετά από την επιβεβαίωση πληρωμής (εκτός από τις Διακοπές) να σας στείλουμε το στοιχείο σε σας ως δώρο.

Ναυτιλίας μας οι τιμές περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, διακίνησης, συσκευασίας και συναφείς εργατικό κόστος.

Εμείς πλοίο σε όλο τον κόσμο από την κίνα.

Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου. 14 έως 20 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται σάββατο & κυριακή, Αργία) για πιο ΗΠΑ/το UK/το AU προορισμούς

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας Εάν δεν έχετε λάβει την πάροδο του ανωτέρω εργάσιμες ημέρες,θα λύσει αυτό το πρόβλημα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Για το στοιχείο ασφάλεια, η ασφάλιση είναι ιδιαίτερα συνιστάται.

Διεθνείς Αγοραστές Σημείωση

1. Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνες. Αυτές οι κατηγορίες είναι ο αγοραστής ευθύνη.

2. Παρακαλώ ελέγξτε με το τελωνειακό γραφείο της χώρας για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την προσφορά/την αγορά.

3. Διαστάσεις από το πραγματικό προϊόν μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική από την περιγραφή που οφείλονται στη χρήση διαφορετικών εργαλείων μέτρησης.

4. Προειδοποίηση για τον Πελάτη από τη Ρωσία

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μας παρέχετε το ΠΛΉΡΕΣ ΌΝΟΜΆ σας όταν τοποθετείτε τη διαταγή, διαφορετικά σας parcle δεν μπορεί να παραδοθεί.

5. Προειδοποίηση για τον Πελάτη από τη Βραζιλία

Παρακαλούμε να μας παρέχουν CPF σας ΑΡΙΘΜΌ, όταν τοποθετείτε τη διαταγή.

6. Για να Αγοράσετε τη Βρύση Ειδοποίηση του Πελάτη

Αν έχετε αγοράσει τη βρύση περιέχει σωλήνες προδιαγραφή μανικών για 1/2" από προεπιλογή,το τυποποιημένο μέγεθος.

Αν ΜΑΣ χρειαστείτε 3/8 "ή το ηνωμένο βασίλειο 3/8" μέγεθος του είδους, παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα με τη σειρά.

Πληρωμή

Δεχόμαστε Alipay, Δυτική Ένωση, Μεταβίβαση,κ. λπ.

Η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραγγελία.

Αν δεν μπορείτε να την ολοκλήρωση της παραγγελίας αμέσως μετά τη δημοπρασία κοντά, σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και προσπαθήστε ξανά οι Πληρωμές πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε 3 ημέρες.

Για Την Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα είναι κάτω από εγγύηση πέντε ετών. (Εξαιρούνται τα παρελκόμενα).

Προσφέρουμε την ελεύθερη υπηρεσία επισκευής για το ποιοτικό πρόβλημα στο πρώτο έτος μετά από την αγορά, διαφήμιση αγοραστής πληρώνει 2 τρόποι έξοδα αποστολής.

Τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ της δεν είναι υπό εγγύηση.

Εάν το στοιχείο είναι ελαττωματικό, σχετικά με την άφιξη, ο πελάτης έχει 3 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής για να ανταλλάξουν ένα νέο. Πληρώνουμε απλά ένας τρόπος χρέωση αποστολής από την Κίνα, και θα τον ξαναστείλουν το αντικατασταθούν από την Κίνα air mail. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία είναι καμία ζημιά και σε resalable κατάσταση που θα έχουμε. Παρακαλώ, επίσης, να προσφέρουν ποιότητα απόδειξη της ποιότητας πρόβλημα.

Παρακαλώ να ελέγξει το πακέτο για την άφιξη μπροστά από το courier. Αν βρείτε το αγροτεμάχιο είναι κατεστραμμένο ή η συσκευή έχει σπάσει, παρακαλούμε να αρνηθεί να υπογράψει το δέμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν. Θα πρέπει, επίσης, απόδειξη από τη ναυτιλιακή εταιρεία που το δέμα έχει υποστεί ζημιά για την άφιξή του, και τότε θα μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την ναυτιλιακή εταιρεία για την αποζημίωση. Αλλιώς δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε αξίωση για αποζημίωση από τον αγοραστή. Σχόλια & DSRs

Ετικέτες: από ανοξείδωτο χάλυβα, μπαρ, μπαρ, ο μαύρος χάλυβα, Φτηνές ανοξείδωτο χάλυβα, Υψηλός-Ποιότητα φραγμός, Κίνα χάλυβα μαύρο Προμηθευτές.

 • Τελειώνει: Ο Μαύρος Μεταλλινών
 • Λήξη Επιφάνειας: Γυαλισμένο
 • Υλικό: Από Ανοξείδωτο Χάλυβα
 • Εμπορικό Σήμα: Smesiteli
 • Πρότυπος Αριθμός: BFA-1998
 • Κατάλληλο: Μπάνιο
 • Υλικό Κατόχων : Super ABS
 • Σωλήνας: Από Ανοξείδωτο Χάλυβα
 • Άγκυρα: Υψηλής ποιότητας,μη ανακυκλωμένο υλικό
 • Εγγύηση: 5 Έτους
 • Εγκατάσταση: Τοίχος Που Τοποθετείται
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.981kg (2.16lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 65cm x 28cm x 10cm (25.59in x 11.02in x 3.94in)