Mandala Προσωρινής Glitter Πλαστό Δερματοστιξιών Μεταφοράς Νερού Αδιάβροχη Αυτοκόλλητη ετικέττα μαύρη Φυλή Τοτέμ Σέξι Γυναίκες Άνδρες Ομορφιά, Τέχνη του Σώματος Πυξίδα
€0.48 €0.22

Mandala Προσωρινής Glitter Πλαστό Δερματοστιξιών Μεταφοράς Νερού Αδιάβροχη Αυτοκόλλητη ετικέττα μαύρη Φυλή Τοτέμ Σέξι Γυναίκες Άνδρες Ομορφιά, Τέχνη του Σώματος Πυξίδα

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a7685

Τα προϊόντα επίδειξης Προϊόντων προδιαγραφές Αρχικός φωτογραφίες↓ παρουσίαση Προϊόντων στο δέρμα ↓ Σύσταση, Πώς να Εφαρμόσετε ένα Προσωρινό Τατουάζ

Ξεκινήστε με καθαρό και στεγνό δέρμα . Τα προσωρινά τατουάζ γίνονται με μελάνι, το οποίο σημαίνει ότι απωθούνται από φυσικά έλαια του δέρματος. Καθαρίστε προσεκτικά την περιοχή που θέλετε να διακοσμήσετε με σαπούνι και νερό και στεγνώστε με μια χαρτοπετσέτα.Αν είσαι ιδρωμένος, το τρίψιμο αλκοόλ μπορεί να βοηθήσει να κόψετε το λίπος. Ρίχνουμε λίγο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και στη συνέχεια σκουπίστε την περιοχή. Μην το κάνεις αυτό κάθε μέρα, όμως, να στεγνώσει το δέρμα σας.

Διαλέξτε το τατουάζ σας. Κάποια προσωρινή τατουάζ έρχονται χωριστά συσκευασμένο, το οποίο είναι εύκολο. Ωστόσο, εάν η προσωρινή δερματοστιξία θέλετε να φορέσετε ήρθε σε ένα φύλλο μαζί με αρκετούς άλλους, θα πρέπει να το ξεχωριστό. Το κόψετε με το ψαλίδι, να είστε προσεκτικοί για να μην να ψαλιδίσει το ίδιο το σχέδιο, μέχρι να διαχωριστεί από το "flash φύλλο."

Η φλούδα από την σαφή υποστήριξή του. Σε αυτό το σημείο, το τατουάζ σας προστατεύεται από ένα λεπτό στρώμα από διαφανές πλαστικό. Προσεκτικά να πάρει αυτό μακριά. Θα πρέπει να είστε σε θέση να δείτε τα λαμπρά-χρωματισμένα, καθρέφτης-εικόνα έκδοση του τατουάζ σχεδιάζετε να εφαρμόσετε στο δέρμα σας.Από τώρα και στο εξής, η πλευρά με το μελάνι, το οποίο προστατεύεται από διαφανές πλαστικό, θα ονομάζεται το πρόσωπο πλευρά.

Τοποθετήστε την εικόνα με την όψη προς τα κάτω από το δέρμα σας. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να εφαρμόσετε το τατουάζ στο σημείο απλά να καθαρίζονται και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την όψη στο δέρμα σας. Δεν το κουνάω γύρω. Απλά κρατήστε το σταθερά στη θέση του, ενώ μπορείτε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Πιέστε ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι πάνω από το τατουάζ χαρτί. Πάρτε ένα κομμάτι ύφασμα ή ένα σφουγγάρι που δεν είναι ούτε στεγνή ούτε μούσκεμα, και σπρώξτε την σταθερά κατά την υποστήριξη του τατουάζ σας. Κρατήστε το στη θέση του, και μην αφήσετε να γλιστρήσει γύρω, ακόμα και αν το θέλει.

Κρατήστε το πατημένο για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα. Για να πάρετε την πιο πλήρη εικόνα, θα πρέπει να έχετε λίγη υπομονή. Μην σκεφτείς καν να αφαιρέσετε το ύφασμα ή το χαρτί υποστήριξη από το χέρι σου μέχρι ένα λεπτό έχει περάσει. Ενώ κάθεστε, να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Απαλά αφαιρέστε το χαρτί. Ξεκινήστε με την άρση μια γωνιά της υποστήριξη, ώστε να ματιά στο τατουάζ. Αν η εικόνα φαίνεται παράξενο ή δεν κολλήσει στο δέρμα σας, βάλτε το ύφασμα ή το σφουγγάρι πίσω και περιμένετε για 30 δευτερόλεπτα. Αν δεν φαίνονται καλά, στη συνέχεια, να συνεχίσει να σιγά-σιγά αφαιρέστε το χαρτί.

Περιμένετε για το τατουάζ για να στεγνώσει. Κρατήστε την υπομονή για περίπου δέκα λεπτά. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βγάλω τα προσωρινά τατουάζ. Είναι καλύτερο να καθίσει λογικά ακόμα και να μην λυγίζουν πάρα πολύ, για να αποφύγετε το ζάρωμα ή επάλειψη το τατουάζ, καθώς και.

Ταμπονάρετε λίγο από το νερό-με βάση λοσιόν. Για να κάνετε το τατουάζ σας διαρκέσει ακόμα περισσότερο, ενυδατώσει το δέρμα σας, απαλά χαϊδεύει λίγο λεπτή κρέμα ή λοσιόν στην κορυφή. Αποφύγετε παχύ, με βάση το λάδι, κρέμες, όπως η βαζελίνη, η οποία μπορεί να σπιλώσει το τατουάζ. Αν θέλετε, μπορείτε να σκόνης ταλκ πάνω από την κορυφή του τατουάζ, καθώς, για να την κάνουν πιο ματ (και, συνεπώς, πιο ρεαλιστική.)

Ετικέτες: αδιάβροχο τατουάζ, προσωρινή τατουάζ λουλούδι, λουλούδι τατουάζ, Φτηνά αδιάβροχα τατουάζ, Υψηλός-Ποιότητα προσωρινή τατουάζ λουλούδι, Κίνα λουλούδι τατουάζ Προμηθευτές.

  • Εμπορικό Σήμα: live τραγούδι
  • Τύπος: Προσωρινή Τατουάζ
  • Πρότυπος Αριθμός: TBS8024
  • Μέγεθος: 12*19cm
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.021kg (0.05lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 20cm x 1cm (5.91in x 7.87in x 0.39in)