Yunmai 10000 μονάδα λούμεν Προβολέας των Οδηγήσεων 4 Λειτουργία USB Προβολέων Cree XML T6+ΣΠΆΔΙΚΑΣ Αδιάβροχος Επικεφαλής Φανός Λαμπτήρων Φαναριών Αλιείας Κυνηγιού Φως
€12.82 €6.67

Yunmai 10000 μονάδα λούμεν Προβολέας των Οδηγήσεων 4 Λειτουργία USB Προβολέων Cree XML T6+ΣΠΆΔΙΚΑΣ Αδιάβροχος Επικεφαλής Φανός Λαμπτήρων Φαναριών Αλιείας Κυνηγιού Φως

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a14164

1.Εμπορικό σήμα:yunmai 2.100% Νέος 3. Ελαφρύ Χρώμα: Άσπρος 4. Ποσότητα βολβών:1*XML-T6+των Οδηγήσεων ΣΠΑΔΙΚΩΝ 4. Χρειάζεται Δύναμη:2*18650 Μπαταρία 5. Swith Τύπος: Πιέστε Το Πλήκτρο 6. Λειτουργίες:t6 το Φως,Φως των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ ΣΠΑΔΊΚΩΝ,T6+ΣΠΆΔΙΚΑΣ Φως,T6+ΣΠΆΔΙΚΑΣ Στροβοσκόπιων 7. Φωτεινότητα:max 10000 μονάδα λούμεν 8. Αδιάβροχο:Ναι,η ζωή αδιάβροχη 9. Υλικό: Κράμα Αργιλίου 10. Ανακλαστήρας: Αργίλιο Ανακλαστήρας 11. Βάρος:170 g 12. Χρώμα: σαν φωτογραφία 13.Διάσταση : 83*37*58 mm 14.Κατάλληλο:για Πεζοπορία,κάμπινγκ,ψάρεμα,εργασία,κυνήγι,κ. λπ διατηρούμε υψηλά πρότυπα αριστείας και προσπαθούμε για την ικανοποίηση πελατών 100%! Η ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική !Ζητάμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, ΠΡΙΝ να μας δώσει ουδέτερη ή αρνητική ανατροφοδότηση, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά τις ανησυχίες σας. Είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα, αν δεν γνωρίζουμε γι ' αυτούς! 1) δεχόμαστε Alipay,Paypal. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς διαδικασίας πληρωμής ή ΜΕΣΕΓΓΎΗΣΗΣ . 2) η Πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραγγελία. 3) Αν δεν μπορείτε να την ολοκλήρωση της παραγγελίας αμέσως μετά τη δημοπρασία κοντά, σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και προσπαθήστε ξανά Πληρωμών.Αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 3 ημέρες, ή Apopsi.news θα colse Συναλλαγή.

1.Αν το goodsyou έχουν προβλήματα με την ποιότητα. Έχετε 7 ημέρες για να επικοινωνήσετε μαζί μας.Παρακαλώ στείλετε το δέμα μέσα σε 30days μετά θα επαληθευτεί. Εάν αυτό το στοιχείο είναι στην κατοχή σας περισσότερες από 7 ημέρες, θεωρείται χρησιμοποιούνται και ΔΕΝ ΘΑ εκδώσουμε ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ χρημάτων Ή ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ. ΧΩΡΊΣ ΕΞΑΙΡΈΣΕΙΣ! 2. Όλα τα επιστρεφόμενα στοιχεία πρεπει ΝΑ ειναι στην αρχική συσκευασία και πρεπει ΝΑ παρεχετε σε μας τον αριθμό καταδίωξης ναυτιλίας, το συγκεκριμένο λόγο για την επιστροφή, και τον Αριθμό της εντολής Αγοράς. Παρακαλώ γράψτε κάτω όλα τα στοιχεία σε ένα κομμάτι χαρτί και να το βάλετε στο αγροτεμάχιο. Σας ευχαριστώ! 3. Θα ΣΑΣ επιστρέψουμε ολόκληρο το ΝΙΚΗΤΉΡΙΟ ΠΟΣΌ της ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ, κατά την παραλαβή των στοιχείων στον αρχικούς όρο και τη συσκευασία της με όλα τα συστατικά και τα εξαρτήματα συμπεριλαμβανόμενα, ΜΕΤΆ από ΤΌΣΟ Αγοραστή και Πωλητή να ακυρώσει τη συναλλαγή από Apopsi.news. Ή, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε μια αντικατάσταση. 4. Εμείς θα επιβαρυνθεί με όλα τα έξοδα αποστολής εάν το προϊόν(s) είναι (είναι) όχι όπως διαφημίζεται.

1. 12 μήνες περιορισμένη Εγγύηση Κατασκευαστή για τα ελαττωματικά στοιχεία (αποκλείοντας τα στοιχεία χαλασμένα και/ή κατάχρηση μετά από την παραλαβή). Τα εξαρτήματα έρχονται με 3 μήνες εγγύηση. 2. Τα ελαττωματικά στοιχεία ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ αναφέρονται και να επιστραφεί εντός της περιόδου εξουσιοδότησης (και στην αρχική συσκευασία, ει δυνατόσα). Πρέπει να μας πεις τι η ατέλεια είναι και δώσε μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΆΣΕΙ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΈΧΕΙ ΛΉΞΕΙ Η ΕΓΓΎΗΣΗ. Συμφωνείτε με όλα τα παραπάνω πολιτικών μετά την παραγγελία στο Apopsi.news Εγγύηση Θα εγγυάται ότι τα προϊόντα για ένα έτος για τις προσωπικές αγοραστή και δύο χρόνια, "χονδρέμπορος,από την ημερομηνία της αποστολής, "εμείς θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το εν λόγω προϊόν ή μέρος αυτού, που, κατά την επιθεώρηση ή οποιοδήποτε είδος της επιβεβαίωσης από εμάς, έχει βρεθεί να είναι ελαττωματικό στα υλικά ή την εργασία. Ως προϋπόθεση για την υποχρέωση να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το εν λόγω προϊόν, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε μας, μαζί με την απόδειξη-της-αγοράς ικανοποιητική Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από γραπτή δήλωση που καθορίζει το όνομα, τη διεύθυνση και τα πρωινά αριθμό τηλεφώνου του ιδιοκτήτη, μαζί με μια σύντομη περιγραφή του κάθε ισχυρίστηκε ελαττώματα. Μέρη ή προϊόν για το οποίο αντικατάσταση πρέπει να γίνει η ιδιοκτησία μας, Εκτός από την περίπτωση διαφορετικής συμφωνίας από τα Μέρη, ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για την επιστροφή των εξόδων μεταφοράς και ασφάλισης, και θα καλύπτει το κόστος μεταφοράς και ασφάλισης από την εταιρία μας προς τον πελάτη. Εμείς θα καταβάλλει κάθε λογική προσπάθεια να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει κάθε εξάρτημα που καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή. Σε περίπτωση επισκευής ή αντικατάστασης απαιτούν περισσότερα από τριάντα ημέρες,θα πρέπει να ειδοποιεί τον πελάτη ανάλογα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν το οποίο έχει διακοπεί από τη σειρά προϊόντων της με ένα νέο προϊόν της συγκρίσιμη αξία και λειτουργία διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει, χωρίς προειδοποίηση προς τους πελάτες της, οποιοδήποτε μοντέλο ή το στυλ των προϊόντων. Αν εγγύηση προκύψουν προβλήματα, ή αν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας το εξάρτημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χωριστά.

Ετικέτες: Προβολέας των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ, Επικεφαλής Λαμπτήρας, αδιάβροχος επικεφαλής φανός, Φτηνός οδηγημένος προβολέας, Υψηλής Ποιότητας επικεφαλής λαμπτήρας, Κίνα αδιάβροχος επικεφαλής φανός των Προμηθευτών.

 • Πιστοποίηση: UL,CQC,CE,PSE,FCC,VDE,ΣΣΣ,GS,RoHS,EMC,LVD,ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ πολιτιστικής συνεργασίας
 • Γωνία Ακτίνων: 60°
 • Όνομα Στοιχείων: προβολέας USB
 • Πρότυπος Αριθμός: Επτά χιλιάδες τριακόσια είκοσι πέντε
 • Σκοπός: το κάμπινγκ,την εργασία,την πεζοπορία,το ψάρεμα και το κυνήγι
 • Όνομα: επικεφαλής λαμπτήρας των οδηγήσεων
 • μπαταρία: 18650 επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
 • Εμπορικό Σήμα: yunmai
 • Αδιάβροχο: Ναι
 • Τύπος Μπαταριών: Λίθιο Μετάλλων
 • Τύπος Στοιχείων: Προβολείς
 • Wattage: 30w
 • Μοντέλο Χάντρες των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ: T6
 • Πηγή Φωτός: LED
 • Τρόπου Διακοπτών: Υψηλή/Μέση/Χαμηλή
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.3kg (0.66lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι