Weldless διμεταλλικό Θερμόμετρο Εγκαθιστά την Εξάρτηση, 1/2
€3.42

Weldless διμεταλλικό Θερμόμετρο Εγκαθιστά την Εξάρτηση, 1/2" NPT,Μπύρα Υλικού, το Σπίτι παρασκευάζει τη Συναρμολόγηση

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a5060

Το διμεταλλικό θερμόμετρο εγκαθιστά την εξάρτηση περιλαμβάνουν 1/2" NPT Παξιμάδι, 2 x O-rings Σιλικόνης και ένα ανοξείδωτο πλυντήριο.

Αυτό το κιτ χρησιμοποιείται όταν θέλετε να εγκαταστήστε μας bi-metal θερμόμετρα σε 7/8" τρύπα του βραστήρα ή το βαρέλι.

ΝΑΙ, ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΆΣΕΙ ΝΑΥΤΙΛΊΑ! Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το κόστος αποστολής, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με το Apopsi.news e-Mail πριν από την αγορά στοιχείο(α).

ΠΛΗΡΩΜΉ

Δεχόμαστε τη Μεταβίβαση μόνο. Πιστωτική Κάρτα είναι εύκολο να κάνετε την πληρωμή για τη Μεταβίβαση. Αποστολής και χρέωσης διευθύνσεις πρέπει να ταιριάζουν. Η πληρωμή θα πρέπει να αποστέλλονται μέσα σε 5 ημέρες μετά από τη δημοπρασία τέλος. Διαφορετικά, στοιχείο(α) θα είναι relist και μη αμειβόμενη περίπτωση που θα εξετάσουμε.

ΝΑΥΤΙΛΊΑ

Μπορούμε πάντα να στείλουμε το στοιχείο σας(ες) μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες(σάββατο & Διακοπές δεν περιλαμβάνονται) επάνω στην παραλαβή της πληρωμής.Στοιχείο(α) θα αποσταλεί από το μητρώο air mail με το tracking number.

Χρειάζονται περίπου 15-20 εργάσιμες ημέρες για να ΜΑΣ στείλουν, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Ιαπωνία 20-30 εργάσιμες ημέρες σε άλλες χώρες.6-8 εβδομάδες για να στείλουν τη Βραζιλία, την Ισπανία, την Ιταλία ή σε άλλες χώρες και σε άλλες χώρες δεν ορίζεται.

Χρόνος ναυτιλίας ίσως επηρεασμένος από τις Τελωνειακές καθυστέρηση, διακοπές,εκδηλώσεις ή άλλες αβεβαιότητες. Δεν θα μπορούσαμε να εγγυηθούμε την ώρα άφιξης. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με το χρόνο παράδοσης πριν από την αγορά. Αν θέλετε να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη γρηγορότερα Εξέφρασε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου πριν από την αγορά.

ΣΧΌΛΙΑ

Έχουμε δεσμευτεί να σας θετική Ανατροφοδότηση μετά από να λάβει την πληρωμή σας.Αν για ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΛΌΓΟ δεν αισθάνεστε έχουμε κερδίσει η θετική Ανατροφοδότηση, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με το Apopsi.news e-Mail, Εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν για να επιλύσει ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ζήτημα. Θα αφήσει το θετικό ανατροφοδοτεί για όλες τις αγορές και εκτιμώ που μοιράζονται την εξαιρετική εμπειρία με άλλα Apopsi.newsers!

ΕΓΓΎΗΣΗ

Εγγυόμαστε ότι όλες οι περιγραφές στοιχείων να είναι ακριβή. Σε περίπτωση που ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχετε λάβει το λανθασμένο στοιχείο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Apopsi.news e-Mail. Θα χαρούμε να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ

Επιστροφές ή οι ανταλλαγές γίνονται αποδεκτά στις περισσότερες ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΤΑ προϊόντα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της, αλλά ο πελάτης hav eto καταβάλει το επιπλέον κόστος των μεταφορικών. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιστρέψετε το στοιχείο(α).

Παρακαλείστε Να Σημειώσετε

Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνες. Αυτές οι δαπάνες είναι η ευθύνη του αγοραστή. Παρακαλώ ελέγξτε με το τελωνειακό γραφείο της χώρας για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την προσφορά/την αγορά.

Αυτές οι δαπάνες συλλέγονται κανονικά από την παράδοση του φορτίου (ναυτιλία) η εταιρεία ή όταν επιλέγετε το στοιχείο up – μην συγχέετε τους για επιπλέον έξοδα αποστολής.

FAQ 1 Q: Πώς μπορώ να πληρώσω για μου για ψώνια; Α: δεχόμαστε τη Μεταβίβαση μόνο. Πιστωτική Κάρτα είναι εύκολο να κάνετε την πληρωμή για τη Μεταβίβαση. 2 ε: το στοιχείο(α) αποστολή με το tracking number; Α:

Ετικέτες: beer kit, κιτ μπύρας, εξάρτηση εξαρτήσεων, Φτηνή μπύρα εξάρτηση, Υψηλής Ποιότητας κιτ μπύρας, Κίνα εξαρτήσεων εξαρτήσεις Προμηθευτές.

  • Τύπος: Γραμμή Εργαλείων
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 6cm x 6cm x 3cm (2.36in x 2.36in x 1.18in)
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.101kg (0.22lb.)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι