Smspade μαύρο νεοπρένιο δουλεία kit:το σεξ συγκράτησης χειροπέδες και τον αστράγαλο χειροπέδες,ερωτικό καρπό χειροπέδες,μαλακό κάτω από το κρεβάτι restriants HC-42
€10.58

Smspade μαύρο νεοπρένιο δουλεία kit:το σεξ συγκράτησης χειροπέδες και τον αστράγαλο χειροπέδες,ερωτικό καρπό χειροπέδες,μαλακό κάτω από το κρεβάτι restriants HC-42

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a7767

Αυτό είναι το πιο χρήσιμο συγκράτησης εξάρτηση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα underbed συγκράτησης εξάρτηση χειροπέδες και ένα σύνολο ανεξάρτητων χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλων

Είναι εύκολο να βάλει επάνω και με velcr0,και το υλικό νεοπρενίου είναι πολύ μαλακή και ομαλή στο δέρμα .

Όλες οι χειροπέδες είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, αποσπώμενο, πολύ άνετο για να φορέσει

Όλα τα στοιχεία θα σταλούν στη διεύθυνση που ο αγοραστής πλατύφυλλα στη σελίδα παραγγελίας. Πριν πληρώσω, παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας ταιριάζει στη διεύθυνση που θα θέλατε να μας το πλοίο.

Τα στοιχεία θα σταλούν μέσα σε 3 εργάσιμες μέρα, όταν η πληρωμή γίνεται με επιτυχία

Μερικές φορές η ημερομηνία θα καθυστερήσει λόγω έλλειψης, ωστόσο εμείς θα σας ενημερώσουμε μέσω Apopsi.news σύστημα μηνυμάτων,παρακαλούμε να δώσουν προσοχή στο μήνυμα από τον πωλητή μετά την παραγγελία.

Προσοχή : δεν Είμαστε υπεύθυνοι για τις τελωνειακές φόρου ή τέλους. Ωστόσο, θα ελάχιστο για εσάς.

Παρακαλώ, διαβάστε σχετικά με αυτήν την πολιτική, πριν από την επιστροφή οποιουδήποτε στοιχείου.

Πριν από κάθε επιστροφή,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του συστήματος μηνυμάτων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης πελατών. Κάποιες επιπλέον πληροφορίες θα πρέπει να απαιτείται από εσάς να παρέχουν.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, ώστε να είναι κατάλληλοι για μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή των αγαθών. Τα στοιχεία που επιστρέφονται μετά από 7 ημέρες από την παραλαβή είναι μόνο για την επισκευή.

Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τα ταχυδρομικά τέλη. Εγγυόμαστε για κάθε πελάτη με την καλύτερη ποιότητα και την υπηρεσία.

Όλα τα αγαθά που έχει περάσει από αυστηρό έλεγχο ποιότητας για να εξασφαλιστεί ότι είναι σε καλή κατάσταση πριν από το σκάφος έξω.

Κανονικά, θα παρέχει 3 μήνες εξουσιοδότησης για όλα τα αγαθά, εάν τα στοιχεία είναι ελαττωματικά, μας ενημερώνει με 3 ημέρες μετά μπορείτε να πάρετε το πακέτο.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, ώστε να είναι κατάλληλοι για μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή των αγαθών. Τα στοιχεία που επιστρέφονται μετά από 7 ημέρες από την παραλαβή είναι μόνο για την επισκευή.

Για να διατηρηθεί η ποιότητα του ελέγχου προσωπικά επιθεωρούμε για κάθε στοιχείο πριν από την αποστολή. Όλα τα στοιχεία είναι 100% νέα και που επιθεωρούνται.

Αγαπητοί αγοραστές, εκτιμούμε την επιχείρησή σας, αν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας, παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί και να αξιολογήσετε τις λεπτομέρειες της συναλλαγής (Λεπτομερείς Εκτιμήσεις Πωλητών) με "ΘΕΤΙΚΌ 5 ΑΣΤΈΡΙΑ". [Όταν μπορείτε να αξιολογήσετε το χρόνο ναυτιλίας μέρος σε παρακαλώ, πάρε τη διεθνή διαμετακόμιση υπόψη.] Την αναγνώριση σας θα μας κάνει πιο σίγουροι για να αναπτύξουμε την επιχείρηση και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλώ, να μας δώσει την ευκαιρία να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες και τις απογοητεύσεις που μπορεί να έχετε, και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επιλύσετε τα ζητήματα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε στείλτε email ή συνομιλία στον εμπορικό διευθυντή

Ετικέτες: δουλεία kit, περιορισμοί χειροπέδες, χειροπέδες αστραγάλων, Φτηνές δουλεία kit, Υψηλής Ποιότητας περιορισμούς χειροπέδες, Κίνα χειροπέδες αστραγάλων Προμηθευτές.

 • Υλικό: νεοπρένιο
 • Χρώμα: Μαύρο βελούδο
 • Πρότυπος Αριθμός: HC-42
 • Τύπος Στοιχείων: Παιχνίδια Ενηλίκων
 • Εμπορικό Σήμα: smspade
 • Μέγεθος: one size for all
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.25kg (0.55lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 26cm x 15cm x 6cm (10.24in x 5.91in x 2.36in)